Lyrics към последния албум на Stinkin Park!

Вашите разкази и истории
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park!

Мнение от Алминатора` »

RuSh_FoR_MoRe написа:Нали се славиш че пишеш тука от 4 години, а аз съм на поетиката от 1 седмица(не я бях ползвал отдавана) и сега свиквам.Ако секи почне да удебелява твоите наеш ли докога ще си играем така...
Аре давай де.

Посочи ми поне 2 правописни грешки във всичките ми постове от този акаунт и те признавам.

Защото,както ти се изрази,едва ли не ще ми отвориш постовете,ще скролнеш два пъти надолу и ще ми намериш хиляда грешки. :doh:

Аре млъквай дечко,дразниш.
RuSh_FoR_MoRe
В момента играе: Fallout 3, Assassins Creed, Crysis, Overlord 2
Awaiting:Assassins Creed 2, Crysis 2, SW:ToR,
Обратна връзка:

Мнение от RuSh_FoR_MoRe »

Както ти каза Ahriman, трябва да има разстояние м/у запетайките, престани да се правиш на велик и интересен.А и пред "и" не се поставя запетайка :wink:
Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
Алминатора`

Мнение от Алминатора` »

RuSh_FoR_MoRe написа:Както ти каза Ahriman, трябва да има разстояние м/у запетайките, престани да се правиш на велик и интересен.А и пред "и" не се поставя запетайка :wink:
Има си отделни случаи,в които се поставя.Освен това е пунктуационна грешка,а не правописна.А това дали слагам разстояние между запетайките или не си е изцяло въпрос на стил и няма нищо общо с правописа или пунктуацията.:doh:

Та,давай дечко,чакам.Великите ми правописни грешки :!:
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Орк - Паладин написа:А това дали слагам разстояние между запетайките или не си е изцяло въпрос на стил и няма нищо общо с правописа или пунктуацията.:doh:
Грешиш, Ал, но да не се заяждам.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Аз пък ще се заям: ако поставянето на празно място след пунктуационен знак наистина беше въпрос на личен избор и стил, твоят стил щеше да е най-лайняният на тоя свят. Сега е просто грешен.

едит 1:
BASIC TYPING RULES

· All sentences begin with capital letters. Type one space after each word, and after commas and semicolons.

· Type two spaces after each end of sentence punctuation mark (periods, question marks, exclamation points). Type two spaces after colons.*

· Most text should be aligned at the left margin, with a ragged right margin. In some instances, you may want to justify (which means align both left and right margins).

· The terms “single-spaced” and “double-spaced” refer to the number of lines between text, not the number of spaces between characters on the line. This page is single-spaced.

· General text, such as essays, reports, and term papers, should be double-spaced. At the end of each paragraph, hit the Enter key only once. The first line of each paragraph should be indented (hit the Tab key) ½ inch.

· Business documents such as letters should be single-spaced. At the end of each paragraph, hit the Enter key twice. This double-spaces between each paragraph. The ½ inch indent at the beginning of each paragraph is optional.

· Numbers in a column should always be aligned at the decimal, or right aligned to each other if no decimal is used.

· There are no spaces in hyphenated words (such as single-spaced). There are spaces before and after dashes – like this.

· There is a space before an open parenthesis and a space after a close parenthesis. Note the examples above.

· Specific documents frequently have special typing requirements. Always refer to the instructor, the style guide, or your Gregg Reference Manual when in doubt!
*Подчертаният текст все още е валиден, но съществува и ново правило за едно празно място след края на изречението, което се използва най-вече при печатната преса, защото спестява проблеми с форматирането.

едит 2:
Понеже взех присърце намирането на грешки в постовете ти, нека да номерирам:

1)
И все пак мерси за урока по граматика,нищо че определено ти си човека,който се нуждае от него.
- грешка, липсва пълен член.

2)
Ахахахах бахти забавното :lol: Хваща ги като животни деба аххахха :lol: Ахахах деба не мога да спра да се смея :lol: :lol:
- изречения от този тип не смятам за изискващи коментар. Ти си трол, това е ясно. Като претендираш за грамотност поне спри да правиш такива постове, а?

3)
Аз предлагам да играем мач,баскетбола е за путьовци :!:
- имаш сериозен проблем с членуването.

4)
Обложката съм я правил едва ли не 2 през нощта,така че да ме наричаш тАпанар,защото съм направил правописна грешка,поради факта че ми се е спяло,като ти сам правиш такива и то много си е върха на дебилизма.
- удебеленото се загражда в запетаи.

5)
И въри ходи малко на фитнес,лявото ти рамо е по недоразвито от дясното,впрочем както и на мен де :Р

Или фитнес или чекии с лявата ръка :D
- тук вече си ги откривай сам, няколко са.

6)
Въпроса в случая,не е дали 500-600 лева ще ти стигнат за новите заглавия,а дали новите заглавия заслужават тези пари :)
- член, кхм...

7)
Agree,не знам преди кво им се кефех сега като ги слушам пълни гейове са :D
- пунктуация.

Мога да продължа, но е безмислено.

Помня преди 3-4 години като се бях регнал с първия с акаунт пишех много глупости и някой от админите ми променяше аватара на някакво пиле :lol:
Админе, честно, що спря да му слагаш пилета на тоя?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Алминатора`

Мнение от Алминатора` »

Добре, вече ще слагам разтояние между запетайката и думата.Доволни ли сте, пичове?

P.S.Моридине,get a life :lol:
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Ъъъ, не сме. След всеки пунктуационен знак се слага празно място :D
Добре, вече ще слагам разтояние между запетайката и думата. Доволни ли сте, пичове?

P.S. Моридине, get a life :lol:
Fixed.

- Алминатора

- кримсънчето
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Добре, мисля, че е време да ви отроля темата по правилен начин, за да спрете. Отворете една в Общия, кръстете я "Правописни, пунктуационни и граматични норми на българския език" и се хранете там.

Изображение
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Дай ми обективна причина да спра.

Вярно, офтопик съм, но пък на кого преча? Тая тема е толкова лайно, че спокойно мога да заявя как не заслужава постовете ми.
А смисълът в отварянето на втора лайнотема в общия какъв е? И без това Творческият вече е торба с... да, лайна.

Свиквай, идва нова ера за Форумово. Лайноерата.
   :shiit:
:shiit:   :shiit:

- Алминатора

- кримсънчето
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

NhazUl написа: Изображение
Foolishness*
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Спрете се бе, да ви еба.
Алминатора`

Мнение от Алминатора` »

Моридин написа:Дай ми обективна причина да спра.

Вярно, офтопик съм, но пък на кого преча? Тая тема е толкова лайно, че спокойно мога да заявя как не заслужава постовете ми.
А смисълът в отварянето на втора лайнотема в общия какъв е? И без това Творческият вече е торба с... да, лайна.

Свиквай, идва нова ера за Форумово. Лайноерата.
   :shiit:
:shiit:   :shiit:
Не ми обиждай темата бе, ей!

И реално погледнато творческия винаги е бил пълен с лайна, само дето ако преди тия лайна са били писани от едни лайнари, сега се пишат от други.
Виж предишните страници и ще се увериш сам.

Shit triforce, imba :!:

А и бтв, другия човек, с когото развиваме групата, като прочете тази тема и ме попита "Абе тия дебили не могат ли да разберат, че ние се ебаваме?".

Чрез тази "група" ние просто убиваме скуката и в действителност всичко е ебавка.Но явно има някои хора,които не могат да го разберат.Еми, по-жалко за тях :)
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Орк - Паладин написа:

И реално погледнато творческия винаги е бил пълен с лайна, само дето ако преди тия лайна са били писани от едни лайнари, сега се пишат от други.
Виж предишните страници и ще се увериш сам.
Не. Просто не.

Дори и да беше истина - тънкото ти чувство за хумор пак не струва и темата си остава тъпа :roll:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

Добре де щом темата не струва не пишете във нея. Повечето хора във форума до колкото знам са на по 20+ и са достатъчно пораснали за да разберат, че не си заслужава. И sorry, че го казвам но Моридин ти някакъв форум Guard ли си ?
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Не, баце, я съм съдбата.

http://vbox7.com/play:33e7f9bd

- Алминатора

- кримсънчето
Публикувай отговор