Защитете бедните кученца!
-
PutrefiedPig
Re: Защитете бедните кученца!
Добре, да речем че детето просто е излязло да играе с приятелите си без да подозира нищо. А такова нещо би могло да се случи и с 10-12 годишен. Срещу такава озверяла глутница дори и възрастен не е застрахован (ако беше някой на 30 да речем, надали щеше да се вдигне такава врява). Никой ли да не излиза навън в такъв случай?
При такива нарушения кучетата трябваше да бъдат приспани незабавно, абсурно е да се очаква че стопанката ще ги държи вечно в двора си. Кой знае... не са редки случаите когато нападат и собствениците си.
При такива нарушения кучетата трябваше да бъдат приспани незабавно, абсурно е да се очаква че стопанката ще ги държи вечно в двора си. Кой знае... не са редки случаите когато нападат и собствениците си.
zombie bukkake
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Кротни малко, че това са пълни безумици.А тея дето са нахапвали/убивали БОЛЕЗНЕНА СМЪРТ.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Да, ще гледам как ми ръфат до смърт детето и ще ги погаля с малко кучешка храна под ръка.Моридин написа:Кротни малко, че това са пълни безумици.А тея дето са нахапвали/убивали БОЛЕЗНЕНА СМЪРТ.
Данте, говоря за бездомните псета, спри да четеш през редовете.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Съгласен съм с Хами.Нямам против ДОМАШНИ кучета,които са ваксинирани,обезпаразитени,кастрирани ала-бала.Но бездомни помиярчета,ми иде да ги изтровя с син камък 
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Totaly agree. ЕБЕМ ВИ ПРИРОДОЗАЩИТНИТЕ ТЕОРИИ, БЕЗДОМНИ КУЧЕТА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА !!! ДА ГИ ИЗСЕЛВАТ В ГОРАТА, НЕ ИСКАМ ДЕЦАТА МИ ДА СТРАДАТ ОТ ТЪПОТИЯТА НА ШЕПА МАЛОУМНИЦИ !The Chameleon написа:От подобни новини просто ми кипва кръвта. Колко още смъртни случаи трябва да има в България, за да вземат МЕРКИ? СМЪРТ НА ВСИЧКИ ШИБАНИ БЕЗДОМНИ ПСЕТА. А тея дето са нахапвали/убивали БОЛЕЗНЕНА СМЪРТ. Щото куче без стопанин се озлобява и се стига до това. Малко акъл трябва. Да им еба и природозащитниците.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Е като убиваш кучето БОЛЕЗНЕНО мислиш ли, че ще осъзнае грешката си? Нали няма да разбере какво става изобщо... Реакцията ти е абсолютно първосигнала и животинска, дееба.Да, ще гледам как ми ръфат до смърт детето и ще ги погаля с малко кучешка храна под ръка.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Няма да разбере, разбира се. Но "на мен" ще ми олекне.Моридин написа:Е като убиваш кучето БОЛЕЗНЕНО мислиш ли, че ще осъзнае грешката си? Нали няма да разбере какво става изобщо... Реакцията ти е абсолютно първосигнала и животинска, дееба.Да, ще гледам как ми ръфат до смърт детето и ще ги погаля с малко кучешка храна под ръка.
Данте - ок.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
По лесно да ги преспят. От гората пак ще се върнат. За какво да харчат парите на данъкоплатците за глупости, дейба.Warbringer написа:
Totaly agree. ЕБЕМ ВИ ПРИРОДОЗАЩИТНИТЕ ТЕОРИИ, БЕЗДОМНИ КУЧЕТА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА !!! ДА ГИ ИЗСЕЛВАТ В ГОРАТА, НЕ ИСКАМ ДЕЦАТА МИ ДА СТРАДАТ ОТ ТЪПОТИЯТА НА ШЕПА МАЛОУМНИЦИ !
Само дето не става дума за бездомни кучета и теориите на Хамо отиват на пух и прах. Както каза Гипо шансът да те нарани човек е много по-голям от този да те нарани куче.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Моридин написа:Е като убиваш кучето БОЛЕЗНЕНО мислиш ли, че ще осъзнае грешката си? Нали няма да разбере какво става изобщо... Реакцията ти е абсолютно първосигнала и животинска, дееба.Да, ще гледам как ми ръфат до смърт детето и ще ги погаля с малко кучешка храна под ръка.
Отмъщение,мъст?
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
ottoman tribes fate away
бало си мамата, винаги когато видя бездомно куче го погалвам и те всички ме обичат - не знам какво всички се оплаквате от тях :О
към бездомните кучета не трябва да се подхожда със страх или пък с омраза - не трябва да бъдат раздразнявани и са ОК
към бездомните кучета не трябва да се подхожда със страх или пък с омраза - не трябва да бъдат раздразнявани и са ОК
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
denik написа:бало си мамата, винаги когато видя бездомно куче го погалвам и те всички ме обичат - не знам какво всички се оплаквате от тях :О
Въпроса е, че все ще се намери някой кретен, който да нарита или кой знае как озлоби помиярите и след това те си изливат злобата на случайни минувачи. Ако кучето няма стопанин - я се намери кой да му даде/от къде да си намери храна, я не. А като огладнеят яко животните, всеки знае, че стават смели, да не казвам жестоки, ако са озлобени. Просто няма как да я бъде тая.
天皇陛下万歳。。!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Миришат мръсни са бълхи...Идват прие теб само с надежда да им дадеш храна -.-denik написа:бало си мамата, винаги когато видя бездомно куче го погалвам и те всички ме обичат - не знам какво всички се оплаквате от тях :О
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
обичат себеподобни и им харесва разменянето на бълхи с други видовеVermic написа:
Миришат мръсни са бълхи...Идват прие теб само с надежда да им дадеш храна -.-
еми не съм им давал и пак не са ме нахапвали
както и да е
майката да си е гледала детето
както и да е
-
PutrefiedPig
Сега и с кучета ли почна да се ебеш?Emanuil написа:обичат себеподобни и им харесва разменянето на бълхи с други видовеVermic написа:
Миришат мръсни са бълхи...Идват прие теб само с надежда да им дадеш храна -.-
zombie bukkake
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Еми то вече е късно за гледане защото няма да е хуваба гледката.denik написа:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Не говорех за срамните въшки на приятелката ти.CuntSurgeon написа:
Сега и с кучета ли почна да се ебеш?
еми да си го е гледала навремеVermic написа:Еми то вече е късно за гледане защото няма да е хуваба гледката.denik написа:
дете на 6 години не се оставя само и предвид обстоятелствата...
-
PutrefiedPig
Нямам приятелка... все пак съм смотан лоу-лайфър, нали?Emanuil написа:Не говорех за срамните въшки на приятелката ти.CuntSurgeon написа:
Сега и с кучета ли почна да се ебеш?
zombie bukkake