dakovi4 написа:Армията на третия райх беше велика но разбита.
хах както говориш сякаш си бил жив по него време тя велика ама я управлява един болен от паркинсон инвалид на тема война.... ама пък ако разбираше мн от война пък сиг нямаше да е толкоз добър политик и да направи Германия световна сила...
b0n3biter написа:хах както говориш сякаш си бил жив по него време тя велика ама я управлява един болен от паркинсон инвалид на тема война.... ама пък ако разбираше мн от война пък сиг нямаше да е толкоз добър политик и да направи Германия световна сила...
А ако беше здрав и силен човек щеше да знае / мисли, че му остава много време и нямаше да бърза толкова -> нямаше да напада всички наведнъж и вероятно държавата Германия щеше да се равнява на географското понятие Европа +- земи в Изтока, а Берлин щеше да е културна и икономическа столица на света.
Ако пък Русия беше продължила марша си на запад вероятно щеше да има федерация Славия на всички славяни, упарвлявана от Москва и сериозен фактор в световната политика.
What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
b0n3biter написа:хах както говориш сякаш си бил жив по него време тя велика ама я управлява един болен от паркинсон инвалид на тема война.... ама пък ако разбираше мн от война пък сиг нямаше да е толкоз добър политик и да направи Германия световна сила...
А ако беше здрав и силен човек щеше да знае / мисли, че му остава много време и нямаше да бърза толкова -> нямаше да напада всички наведнъж и вероятно държавата Германия щеше да се равнява на географското понятие Европа +- земи в Изтока, а Берлин щеше да е културна и икономическа столица на света.
Ако пък Русия беше продължила марша си на запад вероятно щеше да има федерация Славия на всички славяни, упарвлявана от Москва и сериозен фактор в световната политика.
ако Русия беше продължила на запад щеше да изяде атомни гъби, щот хамериканците вече имат такива пък руснаци се сдобиват чак през 1949
Чувал съм че в края на войната срещу Германия, висшето командване на щатите наредило да се събира немското оръжие и в случай че Червената Армия не спре похода си на запад да се създаде немска съпротива подпомагана от американците.
Германия да беше прикъткала Украйна и да не се занимава с Русия, а да съсредоточи силите с/у Англия, та да няма къде тъпитеамериканци да си разтоварват войниците
Резултата от тази анкета само доказва тезата че в този форум по-голямата част от пишещите тука са някакви неорентирани, сополиви малки "скинарчета" . Тоя неонацизъм ходи само по хлапетата май . Иначе не съм нито за едните и другите. То всъщност каква е разликата помежду им освен наименованието им... никаква. Една и съща шибана идеология промиваща мозъци насила.
vanmx написа:Резултата от тази анкета само доказва тезата че в този форум по-голямата част от пишещите тука са някакви неорентирани, сополиви малки "скинарчета" . Тоя неонацизъм ходи само по хлапетата май . Иначе не съм нито за едните и другите. То всъщност каква е разликата помежду им освен наименованието им... никаква. Една и съща шибана идеология промиваща мозъци насила.
Май не си гледал документални филми за руските скинари. Идеологията е тъпа да, но далеч не ходи само по хлапетата.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Не съм много запознат как е в Русия. Гледал съм разни филмчета с бръснати глави, схвастики,надписи sieg heil и безредици. Останал съм с впечатлението че тяхната идеология е като на Хитлер. Ако има как Сталин да ги види от небето, ще се плесне по челото .
И аз не ги разбирам. Болшевиките са в пъти по-големи зверове, вожда им е коварен и пресметлив комбинатор, целия народ работи само и единствено за армията, а те ходят та симпатизират на онзи когото са премазали, с техния смахнат бъбрив фюрер и т.н....
Почти същото което ме кара и да не разбирам кое кара близо половината червена армия да дезертира на страната на Хитлер на третия ден на войната. Но този въпрос вече ще го решават историците.
Реално погледнато Сталин е по-голяма гад защото хич не му е пукало за собствения му народ. Избивани са по негова заповед много хиляди руски граждани, само защото са срещу него или потенциално опасни за неговия режим. Спечелил е войната на цената на много трупове. Докато идеологията на Хитлер е била различна - избивал е само евреите . И Освен това нациския режим е бил много по-лек за редовния германец (Ариец), за разлика от ситуацията в Русия. Абе най си е добре идеологията на свободна Америка - свобода и равен шанс и права за всеки, и бой по чалмите терористи . П.п Много Дискавъри гледам май
vanmx написа: Абе най си е добре идеологията на свободна Америка - свобода и равен шанс и права за всеки, и бой по чалмите терористи . П.п Много Дискавъри гледам май
Много добре казано ... до този момент ... усра целия смислен коментар.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
vanmx написа:Реално погледнато Сталин е по-голяма гад защото хич не му е пукало за собствения му народ. Избивани са по негова заповед много хиляди руски граждани, само защото са срещу него или потенциално опасни за неговия режим.
Абе ,то руския не е много неговия народ. Иначе да, през войната е пропагандирал и подкрепял патриотизма у руснаците ,за да се справи с немците.
И не само руския народ е патил от репресиите му.Съветския съюз е бил населяван от много народности ,които също страдат - прочети за масовите преселения от '44-45г(над 3 млн. загинали) и ще разбереш.
vanmx написа: Абе най си е добре идеологията на свободна Америка - свобода и равен шанс и права за всеки, и бой по чалмите терористи . П.п Много Дискавъри гледам май
Много добре казано ... до този момент ... усра целия смислен коментар.