ПРОДАВАМ: WoW Account

Игри за PC
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Re: ПРОДАВАМ: WoW Account

Мнение от Seigar -X- »

The Chameleon написа:
Seigar -X- написа:Offtopic: The Chameleon като те гледам какво пишеш и какви теми пишеш (сериозно пич погледни за какво пишеш), наистина ми е странно как мене можеш да наричаш жалък. За разлика от тебе аз се опитвам да говоря по темата и да помогна на човека, който я е постнал. Тебе освен за offtopic бива ли те за нещо друго ? И знам че няма да съм първия, който ще пита но .... ти педофил ли си (btw аватара ти те издаде) ?

:lol: :lol: :lol: Аре ве, уоу маниаче, по-жалък трудно можеш да станеш ;д Яко тъп си батка. Другия път ще трябва да изберат аватар, който няма да ми изобличи педофилската наклонност толкова много! :Oooops:
Личи си че си от онези недорасло психически хора на по 20-30 години (ако не и повече). Още по жалкото е, че дори като те гледам признаваш педофилските си интереси :? И за глазура на мизерията, която твърдиш, че си виждам, че много искаш да влезеш в сексуалния живот на Emanuil :? Пич ....you are one sick fuck :? Плашиш хората в форума :? Няма да се очудя ако те видя по БТВ новините с заглавие на темата "Известен педофил най-накрая заловен с помоща на интернет форум" :?
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Публикувай отговор