2012
- OnePageLife
Re: 2012
Абе не е факт още там, ама планират за в бъдеще всичко да става посредтвом чип в ръката. Демек банковата ви сметка и цялото ви финансово имущество ще е в чипа и ще можете да купувате и продавате единствено чрез него. Идеята е, че ако съгрешите с нещо просто ви изключват чипа и общо взето барате яко. Освен това, ако пожелаят ще могат да следят точно каде се намирате и какво си говорите. Няма да има скрито покрито. И за капак това е предречено в библията, че ще дойде време, когато всеки ще трябда да носи знака на звяра на дясната си ръка или на челото и няма да може да купува или продава без него. Now that's some wierd shit!
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Сигурен съм, че има случаи на хора вече с тея чипове, бях гледал по някой от каналите с полицейски операции из Америка как намериха 1 по тоя начин. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
2012 дойде по-рано във форумът ни , чалга катаклизма е започнал
бункервам се с дебели стени направени от Нахтмар
неможете да пробиетееее , чуствам се на сигурност :д
бункервам се с дебели стени направени от Нахтмар
неможете да пробиетееее , чуствам се на сигурност :д
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
The Chameleon написа:Сигурен съм, че има случаи на хора вече с тея чипове, бях гледал по някой от каналите с полицейски операции из Америка как намериха 1 по тоя начин.
100% е става въпрос за затворник
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There