Singularity
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Re: Singularity
Статуята на Барисов наистина беше дразнеща, затова load и после double kill 

Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
-
- В момента играе: Игрътъ
След час игра: много ми харесва. Първо признавам, че в дизайнерско и графично отношение е адски недодялана, има много малоумни гледки, и усещането от стрелбата предизвиква бая смесени чувства - понякога картечницата и пищака ги чувствам абсолютно немОщни, а понякога е ебати кефа да мааш с тях. Обаче атмосферата, дизайнът на оръжията, изродите и самите карти са превъзходни. По отношение на геймплея съвсем кадърно и почтено са откопирали Халфа, Биошок и Ш.У.Б.Е. Много доволно крийпи е играта, ама в същото време има и яко стрелялка. И между другото, отдавна не бех играл игра, където имаш нормален health bar, вместо екрана да става червен. Като цяло, 

Луда игрица.....вярно ,че има тук там някои недостатъци ,но те не са толкова важни...най-много ми харесва атмосферата и като си напушен знаете ли къв готин филм си набиваш...направо.....като отивам до тоалетна и съм се спекъл некъв
много добро момчета...пробвайте

Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
И аз я врътнах и мога с ръка на сърцето да кажа че от Халф Лайф 2 насам, по-добър fps не съм играл (на кантар с Fear). Само бъгавите текстури са малко дразнещи, но не е нещо което може да повлияе на цялостнтия геймплей
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Увеличи си колонките
- shub niggurat
- Обратна връзка:
тоа па - тва да беше
оправих го като намалих hardware acceleration-а на basic
За сега ми аресва атмосферата, ама в един момент текстурите почват да се губят и играта става отвратително грозна. Ресвайте я от време на време ...

оправих го като намалих hardware acceleration-а на basic
За сега ми аресва атмосферата, ама в един момент текстурите почват да се губят и играта става отвратително грозна. Ресвайте я от време на време ...
джумерки
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Абе, че дигнем темата. Когато я играех, бях с ХР, там проблема с текстурите беше неизбежен ( според форуми и т.н. ). Сега съм със седмица, реших пак да пробвам играта, щото тогава стигнах до второ-трето ниво и отебах от грознотия. Сложих пача, който уж оправял квото трябва. Но текстурите пак никакви ги няма. От далече е красиво, оръжието и лицата на героите са окей, но всичко останало е на ниво 2000-2001. Някой знае ли оправия, щото втори път не ми се заебава играта заради тъпи бъгове.
джумерки
Vzeh si q ot steam che beshe na oferta i multito e zversko.
Ako nqkoi q ima da kazva.
Sorry za latinicata.
Sorry za latinicata.
Strangers ...
-
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Jonathan написа:Vzeh si q ot steam che beshe na oferta i multito e zversko.
Sorry za latinicata.
steam id eX1s7eNce
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too