Unholy Man, не става дума за конспирация наистина, а за защита на конкуренцията. Подобни далавери са защитени със закон и Интел преди няколко месеца отнесоха глоба от около 1 милиард долара.
Иначе АМД през последните месеци имаха нови модели с много добри характеристики, като имам време ще ти ги извадя.
Ироничен комунист написа:Unholy Man, не става дума за конспирация наистина, а за защита на конкуренцията. Подобни далавери са защитени със закон и Интел преди няколко месеца отнесоха глоба от около 1 милиард долара.
Иначе АМД през последните месеци имаха нови модели с много добри характеристики, като имам време ще ти ги извадя.
Няма нужда, следя си хардуера.Имам предвид, че АМД имат няколко недостатъка, които Интел нямат и няма да имат.
1-Не държат добре на клок(има някои сполучливи бройки, но говоря като цяло).
2-Много са горещи.
3-Бавен кеш, високи честоти и имиджови ядра.
4-Лоша архитектура.
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
Ироничен комунист написа:Unholy Man, не става дума за конспирация наистина, а за защита на конкуренцията. Подобни далавери са защитени със закон и Интел преди няколко месеца отнесоха глоба от около 1 милиард долара.
Няма нужда, следя си хардуера.Имам предвид, че АМД имат няколко недостатъка, които Интел нямат и няма да имат.
1-Не държат добре на клок(има някои сполучливи бройки, но говоря като цяло).
2-Много са горещи.
3-Бавен кеш, високи честоти и имиджови ядра.
4-Лоша архитектура.
Ти чувал ли си за:
1. Пентиум 4
2. ПресХот ядрата
3. Какво значи бавен кеш? Малко кеш бива, но бавен... "имиджови" или искаш да кажеш отключващи се?
4. Лоша архитуктура - пак те питам пентиум 4? И тогавашните конкуренти Атлон ХП и по-късно Атлон 64 пак го слагаше на всички 775 Интели, докато Интел не пробиха с Коре2
EDIT Omega, крепи ли се още паметта? Радвам се..
KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Под бавен кеш имам предвид:малко кеш или кеш от 2-ро ниво.Новото поколение на Интел са само с 3-то.Само някои модели на АМД са с 3-то ниво, но при тях то е безмислено.Под имиджови ядра имам предвид ядра, които не се използват пълноценно.
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core TL-52 1.6 GHz,
2GB RAM,
160GB Hard disk,
ATI Mobility™ Radeon® HD2600 256MB,
Windows Vista Home Premium
Не се оплаквам от нищо, освен, че не мога да подкарам Assassin's Creed