PS2 Емулатор
Re: PSP Емулатор
Така са само че видео картата е 128 не 256 и май ше зимам друга по яка
Това че PC-то ти покрива изискванията за подкарване на FIFA 2007 не значи, че покрива изисквянията за емулирането на PS2 версията на FIFA 2007. Аз обаче ще ти помогна! Свали си ей това: http://zamunda.net/details.php?id=57583&hit=1
Въпреки, че пише "за PC", ти вкарай малко въображение и си представи, че е за PlayStation.
А ако не стане, пробвай в Run да напишеш Format C:
Old internet joke is old
Въпреки, че пише "за PC", ти вкарай малко въображение и си представи, че е за PlayStation.
А ако не стане, пробвай в Run да напишеш Format C:
Old internet joke is old
Е да ама ако напиша формат Це ше се форматира харда нали, знам аз знам че това ще стане
п.с А и друго не съм толкова загубен за колкото ме мислите..... после тр да си инсталкам наново компа май с това "format C:
п.с А и друго не съм толкова загубен за колкото ме мислите..... после тр да си инсталкам наново компа май с това "format C:
Тебе жокер ти не требва.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Епа неми требе я сам у час със компюторо от 6 години баце
Леле,какви олигофрени се навъртали в този форум.bat vanio,като малък да не са те държали повече време под водата?
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
земи си затвори устата бе "JFK" лайно такова.
Не,приятелю,аз говоря сериозно.Не съм срещал такъв имбецил като теб.bat vanio написа:земи си затвори устата бе "JFK" лайно такова.
Абе ти с краставица ли си праен бе, с кво а, земи фани се разкарай че ше те намера там дет си и там ше си останеш завинаги
Верно?Нааках сеbat vanio написа:Абе ти с краставица ли си праен бе, с кво а, земи фани се разкарай че ше те намера там дет си и там ше си останеш завинаги
bat_vanio демек bega4a е пълен идиот.Дано кухото му канче се сети защо ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Много искам да дойде Диста,Сентри и Кралицата да види тоя пишлигар кво е хранеж![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Много искам да дойде Диста,Сентри и Кралицата да види тоя пишлигар кво е хранеж
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
абе земете престанете с тия глупости
Ами не не играя неможах да го пусна и тва си е
Ще пробвам, ти поне ме разбра на каде бия, докато ония лайна не знаят за кво стаа на въпрос.