неслучайно съм написал "закачам" , наркоманеDaranharuk написа:Това, че напоследък ми липсва ентусиазъм да пиша по безсмислени теми не означава, че не съм тук.Random Idiot написа:тоа па и тоа
момче спри се ше те храна яко
и без тва ги няя наркомана и ледения се закачам с некой .. внимаай .![]()
Съвсем отделен въпрос е защо, аджеба, си въобразяваш, че имаш какво да ми кажеш.
как си
абстиненция
кофти
шанс
еха
чудесна тема
само едно не фаааащам
самочет по принцип доста дружелюбно момче .. явно нешо имаш проблеми (не иронизирам . проблеми в личен план . проблеми в любовта . проблеми .. не ментални ) , шом си седнал да обясняш на тоа (който си го знаеме от отдавна) кое защо и как.
остаи го да се развива .. всеки минава по тоя път. и ти си минал , почти съм сигурен
ако ти е кеф да излагаш логични и издържани доводи срещу стена .. давай. ма не разбирам тоа с кво повече го е заслужил от една истинска такава.
пази си аргументативните силови точки за истински дискусии (макар и да са рядкост)
което ме подсеща .. може би просто напоследък няма достатъчно , та поради граничещия с безкрайност потенциял за дискусии на повечето юзъри от форума стават некви извращения. ти се обесняваш на тъпаци , ледник троли тук таме ( току метне некоя цветуща към Левски ) .. забава
!
закво пиша са
ето .. поредното доказателство
изливам силовите точки некъде , ясна раотата.
иначе признавам , че мразя шум е класен трол.
дори веднъж съм му се фащал
ей ес ди
аут
//
бех забраил кво е да пиша невероятно дълги постове (1800 знака - 6 лева) Х
едит:
млъкни бе , кретенDennisEverything? написа: продължавам да се опитвам да се правя на некъв , дето дори немам идея как трябва да се направя . псувайте ме , аз съм над вас . вие във форум , аз не . аз забавлява .. затва пиша обяснения на километрични постове , които не ме засягат , но въпреки това аз (в забавлението си) съм длъжен да им от говора. псувайте ме .

|
|
|