Матури :)

Нещата от живота
Публикувай отговор
Мr.Anderson

Re: Матури :)

Мнение от Мr.Anderson »

Да не говорим ,че така нареченето 'Интерпретативно съчинение' е най-голямата простотия в родното ни образование .Просто исках да вметна . :)
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
shizo123

Мнение от shizo123 »

3 листа е много, в условието пише "във формат до 4 страници" :)
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Бал' съм го това съчинение. :x Ама трябва да си стягам задника, че две години ще отхвръкнат ей-така...
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

аве
страници имах в предвид :)
аз не знам толкова много думи за 3 листа
Изход

Мнение от Изход »

Моридин написа:
С ебем ти зора успях да напиша три страници и половина, машина такава! Обаче пък прокарах аналогията за лирическия образ на Вазовото слово, което придобива библейски характеристики и се превръща в елемент на съзидателната стихия, изграждаща един нов свят, лишен от "глухостта" и безпросветността на робския живот. Думите на Дякона пък се лееха като куршуми, устремени срещу страха и примиримостта към тирана, които битуват в народностното самосъзнание...
Браво бе, хубаво ги редиш думите :)
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Моридин, баце ти едва ли не го каза по убаво от Вазов бе деба :D :roll: Бравос :)
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
shizo123

Мнение от shizo123 »

При нас не, 1 познат обаче са сжалили камертата, да не се вижда, извадили са си анализи и са преписали цялата тема, после са направили с дружни услия и теста
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Е извинявайте, ама да преписвате за "Епопея на забравените", трябва наистина да сте много зле. Този цикъл е един от литературните символи на България, просто не знаете ли поне малко за него, не ми се правете на патриоти. Разбирам да беше Далчев, Дебелянов, Славейков-при тях се изисква повече, но Епопеята е задължително да се знае от всеки БЪЛГАРИН! Аз лично написах малко над 2 листа, макар че ако ми беше почерка по-широк(какъвто ми е принципно) можех и повече обем да направя. Но важно е съдържанието. На мен ми дойде ебаси вдъхновението по едно време-накрая просто завърших ударно-със революционното знаме, лъва и словата "Свобода или смърт". Много се накефих на заключението си 8)
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

THE KING OF TIME написа:но Епопеята е задължително да се знае от всеки БЪЛГАРИН!
Къде пише?
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Сега сериозен отговор ли очакваш от мен??
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

~60/70 + x/30 = ok, im there
остарехме
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

THE KING OF TIME написа:Е извинявайте, ама да преписвате за "Епопея на забравените", трябва наистина да сте много зле. Този цикъл е един от литературните символи на България, просто не знаете ли поне малко за него, не ми се правете на патриоти. Разбирам да беше Далчев, Дебелянов, Славейков-при тях се изисква повече, но Епопеята е задължително да се знае от всеки БЪЛГАРИН! Аз лично написах малко над 2 листа, макар че ако ми беше почерка по-широк(какъвто ми е принципно) можех и повече обем да направя. Но важно е съдържанието. На мен ми дойде ебаси вдъхновението по едно време-накрая просто завърших ударно-със революционното знаме, лъва и словата "Свобода или смърт". Много се накефих на заключението си 8)
Предствям си те как напиняш над листа, сигурно си се осрал, проверяващите не искат патриотичните ти мисли, искат да мислиш по темата, която тази година беше доста подлъгваща.

Вазов е гейтак, епопеята на забравените е тъпа, а който пръв изцепи, че Вазов е бащата на българската литература, ще му сера в устата. Защото литературата не трябва да е лошо написан исторически журнал примесен с нравоучения, а под Вазов друго не е излизало.

Аз на моята матура исках да ми се падне някой символист, а тая година всички трепереха на сън преди матурата да не им се падне нещо толкова "сложно".

А да, мноо си тъп :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Аз се надявах само (и единствено) на Далчев. :?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

Моридин написа:
3 листа

С ебем ти зора успях да напиша три страници и половина, машина такава! Обаче пък прокарах аналогията за лирическия образ на Вазовото слово, което придобива библейски характеристики и се превръща в елемент на съзидателната стихия, изграждаща един нов свят, лишен от "глухостта" и безпросветността на робския живот. Думите на Дякона пък се лееха като куршуми, устремени срещу страха и примиримостта към тирана, които битуват в народностното самосъзнание...
Вазов само експлоатира чувството за патриотизъм в читателите. Произведенията на Далчев например мн по ми харесваха и са на много по-високо ниво :roll: Но все пак трябва да се пише като за 6 :)
:icq22:
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Е Далчев че е на по-високо ниво спор няма. Но е труден за възприемане. Вазов независимо, че "експлоатира патриотизма"(омг, кой изобщо го измисли :lol: ) се възприема лесно. И Гюнтер, ако си мислиш, че съм писал само патриотични изблици жестоко се лъжеш.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

THE KING OF TIME написа:Гюнтер, ако си мислиш, че съм писал само патриотични изблици жестоко се лъжеш.
Абсолютно ми е все тая, честно да ти кажа. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

THE KING OF TIME написа:Разбирам да беше Далчев, Дебелянов, Славейков-при тях се изисква повече, но Епопеята е задължително да се знае от всеки БЪЛГАРИН!
ти знаеш ли я наизуст "епопеята" кат си толкоз ербап ?
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Ако ти каже ,че я знае?Да ти я изрецитира ли искаш? :lol:
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Добре, кои са сега тези Brick Top и Albtraum?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Некви пендели дет че ги бием :!: