Търся неква игра с зомбита

Игри за PC
Аватар
pcultimate
В момента играе: Flame Wars: PCM edition

Re: Търся неква игра с зомбита

Мнение от pcultimate »

No Life Baby написа:Tiny oткъде си свали Zombie Panic! Source,защото аз свалих единствената версия от замунда и като се кънектна към някой сървър ми изписва няква грешка за стийм.Кво през стийм трябва да я играя ли :?

Еми аз си я свалих от стийм,та ти препоръчвам и ти така-с 300-400кб/с ми се сваляше ама си цъкаш без никакви проблеми!
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Благодарете на The Presator
1.Теглите стийм http://www.download3k.com/Install-Counter-Strike.html (не обръщайте внимание, чe пише CS), инсталирате и чакате да се ъпдейтва.
2. Теглите този пач, слагате го в папката на стийм и го пускате. Когато ви попита натискате Y и enter. http://4storing.com/8ewwa9/9aa637b7ccad ... 411de.html
3. Пускате стийм, регистрирате се, ако нямате акаунт. Избирате My games и скролвате надолу докато не намерите zombie panic. Избирате му install и чакате няколко часа, докато се свали.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Side

Мнение от Side »

Добре да му еба мамата у стийма как да го убедя да записва игрите у :Д а не у C щото у ц нямам почти никакво място :?
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Не знам с какъв стийм сте но при оригиналния,нормалния,то си записва игрите в папката на самия стийм.В папката steamapps.И така че,където е стийма,там и игрите.
a.k.a Frosty
Side

Мнение от Side »

Drovage написа:Не знам с какъв стийм сте но при оригиналния,нормалния,то си записва игрите в папката на самия стийм.В папката steamapps.И така че,където е стийма,там и игрите.

Да бе оправих се,ся свалям тва дето тайни вика

ЕДИТ-ХОЛИ ШИТ тва много голямо ве :shock:
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
bai vasil
Обратна връзка:

Мнение от bai vasil »

Tiny написа:Благодарете на The Presator
1.Теглите стийм http://www.download3k.com/Install-Counter-Strike.html (не обръщайте внимание, чe пише CS), инсталирате и чакате да се ъпдейтва.
2. Теглите този пач, слагате го в папката на стийм и го пускате. Когато ви попита натискате Y и enter. http://4storing.com/8ewwa9/9aa637b7ccad ... 411de.html
3. Пускате стийм, регистрирате се, ако нямате акаунт. Избирате My games и скролвате надолу докато не намерите zombie panic. Избирате му install и чакате няколко часа, докато се свали.

Добре а ще стане ли и с други модове?
Например с Pirates vikings and knights 2,Dystopia,Fortress Forever?
На тях пише че искат Half-life 2( оригинална игра) или по точно source engine и Source SDK Base.Трябва ли да имам друга игра в стеам преди това или става с празен Steam буквално по реда които си ни написал?
Във всички сарвари ли може да се играе?
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

SouLSteaL написа:Добре а ще стане ли и с други модове?
Например с Pirates vikings and knights,Dystopia,Fortress Forever?

Открих този списък http://freetexthost.com/bnzptwvdah
На тях пише че искат Half-life 2 или по точно source engine.Трябва ли да имам друга игра в стеам преди това или става с празен Steam буквално по реда които си ни написал?

Не знам и не съм пробвал други игри/модове. Предполагам, че ако в steam го пише, трябва да е така.
Във всички сарвари ли може да се играе?

Със Zombie panic нямам проблеми да вляза в нито един сървър в internet игрите. Не съм се интересувал дали са оригинални или кракнати. Има хора, които го ползват по=отдавна и предполагам, че могат да отговорят по-добре.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

да, това са оригиналните съвръри.
с този кракнат стийм може да се играе всеки един безплатен мод/игра който първоначално изисква да имаш игра на valve.
TheChosen1 написа:даджайците
bai vasil
Обратна връзка:

Мнение от bai vasil »

Благодаря за информацията.Има вероятност да се видим в Zombie PANIC! и други игри(модове)
nick in all games "Zinwaz"
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

RE5 PC излезна.Който има акаунт в TorrentLeech да сваля,който няма ще чака българските цигани :Д
a.k.a Frosty
Публикувай отговор