Rammstein :)

Нещата от живота
Аватар
Till.Lindemann

Re: Rammstein :)

Мнение от Till.Lindemann »

денка, спокойно
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Till Lindemann написа:денка, спокойно
аре бе няма ли да се видим на 23

btw от последния албум адски много ме кефи rammlied :D страшна песен за откриване на концерт! :!:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

е то е повече от ясно че с нея ще открият
абе мене LIFAD ми стана любима, най-бърза е някак ддз :)

пък дали ще се видим на 23 вече не зависи от мен
леля ми е в софия и ми е купила билет, обаче брутално се скарах с майка ми преди няколко дни и май ше пропусна
много съм разочарован

да еба!
БИЛИслав

Мнение от БИЛИслав »

Абе винаги ми е чудно как хораъа се скварват с тяхните. Аз винаги успявам да постигна някакъв комприс, въпреки че те понякога се правят на ударени и бавно развиващи и все пай се стига до консенсус. :shock: :roll: :shock:
чукам, влизам, гледам заключено
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Е ти си роден юристче начи :D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Till Lindemann написа:брутално се скарах с майка ми преди няколко дни и май ше пропусна
Братле, моята майка не ми е правила проблем за Сонисфиър, дето до 12-ти клас не ме пускаше да стоя на купон след 11. :oops: Сериозно, недей така.
vanmx

Мнение от vanmx »

Много се радвам че денят на концерта наближава,но егаси ташака - след 3 дена ще трябва да ходя на работа по морето и може да се наложи да си изтъргувам билета някъде по бързата процедура :(
Гадно е че най-яките концерти са все по това време, и аз все или съм на работа, или на изпити, а ако не работя или нямам изпити, тогава нямам пари пък.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Аз съм затрупан от изпити около тея дни и доста ме е яд колко яки групи ще изпусна. :x
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
vanmx

Мнение от vanmx »

За съжаление май ще пропусна събитието. Така че си продавам билетът. Сниман е на предишната страница. Намира се в Сливен. Ако някой има мерак да го взима нека пише тук, да се обади на тел 0883307574 или 0894695827 или направо да ми прати на лично съобщение данните си, за да го пратя по Еконт. За 65лв го давам.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

The Chameleon написа:Аз съм затрупан от изпити около тея дни и доста ме е яд колко яки групи ще изпусна. :x
то и аз имам доста изпити тогава ама концерта е по-важен :) а на всичкото отгоре имам и на 1-ви юли изпит и ще посрещам утрото в университета :(
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Der Meister написа:
The Chameleon написа:Аз съм затрупан от изпити около тея дни и доста ме е яд колко яки групи ще изпусна. :x
то и аз имам доста изпити тогава ама концерта е по-важен :) а на всичкото отгоре имам и на 1-ви юли изпит и ще посрещам утрото в университета :(
Az na 23ti imam izpit po integrated skills i to4no sled nego 6te hodq na rammstein da si otvintq glavata :rockon: \\

blq latinica
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Публикувай отговор