Andrey358 написа:Да бе, знам, те са Ангели тия от ДС, те са служили на родината... повръща ми се от подобни разсъждения.
Дядо ми е бил агент на ДС.Ако искаш, след време мога да ти направя сканировки на книгата му, да ти дам, да почетеш.Заради работата му в САЩ като разузнавач, сега леля ми е глуха и е инвалид.Така че, като не знаеш кой с какви мотиви и последици е работил в ДС, може просто да си задържиш шибаното "компетентно" мнение за теб, щото ми е омръзнало от дървени философи, дето всичко знаят.Със сигурност в ДС е имало боклуци, както и навсякъде по всяко време, но си залагам главата, че дядо ми е повече патриот от
ВСИЧКИТЕ "родолюбци" , дето сте в тоя форум
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Щото ако вие можете да седите на протести с неясни искания, човека е отдал целият си живот, за да служи с каквото може на България, и е бил уволнен на 49 години, защото
не е бил удобен на партията, поради нежеланието му да предаде принципите си! Мога да ти разкажа и как е стигнал до тази си позиция, мога да ти разкажа и за други негови колеги, при които ситуацията е подобна.Но няма да го направя, щото ти си тъпо ограничено копеле, което мисли в стереотипи!