Ако нещата се променят и форума вече не е "изкривен", то форума ще западне и опустееDraksis написа:Форумът винаги ще си бъде такъв един изкривен, и който каквото и да прави, няма да се промени.
Хитлер реагира на свършилия бан на Шерифа.
Re: Хитлер реагира на свършилия бан на Шерифа.
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
-
¦•••SHERIFA•••¦
Примери за най-запустели форуми на България:A.C.A.B написа:Ако нещата се променят и форума вече не е "изкривен", то форума ще западне и опустееDraksis написа:Форумът винаги ще си бъде такъв един изкривен, и който каквото и да прави, няма да се промени.
Hardwarebg, Kaldata, Data, SoftVisia, IT-Light, ISP's Forums, ...
Явно си от малкият %-тен дял на потребителите, които са заслужавали тази информация. Другите вече ще си кажат %-та, тъй като не заслужават ( а вече дори и си го измислят... ).Draksis написа:В темата ми за теглене от торенти беше изключително любезен да предостави изчерпателна информация.
Ясно. Ще се пробва друга тактика.Draksis написа:Форумът винаги ще си бъде такъв един изкривен, и който каквото и да прави, няма да се промени.
Интелигентно развивитите същества тук a.k.a. Модераторите ще ги помоля да ми отговорят на първият ми пост ever в този форум
.
¦•••SHERIFA•••¦ написа:Ясно. Ще се пробва друга тактика.Draksis написа:Форумът винаги ще си бъде такъв един изкривен, и който каквото и да прави, няма да се промени.
Аз всъщност не те насърчавах да пробваш други методи на асасинация, нали знаеш.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
¦•••SHERIFA•••¦
Знам.
Но каквото и да се пише в порталната част на сайта, за каквито и нередности там да се следи, и за най-малките грешчици, то КЕЛ ФАЙДА, като някой като отвори форумът и вижда какво е положението, съответно или се "присъединява" на своя отговорност, или изобщо не пише, нито се регистрира ( нормално, логично ).
И от там може да се направи извод какви хора 'поддържат' това положение с години да е така. Това е виртуално лицемерие.
Но каквото и да се пише в порталната част на сайта, за каквито и нередности там да се следи, и за най-малките грешчици, то КЕЛ ФАЙДА, като някой като отвори форумът и вижда какво е положението, съответно или се "присъединява" на своя отговорност, или изобщо не пише, нито се регистрира ( нормално, логично ).
И от там може да се направи извод какви хора 'поддържат' това положение с години да е така. Това е виртуално лицемерие.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
И след 5 минути ще се направи нов форумMu6o написа:и да ВИ спрат умрелият форум!
a.k.a Frosty
Надявам се глобата да е прекалено голяма, за да си направите нов форум, предпочитам си старите дни когато беше само едно списание!
ПС: Печелил съм война с Шерифа, просто не знаете как и какво да направите
n00bs
n00bs
Барай меча тогава ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Имах предвид на безплатен хост,не на pcm.bg.Mu6o написа:Надявам се глобата да е прекалено голяма, за да си направите нов форум,
a.k.a Frosty
lolcola написа: това е само една от тиражираните версии за жалост. според друга той доброволно се е затворил в контейнер и не искал да излезе колкото и да го молели. бил в нетипично добро настроение за него денсил сам вътре и обяснявал как там имал всичко от което се нуждае и никога няма да напусне това място. късно вечерта минал бездомник от мангалски произход който помислил че в контейнера има нещо яко щом онзи е вътре и влязъл да провери. огромна грешка се оказало това. нашето момче като го видяло извикало ей това е мис плеймейт и му разкъсал дрехите. после това което му направил и животните не си го причиняват. помпал го като обезумял само в гъза и крещял ху ис да шериф нао биач. очевидци твърдят че в погледа му се четяло нещо диво и не издавал признаци да е на човек който съзнава какво върши. тези които успяли да запазят самообладание при вида на бясното ебане извикали класната да го измъкне накрая от там. тя щом дошла само казала че ще го репортне за абюсване на майка му. в този момент като вътрешен механизъм се е задействал дълбок инстинкт в него щото изведнъж преустановил всички извращения излязъл тихичко и си тръгнал. оттогава отрича това да се е случвало сякаш има амнезия. не толкова лесно приключва психическият шок за хората които са били до него в този момент. путките от класа му дето са киризили до една станали лесбийки и днес се напикават от страх само при мисълта за голо мъжко тяло. клетият ром последно бил забелязан на кастинг за мюзик айдъл дали обаче продължава да контактува с героят от въпросната вечер не се знае. според запознати пичът не е виновен и не лъже че не помни защото питието му е било смесено с наркотични вещества от негов приятел на който е имал пълно доверие. това също е основна прична да се подлага на съмнение версията защото както всички знаем той няма приятели.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Хората
V
Животните
V
Растенията
V
Водата
V
Въздуха
V
Радиацията
V
Шерифа
V
Животните
V
Растенията
V
Водата
V
Въздуха
V
Радиацията
V
Шерифа
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Шерифа!ШЕРИФА!ШЕХЕРЕЗАДА!!!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
И аз го знам де живее, ако става на въпрос...Mu6o написа:Надявам се глобата да е прекалено голяма, за да си направите нов форум, предпочитам си старите дни когато беше само едно списание!
n00bs
@Дади, знам засегна се за частта с японофилите, нали
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Далеч си от истината, питай го за локалният тракерHorst Fuchs написа: И аз го знам де живее, ако става на въпрос...![]()
![]()
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Тъпо е брат!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Кой го казва...Изход написа:Шерифа е такъв тъп комплексар, че направо ми иде да го ритам, да го ритам
Ама си тъъъъп. Почти колкото Вермо и Хамо.
WeAreGettingClose
Ти не умря ли ве 
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума