Препоръчайте Рпг/мморпг

Игри за PC
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Re: Препоръчайте Рпг/мморпг

Мнение от Dexter »

Значи аз вероятно ще вляза довечера.Ще се пиша stalkera сигурно...
И освен това не спирайте с предложенията!!!
WeAreGettingClose
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

SeigarX написа:
indigo написа:Свалям я в момента, искам да я пробвам... кой клас е най-млако играния?

едит:
Добре, вече имам някакъв шаман... поиграх до 3 лвл, не е зле... но забелязах, че ми падат само айтъмчета за файтър? Не разбирам.
Опеделено и мене запалихте :icq4: Някой ще даде ли малко инфо за играта ? :icq1:
Събирате се до 5 героя (може и соло, ако си достатъчно смел), избирате си дадено приключение/пвп арена и започвате да я изпълнявате в типичен hack'n'slash стил. Бих я описал като по-близко до Dungeon siege 2, отколкото до Diablo 2. В края на всяка мисия получаваш заслужения xp + предмет или spirit (ползва се за ъпгрейд на предметите). Трудността на нивото зависи от левъла на хоста (поне така смятам. Може и да е от средният левъл на всичките в групата). Има и някакви наченки на стори в мисиите...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Всъщност зависи от средния level на всички, както и от default трудността на нивото.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
SeigarX
В момента играе: Warhammer Online
Elder of Scrolls IV Oblivion
Age of Wonders - Shadow Magic
Stronghold
Mount and Blade

Мнение от SeigarX »

Seigar съм във играта и съм още рокий (3 Level) :lol: Някои ако ме намери да пише :)
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Sentry написа:Всъщност зависи от средния level на всички, както и от default трудността на нивото.
а как точно действа системата за ъпгейд на предметите?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Side

Мнение от Side »

Сега се регистрирам и дърпам.Съдейки по постовете ви изглежда хубава
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Tiny написа:
Sentry написа:Всъщност зависи от средния level на всички, както и от default трудността на нивото.
а как точно действа системата за ъпгейд на предметите?
Като станеш level 10 слагаш spirit в слота на предмета и ти дава нови характеристики. Може и под lvl 10, но всички spirit-и на животни са lvl 10 най-малко, а не може да се upgrade-не оръжието над level-а на персонажа, който го носи когато го upgrade-ваш, и се получава така, че си пилееш душите. Над lvl 10 вече иска повече spirit-и за upgrade-а до lvl 20, lvl 30 и т.н.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Radiance
Обратна връзка:

Мнение от Radiance »

Sentry написа: Като станеш level 10 слагаш spirit в слота на предмета и ти дава нови характеристики. Може и под lvl 10, но всички spirit-и на животни са lvl 10 най-малко, а не може да се upgrade-не оръжието над level-а на персонажа, който го носи когато го upgrade-ваш, и се получава така, че си пилееш душите...
Точно това успях да направя току-що :lol:
SeigarX
Stronghold
Mount and Blade

Мнение от SeigarX »

Това хубаво , но от каде се намира голд ? Имам предвит ... 4-ти левел съм а дори 1 голд не се е показало :? Като гледах какви бад ас оръжия могат да се взимат ми стана гадно как нямам голд :?

ПС: Със Tiny се засекохме вече . Пишете повече бе хора :lol:
soules

Мнение от soules »

ей и мене ме запалихте... :notfair: мноо дива игра.

П.С и на мене не ми е ясно как се зима голд :IMNOOB:
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Gold-а се купува с истински пари, но с него не се купува нищо в играта освен козметични неща.
SeigarX
Stronghold
Mount and Blade

Мнение от SeigarX »

Типичната уловка във фрее ММО-та ... :?
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

SeigarX написа:Типичната уловка във фрее ММО-та ... :?
Що бе,ако не беше тоя контент нямаше да я има играта...кво да се прави...бизнес ис бизнес!!!
WeAreGettingClose
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Изтеглих играта и всички update-и от тема във форума и тръгна, всичко нормално...
Обаче повечето от текстовете в играта не ми излизат - примерно името на дадено NPC
и description на някой item...
И как мога да избирам от другите класове освен Pitfighter, Pangolan и Illusionist??? Или трябва в началото да играеш с тях?
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Agent написа:И как мога да избирам от другите класове освен Pitfighter, Pangolan и Illusionist??? Или трябва в началото да играеш с тях?
Аз па къвто и да избера ме пуска питфайтър.И не ме изкефи и я изтрих
soules

Мнение от soules »

ами требва да минеш първата мисия и там ти дава точки и с тях може да смениш героя си... :stooped:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Се 1,опита ми е показал,че добро безплатно ммо няма
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

А моят опит показва, че всеки твърдящ подобно нещо няма достатъчно опит с MMORPG-тата, за да има стабилна основа за такова твърдение.

Agent, като минаваш мисиите ти дава hall points, с които като отидеш в manage hall>town square можеш да си закупиш допълнително бойци за твоя hall. Колкото до текстовете - явно не си изтеглил всичко както трябва. Има наистина някои места, на които липсва текст, но като цяло не са много. Може би само описанието на предметите, които ти дават шанс да се съживиш на пълен хелт и два-три диалога от Faustus Estate и Trogken Swamps, като за последното е разбираемо, тъй като официално още не е пуснато.
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Текстовете се оправиха --- явно нещо се беше бъгнало (сега всичко е на 6)...
За героите разбрах, ty - вече си взех 1 archer - stalker...
v-tec ми е nick-a в играта.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
zaiko

Мнение от zaiko »

Е много ясно че Aion. Най-доброто което ще излиза, дали ще е по-добро от WoW не знам, но със сигурност от останалите ММО-та. Излиза на 20 септември, вече може да се направи преордър, а през уикендите има closed beta евенти.

Изображение
Aion - HD Open Beta Teaser Video
Изображение
Публикувай отговор