Препоръчайте Рпг/мморпг
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Препоръчайте Рпг/мморпг
Значи аз вероятно ще вляза довечера.Ще се пиша stalkera сигурно...
И освен това не спирайте с предложенията!!!
И освен това не спирайте с предложенията!!!
WeAreGettingClose
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Събирате се до 5 героя (може и соло, ако си достатъчно смел), избирате си дадено приключение/пвп арена и започвате да я изпълнявате в типичен hack'n'slash стил. Бих я описал като по-близко до Dungeon siege 2, отколкото до Diablo 2. В края на всяка мисия получаваш заслужения xp + предмет или spirit (ползва се за ъпгрейд на предметите). Трудността на нивото зависи от левъла на хоста (поне така смятам. Може и да е от средният левъл на всичките в групата). Има и някакви наченки на стори в мисиите...SeigarX написа:Опеделено и мене запалихтеindigo написа:Свалям я в момента, искам да я пробвам... кой клас е най-млако играния?
едит:
Добре, вече имам някакъв шаман... поиграх до 3 лвл, не е зле... но забелязах, че ми падат само айтъмчета за файтър? Не разбирам.Някой ще даде ли малко инфо за играта ?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Всъщност зависи от средния level на всички, както и от default трудността на нивото.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
SeigarX
- В момента играе: Warhammer Online
Elder of Scrolls IV Oblivion
Age of Wonders - Shadow Magic
Stronghold
Mount and Blade
Seigar съм във играта и съм още рокий (3 Level)
Някои ако ме намери да пише 
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
а как точно действа системата за ъпгейд на предметите?Sentry написа:Всъщност зависи от средния level на всички, както и от default трудността на нивото.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Сега се регистрирам и дърпам.Съдейки по постовете ви изглежда хубава
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Като станеш level 10 слагаш spirit в слота на предмета и ти дава нови характеристики. Може и под lvl 10, но всички spirit-и на животни са lvl 10 най-малко, а не може да се upgrade-не оръжието над level-а на персонажа, който го носи когато го upgrade-ваш, и се получава така, че си пилееш душите. Над lvl 10 вече иска повече spirit-и за upgrade-а до lvl 20, lvl 30 и т.н.Tiny написа:а как точно действа системата за ъпгейд на предметите?Sentry написа:Всъщност зависи от средния level на всички, както и от default трудността на нивото.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Точно това успях да направя току-щоSentry написа: Като станеш level 10 слагаш spirit в слота на предмета и ти дава нови характеристики. Може и под lvl 10, но всички spirit-и на животни са lvl 10 най-малко, а не може да се upgrade-не оръжието над level-а на персонажа, който го носи когато го upgrade-ваш, и се получава така, че си пилееш душите...
-
SeigarX
Stronghold
Mount and Blade
Това хубаво , но от каде се намира голд ? Имам предвит ... 4-ти левел съм а дори 1 голд не се е показало
Като гледах какви бад ас оръжия могат да се взимат ми стана гадно как нямам голд 
ПС: Със Tiny се засекохме вече . Пишете повече бе хора
ПС: Със Tiny се засекохме вече . Пишете повече бе хора
ей и мене ме запалихте...
мноо дива игра.
П.С и на мене не ми е ясно как се зима голд
П.С и на мене не ми е ясно как се зима голд
Gold-а се купува с истински пари, но с него не се купува нищо в играта освен козметични неща.
-
SeigarX
Stronghold
Mount and Blade
Типичната уловка във фрее ММО-та ... 
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Що бе,ако не беше тоя контент нямаше да я има играта...кво да се прави...бизнес ис бизнес!!!SeigarX написа:Типичната уловка във фрее ММО-та ...
WeAreGettingClose
Изтеглих играта и всички update-и от тема във форума и тръгна, всичко нормално...
Обаче повечето от текстовете в играта не ми излизат - примерно името на дадено NPC
и description на някой item...
И как мога да избирам от другите класове освен Pitfighter, Pangolan и Illusionist??? Или трябва в началото да играеш с тях?
Обаче повечето от текстовете в играта не ми излизат - примерно името на дадено NPC
и description на някой item...
И как мога да избирам от другите класове освен Pitfighter, Pangolan и Illusionist??? Или трябва в началото да играеш с тях?
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аз па къвто и да избера ме пуска питфайтър.И не ме изкефи и я изтрихAgent написа:И как мога да избирам от другите класове освен Pitfighter, Pangolan и Illusionist??? Или трябва в началото да играеш с тях?
ами требва да минеш първата мисия и там ти дава точки и с тях може да смениш героя си... 
Се 1,опита ми е показал,че добро безплатно ммо няма
А моят опит показва, че всеки твърдящ подобно нещо няма достатъчно опит с MMORPG-тата, за да има стабилна основа за такова твърдение.
Agent, като минаваш мисиите ти дава hall points, с които като отидеш в manage hall>town square можеш да си закупиш допълнително бойци за твоя hall. Колкото до текстовете - явно не си изтеглил всичко както трябва. Има наистина някои места, на които липсва текст, но като цяло не са много. Може би само описанието на предметите, които ти дават шанс да се съживиш на пълен хелт и два-три диалога от Faustus Estate и Trogken Swamps, като за последното е разбираемо, тъй като официално още не е пуснато.
Agent, като минаваш мисиите ти дава hall points, с които като отидеш в manage hall>town square можеш да си закупиш допълнително бойци за твоя hall. Колкото до текстовете - явно не си изтеглил всичко както трябва. Има наистина някои места, на които липсва текст, но като цяло не са много. Може би само описанието на предметите, които ти дават шанс да се съживиш на пълен хелт и два-три диалога от Faustus Estate и Trogken Swamps, като за последното е разбираемо, тъй като официално още не е пуснато.
Текстовете се оправиха --- явно нещо се беше бъгнало (сега всичко е на 6)...
За героите разбрах, ty - вече си взех 1 archer - stalker...
v-tec ми е nick-a в играта.
За героите разбрах, ty - вече си взех 1 archer - stalker...
v-tec ми е nick-a в играта.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Е много ясно че Aion. Най-доброто което ще излиза, дали ще е по-добро от WoW не знам, но със сигурност от останалите ММО-та. Излиза на 20 септември, вече може да се направи преордър, а през уикендите има closed beta евенти.

Aion - HD Open Beta Teaser Video

Aion - HD Open Beta Teaser Video