WOLFENSTEIN
-
EcTeTa
Re: WOLFENSTEIN
добре е едно от игрите който не ме отегчават напълно след 5-тата минута игра според мен това си е една добра пуцалка
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Обаче супер дразнещо са измислили това като срещнеш нов враг и после да го има в селото.Към края на играта не ми се мисли какъв гъч ще е.Освен това ония животни дето уж са неконтролируеми и убиват войниците,и в мисията в която ги видях за пръв път войниците ходеха да ги гърмят и се биеха срещу тях а после като се върнах в селото и нападат заедно и животните не нападат войници както в мисията....втф ??! Не са го направили това добре.Като цяло това размотаване из някво тъпо мангалско село и респауна на едни и същи позиции на войниците в него много намирисва на изкуствено удължаване на игралното време.Сега се търпи но към последните мисии когато ще изкочат наистина гадните копелета придвижването в селото ще е супер досадно :/
a.k.a Frosty
- shub niggurat
- Обратна връзка:
аз пък за сега се размазвам - тъкмо взех shield кристала и се кефим на пукотевицата и масовките 
джумерки
Нека става гъч...Нека става клане.
Ъпгрейдвам Kar98 с щика, пускам Mire и ги коля сички, а пък те не могат да ме докоснат.
Ъпгрейдвам Kar98 с щика, пускам Mire и ги коля сички, а пък те не могат да ме докоснат.
I wanna be sedated.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Абе успявате ли да съберете всичките предмети, торби и документи? Аз повече от 2-3 не мога 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Е то тва е идеята,да преиграваш нивата послеTiny написа:Абе успявате ли да съберете всичките предмети, торби и документи? Аз повече от 2-3 не мога
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ти луд ли си, аз откакто взех StG43 не съм го сменял.Fanatic написа:Нека става гъч...Нека става клане.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Intel-а лесно се намира всичкия, но златото не успявам. И съм намерил само 1 tomeTiny написа:Абе успявате ли да съберете всичките предмети, торби и документи? Аз повече от 2-3 не мога
джумерки
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
пфф ако не си в другото измерение тея томове посмъртно неможеш да ги намериш а времето там е ограничено 
TheChosen1 написа:даджайците
Ми да, Call of Duty примерно не си ли играл?top gum написа:След половин час игра така и не открих индикатор за оставащата ми кръв
Сега като гледам темата за NecroVision и като играя Wolfenstein започвам да мисля, че двете игри много си приличат.
Lobotomist написа:Ти луд ли си, аз откакто взех StG43 не съм го сменял.Fanatic написа:Нека става гъч...Нека става клане.
StG 44 а.к.а. МP 43
Не намирах достатъчно амуниции докато не почнаха да идват по-големи групи есесовци.
След това вече става основното оръжие в играта. А когато използваш и Empower, другите оръжия стават ненужни...е може малко PC, aма само за гъзария.
I wanna be sedated.
То само ти се възтановява.Единствения начин да те убият е,ако те стрелят продължително време без да успееш да се прикриешtop gum написа: Има ли някакъв начин да си възстановяваш здравето по време на мисия или това става само като стигнеш до чекпоинт?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Fanatic написа:StG 44 а.к.а. МP 43
Не намирах достатъчно амуниции докато не почнаха да идват по-големи групи есесовци.
След това вече става основното оръжие в играта. А когато използваш и Empower, другите оръжия стават ненужни...е може малко PC, aма само за гъзария.
StG44 не е нито MP43, нито StG43, а пък и предвид, че действието на играта се развива през 1943, дали според теб използват модела от следващата година, а?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Lobotomist написа:Fanatic написа:StG 44 а.к.а. МP 43
StG44 не е нито MP43, нито StG43, а пък и предвид, че действието на играта се развива през 1943, дали според теб използват модела от следващата година, а?
Няма модел Stg 43...Първоначално е именувано МP 43 за да заблудят Хитлер, който не одобрявал идеята за новото оръжие. Хитлер евентуално осъзнава практичността на оръжието и на следващата година го преименува SturmGewehr 44.
казаха го по дикавъри така че трябва да е вярно
I wanna be sedated.