Тва беше едно от най-тъпите изказвания до момента в тая темаМоридин написа:Аналогично, има хора, които ще друсат каквото и да става, обаче има и такива, които законът ще ги спре. Ако не го вдяваш това, не знам, явно вече си попредрусал
Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения?
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения?
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Марихуана се наричат изсушените (и понякога обработени) женски (съцветия) на растението индийски коноп (Cannabis indica), когато са предназначени за употреба от човека с оглед на психоактивното им въздействие.Günther написа:A kvo e be, gotin?Telba написа:Гипо,марихуаната не е наркотик.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Не си от най-умните май...?Richard написа:Марихуана се наричат изсушените (и понякога обработени) женски (съцветия) на растението индийски коноп (Cannabis indica), когато са предназначени за употреба от човека с оглед на психоактивното им въздействие.Günther написа: A kvo e be, gotin?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Незнам ама аз сега се декриминализирах яко!
[cannabis]
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
^ И аз смятам да се декриминализирам ей сега
--
Аз пък мега ще се изкефя, ако я декриминализират и навсякъде по улиците гледаш напушени хора ахахах ще е баси цирка из БГ
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
--
Аз пък мега ще се изкефя, ако я декриминализират и навсякъде по улиците гледаш напушени хора ахахах ще е баси цирка из БГ
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Виж, не знам какво правят властите, когато те гепят с доза, но определено не е същото, както когато те видят с бутилка бира. А страха от по-сериозно наказание определено ще спре петнайсетгодишния Пешо от съседната къща да има "едно пакетче в джоба". То е ясно, че ако започнеш да се занимаваш с това, накрая ще спре да ти пука, но точно тук е въпросът - някои изобщо няма да припарят до наркотици от шубе. 1/2 от съучениците ми изобщо не знаят как биха могли да си набавят. И това е точно защото набавянето е нелегална дейност. Ако се легализира, тази 1/2 престава да съществува и така броят на потенциално "друсащите" се увеличава. Не е ли така?Warbringer написа:Тва беше едно от най-тъпите изказвания до момента в тая темаМоридин написа:Аналогично, има хора, които ще друсат каквото и да става, обаче има и такива, които законът ще ги спре. Ако не го вдяваш това, не знам, явно вече си попредрусалИ как по-точно ше ги спре закона? Ше ги хване за гъза ли? Ше им издърпа ушите? Пхахах. Ти като си бил непълнолетен някой спрял ли те е да пиеш? Не, нали? А алкохолик ли си? Не, нали? Ама пак си пиеше, макар да е нелегално в тази така крехка възраст? Аре стига ръсил простотии.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Not again this topic 
Ноевмри в Калифорния е референдум за легализация. Официално.
Не декриминализация, а легализация. Акцизи и индустрия, като алкохола и тютюна.
@Моридин, това са доста наивни безсмислици. Виждал ли си Действителността?
Ноевмри в Калифорния е референдум за легализация. Официално.
Не декриминализация, а легализация. Акцизи и индустрия, като алкохола и тютюна.
@Моридин, това са доста наивни безсмислици. Виждал ли си Действителността?
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Е тва нас кво ни бърка, то си важи само за щатаМорт☭ написа: Ноевмри в Калифорния е референдум за легализация. Официално.
Не декриминализация, а легализация. Акцизи и индустрия, като алкохола и тютюна
Ако ще го съкращаваш, нека е "Дракса".Dexter написа:Ми то май няма други освен китайски![]()
Дракито само се шегува. Виж, ако Диста те флеймеше...
По темата - това за Калифорния, ако е истина, ще бъде интересно да се проследи. Ако не друго, всеки ден ще излизат повече и повече клипчета на надрусани калифорнийки в ЮТубе-то...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Моридин, с теб живеем в различни светове.
Бърка ни, защото е достатъчно сериозен прецедент (:
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Току що опита да ме изкараш по-тъп от министерството на тройната коалиция,това е лично!Günther написа:И с тая глуповата и невярна дефиниция се оказваш по-умен от министерството на здравеопазването ли, какво?Telba написа:Наркотичното вещество причинява пристрастяване под някаква форма,ако се взима в т.нар. присоактивно количество.
Марихуаната не води до пристрастяване при поемане на психоактивното си количество.
Това е разликата.
Няма ли да се научите да си седите на задниците вместо да се правите на свръхкомпетентни? Щото сериозно ми писна от всезнаещи индивиди, честно.
Марихуаната е опиат,не наркотик.
Интересен факт,България е една от само няколкото страни в Европа,където не дилъра,а използващия е в по-сериозна заплаха.
@Моридин:
Сори,за това което казваш,ако си набавят-ще пушат.не е съвсем така.
Повечето от по-малките пушат и пият 'щот е забранено,а не защото им харесва.
Легализация надали ще повлияе особено,освен в позитивна гледна точка.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
Warbringer
Опиат разправя, лееееелеееееее....
a.k.a. Disturbed
Гюнтере като ти е писнало от всезнаещи вземи спри да пишеш бе да ти еба сорта калпав...бахти дървения философ си да те еба
Моридин пак с тъпите си изцепки
Е момче стана на 18 години, огледай се къде живееш пък тогава разправяй такива глупости (аре поне педи казва, че пали 1 път в месеца и има някви наблюдения) . Ти който никога не си палил и не знаеш как стоят нещата ми говориш и се опитваш да ме убеждаваш в правотата си ? Е как да ти еба Цензурата лелина , си мислиш че ше стане тая работа ?
П.П. Аз след малко как ше се "легализирам"
Моридин пак с тъпите си изцепки
П.П. Аз след малко как ше се "легализирам"
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Сори,фейс дъ факти.Марихуаната е опиат,при това лек такъв.Не е наркотик.Warbringer написа:Опиат разправя, лееееелеееееее....
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Nope, fail.Ти който никога не си палил
Освен това, не говорех за палене, мой. Нищо, то така и така ти се върти в главата - бегай пали.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
То е яко, ама не много
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Warbringer
Telba написа:Сори,фейс дъ факти.Марихуаната е опиат,при това лек такъв.Не е наркотик.
Марихуаната е наркотик. ТНС има mind-altering ефекти. Марихуаната не може да се причисли към нито една група наркотици, защото ефектите варират от потребител до потребител и зависят от много фактори. Най-ясно изразен е халюциногенният ефект. И по никакъв начин не е опиат О.о Опиатите засягат централната нервна система, докато ТНС засяга просто някой зони в мозъка и кара хипофизата да синтезира ендоморфини.
ЕДИТ :
Аз днес ще си ударя една легализацийка и аз.
a.k.a. Disturbed
Аз много добре те разбрах какво си написал . И пак ше ти кажа като си нямаш представа за нещата просто не пиши глупостиМоридин написа:Nope, fail.Ти който никога не си палил
Освен това, не говорех за палене, мой. Нищо, то така и така ти се върти в главата - бегай пали.
По темата опиат или наркотик - ми наркотик си е (както цигарите и алкохола). И като написах алкохол се сетих да попитам за колко напушили се сте чували да пребият жена си и децата си или да правят разни други глупости ?
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Опиатите са производни на опиума (логично). Марихуаната няма нищо общо с опиума => не е опиат, не знам кво спорите. И дори ефектите да са им сходни, опиатите са силно физически пристрастяващи, а марихуаната само психически.