Най-великия човек на земята
Re: Най-великия човек на земята
Човек голям си нечовек, бро -.-
Аз съм пастафариянин, и религията ми е много по-древна и дълбока от която и да е друга.Wordsworth написа:...

МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Едно е Летящото Спагетено Чудовище, а Невидимият Розов Еднорог и Драконът в Гаража Ми са неговите пророци
Моята религия изповядва Чайникът на Ръсел.
Моята религия изповядва Чайникът на Ръсел.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Ей момко. Аз ли да те светвам, че религии и сякакви сектански изказвания от рода на "Аз го санувах..... Сатаната ми говори!" като онзи предишния не са за тука а ? Не си ли малко наясно, че такива изказвания винаги водат до ужасни караници и в повечето случаи свършват с "Ще те намера и ще те учиста!" ? Ако чак сега разбираш, че религия и форуми НЕ вървят заедно , тогава наистина изказванията ти говорят за годините ти.Wordsworth написа:Какви секти бе, дрисъче нещастно? Човекът е ортодоксален християнин, а аз съм тангрист - последовател на най-ранната духовно-философската система в нордическо-евразийската традиция, под чието влияние и върху чиито основи са възникнали всички останали.Seigar -X- написа:Аммм сектите извън този форум а ?
Гледай да си опичаш акъла.
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Религия и форуми не вървят заедно ? http://biblefriends.net/index.php?sid=3 ... 36d6576082 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Един от малкото форуми, които признавам ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Seigar -X- написа: Ей момко. Аз ли да те светвам, че религии и сякакви сектански изказвания от рода на "Аз го санувах..... Сатаната ми говори!" като онзи предишния не са за тука а ? Не си ли малко наясно, че такива изказвания винаги водат до ужасни караници и в повечето случаи свършват с "Ще те намера и ще те учиста!" ? Ако чак сега разбираш, че религия и форуми НЕ вървят заедно , тогава наистина изказванията ти говорят за годините ти.
Гледай да си опичаш акъла.
Допреди да си отвориш устенцата никой не си бе и помислял точно тук да се кара на религиозни теми.
Но, така като отвори въпроса, я си еби майката.
Да споменавам ли и с колко опечен акъл трябва да си, за да учиш един от най-старите потребители във форума как седят нещата
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Еееех, сега да беше тук Минотавъра да копи-пейстне егати дългото мнение от някъде
Аз казах![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Аз казах
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Wordsworth написа: Опасявам се, че ме припознахте в някого.
Простете грешката ми, княже.
Не разбирам как съм допуснал да ви припозная.
Нема таа, нема онаа.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Мисля че е време да направим църква на Бойко и даже да имаме Нови Бойков Завет.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Я разясни какви са тия тангристи и имат ли нещо общо с оня Танра който ми идва на ум??Wordsworth написа:Какви секти бе, дрисъче нещастно? Човекът е ортодоксален християнин, а аз съм тангрист - последовател на най-ранната духовно-философската система в нордическо-евразийската традиция, под чието влияние и върху чиито основи са възникнали всички останали.Seigar -X- написа:Аммм сектите извън този форум а ?
По темата: Велики хора много но бих казал Айнщайн Маршал Жуков, Ромел и много много други
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
Аз съм Зевсист.
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Сакън недей че ша дойдат от енергото дати сложат електромер...
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
- VALEN7INVS
- Цар
Тангра е Духът - вездесъщият и всепроникващ Вселенски Разум, нямащ нищо общо с антропо- и зооморфните образи на езическите божества и припкащите покрай тях по-нисши асценденти. Култът към Тангра е опит не да бъде дефиниран Бога, а да се констатира Неговото съществуване и присъствие - да се покаже наличието на Абсолюта, неподвластен на описание и разбиране. С тези си качества Богът на праотците ни не потъва в забравата на миналото, а се устремява напред - към най-съвременните схващания за трансценденталното, Божествено начало на Вселената.KaLi_BoGa написа:Я разясни какви са тия тангристи и имат ли нещо общо с оня Танра който ми идва на ум??
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
аз много ясно 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.