Dungeons and Dragons Online става Free To Play
-
SeigarX
- В момента играе: Warhammer Online
Elder of Scrolls IV Oblivion
Age of Wonders - Shadow Magic
Stronghold
Mount and Blade
Re: Dungeons and Dragons Online става Free To Play
Туко що получих и моята покана
Play time bitches

- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Моята още не е... 
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
ква покана кво става каде съм я ми обяснете кво да правя за да я играм ФРЕЕ 
Аз първия път се регнах още веднага щом пуснаха бетата,и до сега още не са ме избрали.Направих си 2ра регистрация и ме избраха на втория ден...Тъй че правете си по няколко регистрации за по-сигурно
а готово пратиха ми ся кво свалям играта дано да е добра после ша пиша пак ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
але хора тва ми инсталира нет фреим лърк 1.1 тва не е ми много стара версия

але хора тва ми инсталира нет фреим лърк 1.1 тва не е ми много стара версия
Здравейте. Ако има някой който си е напраил acc или не си е използвал акаунта за betata и е видял какво представлява или не му се цъка повече, моля дайте го на сам, мноо ми трябва. skype: petla67/slon4o
играта ще е f2p от 6-ти Август на US сървърите, EU остават само платени
тия ключове са за бета сървъра на който може да видите какво ще представлява играта общо взето
тия ключове са за бета сървъра на който може да видите какво ще представлява играта общо взето
За ключовете знам че са само за да видиш как е играта, но на страницата им пише че 4 август US и 8 Европа. Така че би трябвало и тук да е безплатно, никъде не се казва че само там е free. Тва ще е ба** дискриминацията. Освен ако това не значи нищо: "DDO Europe will not be assuming this new business model and the European DDO game service will remain a monthly subscription-based game with all new content created available to all subscribers, as has been the model up until now."
mod9 излиза на 4ти в US и EU (новите quests и raids)
DDO: Unlimited (f2p+turbine shop) излиза на 6ти август само в US
с две думи казано в EU няма да има този Turbine Shop където може да се купват отделни части от играта с инстински пари и т.н. а ще остане платена с месечни такси - 20лв/месец е поне аз толкова плащам
недостатък на f2p е че след 4 лвл ти трябва leveling sigil който може да си купиш от turbine shop-a или да ти се падне като quest reward .. leveling sigil-a просто ти вдига lvl cap-a
f2p е просто един разширен trial
DDO: Unlimited (f2p+turbine shop) излиза на 6ти август само в US
с две думи казано в EU няма да има този Turbine Shop където може да се купват отделни части от играта с инстински пари и т.н. а ще остане платена с месечни такси - 20лв/месец е поне аз толкова плащам
недостатък на f2p е че след 4 лвл ти трябва leveling sigil който може да си купиш от turbine shop-a или да ти се падне като quest reward .. leveling sigil-a просто ти вдига lvl cap-a
f2p е просто един разширен trial
офф тъпо. Аз за кво чакам тогава. А може ли да си зимам ваучери за 1 месец от магазина и да не копувам играта, а да си цъкам на тая където си downloadnah
:D::DD::D
wtfslon4o написа:да не копувам играта, а да си цъкам на тая където си я купих
Е то тва се зима на 1ви лвл...А що нямам никви магии?Гледах некви клипчета в ю тюб и геройте бяха със сума ти магии,а аз при трейнъра имам само некви пасивни скилчета (паладин)netbsd написа:
недостатък на f2p е че след 4 лвл ти трябва leveling sigil който може да си купиш от turbine shop-a или да ти се падне като quest reward ..
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Тези пасивните от тренера са enchacements(по 1 на всеки ранк). Feat-овете и магиите( в spellbook-a) се изучават, когато дигнеш ниво.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
paladina
1 lvl spells - 4ти левъл
2 lvl spells - 8ми лвл
3 lvl spells - 11ти лвл
4 lvl spells - 14ти лвл
някои класове като wizard магиите не му се дават а трябва да се учат от scrolls
затова има и feat scribe scroll
на cleric, paladin, ranger им се дават всичките магии с вдигане на левъл и могат да се сменят на rest shrine, tavern
sorcerer, bard с вдигане на левъл ти дава възможност да си избереш само ограничен брой магии като не могат да се сменят на rest shrine
1 lvl spells - 4ти левъл
2 lvl spells - 8ми лвл
3 lvl spells - 11ти лвл
4 lvl spells - 14ти лвл
някои класове като wizard магиите не му се дават а трябва да се учат от scrolls
затова има и feat scribe scroll
на cleric, paladin, ranger им се дават всичките магии с вдигане на левъл и могат да се сменят на rest shrine, tavern
sorcerer, bard с вдигане на левъл ти дава възможност да си избереш само ограничен брой магии като не могат да се сменят на rest shrine
- ManicSubsidal
Да се изфукам-и моята покана дойде! 
-
SeigarX
- В момента играе: Warhammer Online
Elder of Scrolls IV Oblivion
Age of Wonders - Shadow Magic
Stronghold
Mount and Blade
Няма да е лошо да си напишете тук имената в играта
Аз съм си Seigar - 3 Level Fighter
- ManicSubsidal
Оххх...ами аз първо трябва да я изтегля и инсталирам...
Та ако ми е мъжко персонажа, вероятно ще е Soul Hunter, с едно БГ отзад ако се наложи, а ако женски Velvet-бе ще пиша утре и ще кажа!
Та ако ми е мъжко персонажа, вероятно ще е Soul Hunter, с едно БГ отзад ако се наложи, а ако женски Velvet-бе ще пиша утре и ще кажа!
- Nicarr
- В момента играе: WC3 : WoW : Instinct ...също и по нервите на майка си и баща си ^^
Въх въх...доста добре...очертават се оше повече чесове ,безсмислено прекарани пред компютара (: Само следва въпроса кога ще се наканя да я пробвам х)
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Правиш си 2 регистраций и чакаш една седмица
Почти всеки е успявал да получи инвитация 
ПС: Аватара ти рулз
LFG - Richard 
ПС: Аватара ти рулз
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Да, странно тогава защо като имам 4 регистрации от 1.5 месеца и все още не е достигнала нито 1 до мене, всичко направих както трябва (и-маил,години над 13, дори съм писал над 18 за да е по-голям шанса,download)
Инсталирал съм играта и чакам.Пак ще пусна молба за тези които не им се играе вече и имат рег. да ми пратят лично с него