Street fighter 4 for Щайга

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
elianbg

Re: Street fighter 4 for Щайга

Мнение от elianbg »

начи за контролите ето моите http://i611.photobucket.com/albums/tt19 ... blabla.jpg с Q се хвърля с Е се прави фокус удара много е полезен а с TAB или кефенето или некви рандом удари използваите F и V за повечето удари с тях се правият комбота най лесно например на зангиеф като натиснете F веднага прави завъртането с рацете ето и геим плеи http://www.youtube.com/watch?v=cSoUdorEmkY :wink: в видеото всичко е на лол за да може да записвам ето ми бенч марка всичко на мах без резолуция и спецялни ефекти http://i611.photobucket.com/albums/tt19 ... abla-1.jpg :rockon:
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

EcTeTa написа:Да играта излезе има я в топ 10 торента на замунда tiny не знам как точно , но влязах 1 път в играта и като започнах на играча на компютъра над кръвта му пише press any key for player two или нещо от сорта та разцъкаи се и втория плеър ще се появи.Аз също имам въпрос какъв джоистик да си купя за да играя тази игра до сега не съм си купувал и да ми препоръчате някой , трябва да се отнесе , че преди играех много на tекken и донякъде съм му свикнал да си взема ли джойстика от ps1 ?

Абе пише да се натисне старт бутона, изпробвах всичките копчета еднио по едно и пак не стана. Пък с стрелките и А си се управлява пъривят играч.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Draksis

Мнение от Draksis »

zeratul_xsd написа:Както казах по-горе проблема с мудноста на играта се решава като влезеш в настойките и на Frame Rate избираш Fixed и играта си върви повече от идеално

Знам, бе, брат, направил съм го, добре си върви, н'са притиснявъй. :)

CAPCOM обаче са вдигнали летвата с изкуствения интелект, честно да си кажа. Не си ли обръгнал на тупалки, дори и на Easiest пичка ти майна, понеже компютъра само Special Moves прави. Последния бос Seth просто толкова ме дразни, че... Нека го кажа така. Кажете ми който и да е бос от която и да е игра и ви гарантирам, че Сет ще ме дразни много повече.

Много, много повече...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Draksis написа:
zeratul_xsd написа:Както казах по-горе проблема с мудноста на играта се решава като влезеш в настойките и на Frame Rate избираш Fixed и играта си върви повече от идеално

Знам, бе, брат, направил съм го, добре си върви, н'са притиснявъй. :)

CAPCOM обаче са вдигнали летвата с изкуствения интелект, честно да си кажа. Не си ли обръгнал на тупалки, дори и на Easiest пичка ти майна, понеже компютъра само Special Moves прави. Последния бос Seth просто толкова ме дразни, че... Нека го кажа така. Кажете ми който и да е бос от която и да е игра и ви гарантирам, че Сет ще ме дразни много повече.

Много, много повече...

Играл ли си Dead or Alive 2? Босчето накрая беше ебаси и копелето-с едни гейски крилца,само дето те ебе доста здраво с тях-АУЧ!

Аз до Сет още не съм стигнал, ама гледах едно клипче със завършващите хватки на всеки един боец...Мдаа...да ти кажа и мен ме дразни :lol:

Бтв, айде някой да обади как се правят шибаните завършващи хватки?!
WeAreGettingClose
Draksis

Мнение от Draksis »

Хм, сега се сетих за един бос, който навремето ме дразнеше повече и от Сет... става дума за И-Но в Guilty Gear XX - който я е бил на Hardest, ще ме разбере.

Иначе, братле, Сет е ебати адската гадина. В първия рунд е мишка, почне ли втория обаче... има разтегливостта и телепортацията на Далшим, движенията и силата на Рию и комбинация от свои атаки, които са изключително досадни - Ултра комбото пък му е неблокираемо (въх, к'ва нова дума измислих) и просто те докарва до лудост.

Да, някой да се обади как се правят ултра комботата, щото досега опитвах, и опитвах... нищо не ще.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

аз от първия път го убих на ийзи! :oops:
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Нз дали е Изи, но го утрепах на най-лесната трудност, на Хбокс-а у Разиел! :lol: 8)
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Draksis

Мнение от Draksis »

Вие и двамата сте обръгнали убийци, бе, имах предвид xлапетата, на която тая игра им е първата тупаница... :)

Обаче "Легендарната заплаха" на Дан - наистина легендарна, такъв пич като него няма втори просто. :) :) :lol: :lol:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Нерези сте :shock: Файтър не съм пипал от 2 години и за първи път играя такъв жанр с геймпад и фейлвам яко. Тия като почнат със специалните удари...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Draksis написа:Вие и двамата сте обръгнали убийци, бе, имах предвид xлапетата, на която тая игра им е първата тупаница... :)

Обаче "Легендарната заплаха" на Дан - наистина легендарна, такъв пич като него няма втори просто. :) :) :lol: :lol:

А И-но съм я убивал на Maniac дори! :twisted: :twisted: ( с Destroy, де, ама пак се брои! :D :D )
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Draksis

Мнение от Draksis »

Значи не си истински боец, невернико, с Чип, Джони и Байкен я убих само с ритници!!!!!!

(и юмруци, де, но работата е там, че си бяха обикновени удари) :)

Имах невероятен късмет. :)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Какво да ти кажа, има един момент, в който просто не мога да избягна всичките й топки ( лол ) и ме счупва. :?

Иначе, истински боец съм, пък! :P Да не мислиш, че е лесно да й вкараш Дистрой на последна трудност? ;) Те дори на Нормал ти го блокват, да не говоря за последната.. :Д
天皇陛下万歳。。!

Draksis

Мнение от Draksis »

Нямам намерение да омаловажавам бойните ти умения, Хами-сама, просто исках да изтъкна какъв невероятен късмет имах да я бия само с обикновени удари. :P

Просто с тези тримата играя най-добре, адски къртят. Особено Чип, понеже като тръгне да бяга, и ти се размазва погледа да го следиш, невероятна маймуна е. :)

P.S. Тъпите Ултра комбота се правили с трите копчета съответно за юмрук или ритник, бе, да еба майка му тъпа проста... Аз колко ли пъти се опитвах да натисна едно копче три пъти по-бързо. :)
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Тъпите Ултра комбота се правили с трите копчета съответно за юмрук или ритник, бе, да еба майка му тъпа проста...

:doh:
омг не знаех

иначе ино майка и проклета, докато им хвана цаката на тея топки останах без нервички
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Draksis

Мнение от Draksis »

Уф, И-Но се скъсах от яд докато й намеря цаката още първия път като я биех, ама после пък като се пуснах на "Versus" и изпитвах порочно удоволствие да мета пода с нея... :)

П.С. Абе сякаш всички сте се наговорили да ми ходите по нервите с това полунеграмотно писане - я се стягайте бе, имате шестици на матурите по Български Език, за Бога! (това за писането с малки букви, адски дразни. :D )
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

Абе защо тaка яко са nerf-нали Ryu :[
Всичките му комбота/спешъли/магиики and stuff са доста по-зле от на Ken(с който пък играта е почти елементарна). Хубавото от цялата работа е, че поне с Ryu се изисква малко повече skill. Иначе освен с тях двамата играя и с Abel и Sagat, а Rufus ме дразни доста.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Draksis

Мнение от Draksis »

Руфъс дразни всички ни. :)

И да, с Кен наистина е по-лесна играта, понеже е по-бърз от Рию. Той обаче от своя страна, макар и по-бавен, вкарва повече щети с Heavy Punch/Kick ударите си, и хванеш ли му цаката, всички останали ги прави смешни. Вече си отключих останалите персонажи, освен Сет. Него ще го оставим за малко по-късно, нали ако отключа всичко още първия ден, ще ми е скучно по-нататък. :)

Забелязвате ли обаче, че са ангажирали Рубен Лангдън за английския дублаж на Кен? Той и без това отдавна си се знае с CAPCOM, ама все пак беше приятно да го чуя като приятеля на Рию. Пък и без това приликите с персонажа му са толкова сходни, че ако погледнеш рационално на нещата, той е единствения възможен избор. :)

За неразбралите, Рубен е Данте. Остава да се сетите кой Данте точно. :D
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Сиг ми се събират 7-8 часа игра вече, а все още не съм пускал да играя с Руфус, дори и зада го разгледам.
EcTeTa

Мнение от EcTeTa »

Tiny написа:
EcTeTa написа:Да играта излезе има я в топ 10 торента на замунда tiny не знам как точно , но влязах 1 път в играта и като започнах на играча на компютъра над кръвта му пише press any key for player two или нещо от сорта та разцъкаи се и втория плеър ще се появи.Аз също имам въпрос какъв джоистик да си купя за да играя тази игра до сега не съм си купувал и да ми препоръчате някой , трябва да се отнесе , че преди играех много на tекken и донякъде съм му свикнал да си взема ли джойстика от ps1 ?

Абе пише да се натисне старт бутона, изпробвах всичките копчета еднио по едно и пак не стана. Пък с стрелките и А си се управлява пъривят играч.
ако питаш за мултито моето момче вече писах , че се пуска от версус мод играч срещу играч също може и в траининга хф
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

EcTeTa написа:ако питаш за мултито моето момче вече писах , че се пуска от версус мод играч срещу играч също може и в траининга хф

ако обърнеш внимание на проблемът моето момиче, ще разбереш, че не това питам. Представи си, че знам какво означава player vs. player -.-
Публикувай отговор