1. Ali Larter
2. Zachary Quinto
3. Става за "гледане" докато си вършиш някаква работа, или когато си изгледал всеки що-годе поносим филм и другата алтернатива е някой романтичен индийски филм, с елементи на екшън и драматични реплики
4. Играе добра роля на залъгалка докато новия сезон на "Декстър" стартира ( още 3 дена
Някои се радват, други не... А пък феновете на сополивата пикла с огромно чело сигурно масово си режат вените. Не знам де, всеки си има вкус, ама някак не ми се струва нормално сериал по "Терминатор" да има следната схема на почти всеки епизод :Der Meister написа:Ех до го еба как ме е яд, че педалите от Фокс спряха Терминатора
5 минути припомняне от миналия епизод -> 20 минути сълзи и мелодраматични разговори -> 10 минути разкриване на "главозамайващи" обрати и завръзки в изкривения сюжет -> 5-6 минути екшън (това само ако е решено да се наблегне повечко на екшъна в дадения епизод) -> последни 5 минути сълзи и загадъчни погледи.
Единственото нещо, което ми хареса в тоя сериал беше играта на Garret Dillahunt (Cromartie).