![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
EcTeTa написа:Да играта излезе има я в топ 10 торента на замунда tiny не знам как точно , но влязах 1 път в играта и като започнах на играча на компютъра над кръвта му пише press any key for player two или нещо от сорта та разцъкаи се и втория плеър ще се появи.Аз също имам въпрос какъв джоистик да си купя за да играя тази игра до сега не съм си купувал и да ми препоръчате някой , трябва да се отнесе , че преди играех много на tекken и донякъде съм му свикнал да си взема ли джойстика от ps1 ?
zeratul_xsd написа:Както казах по-горе проблема с мудноста на играта се решава като влезеш в настойките и на Frame Rate избираш Fixed и играта си върви повече от идеално
Draksis написа:zeratul_xsd написа:Както казах по-горе проблема с мудноста на играта се решава като влезеш в настойките и на Frame Rate избираш Fixed и играта си върви повече от идеално
Знам, бе, брат, направил съм го, добре си върви, н'са притиснявъй.
CAPCOM обаче са вдигнали летвата с изкуствения интелект, честно да си кажа. Не си ли обръгнал на тупалки, дори и на Easiest пичка ти майна, понеже компютъра само Special Moves прави. Последния бос Seth просто толкова ме дразни, че... Нека го кажа така. Кажете ми който и да е бос от която и да е игра и ви гарантирам, че Сет ще ме дразни много повече.
Много, много повече...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Draksis написа:Вие и двамата сте обръгнали убийци, бе, имах предвид xлапетата, на която тая игра им е първата тупаница...
Обаче "Легендарната заплаха" на Дан - наистина легендарна, такъв пич като него няма втори просто.![]()
![]()
![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Тъпите Ултра комбота се правили с трите копчета съответно за юмрук или ритник, бе, да еба майка му тъпа проста...
ако питаш за мултито моето момче вече писах , че се пуска от версус мод играч срещу играч също може и в траининга хфTiny написа:EcTeTa написа:Да играта излезе има я в топ 10 торента на замунда tiny не знам как точно , но влязах 1 път в играта и като започнах на играча на компютъра над кръвта му пише press any key for player two или нещо от сорта та разцъкаи се и втория плеър ще се появи.Аз също имам въпрос какъв джоистик да си купя за да играя тази игра до сега не съм си купувал и да ми препоръчате някой , трябва да се отнесе , че преди играех много на tекken и донякъде съм му свикнал да си взема ли джойстика от ps1 ?
Абе пише да се натисне старт бутона, изпробвах всичките копчета еднио по едно и пак не стана. Пък с стрелките и А си се управлява пъривят играч.
EcTeTa написа:ако питаш за мултито моето момче вече писах , че се пуска от версус мод играч срещу играч също може и в траининга хф