Но това не я прави по-лоша де
А 7 - и аз мисля да си го сложа, но ще изчакам някоя по-късна бета версия, някъде към края на 2009 ако има нещо..
По-добре да си сложи Вистаdx4 написа:Andrey358 няколко стъпки са инсталацята на ХП мисла че нямаш проблем да го инсталираш.Ако не си сигъурен прочети някое упутване в нета процедурата е меко казано елементарна.Не мисля че ще имаш проблем да го направиш.
Невиждам къв мъ е кяра от ВИСТАJay Kay написа:По-добре да си сложи Вистаdx4 написа:Andrey358 няколко стъпки са инсталацята на ХП мисла че нямаш проблем да го инсталираш.Ако не си сигъурен прочети някое упутване в нета процедурата е меко казано елементарна.Не мисля че ще имаш проблем да го направиш.

Тук идва най-интересният момент. Оказа се че това което имам не е оригинален диск с Windows Vista, а някакъв ъпдейтър с който мога да си кача версията на Вистата. Ето защо от магазина нямаше как да ми инсталират софтуер, та трябваше или да търся някой приятел или сам. Реших да се науча най-накрая и си изтеглих едно ХР от Замундата. Инсталирах го всичко ОК, после и драйверите за дъното и видеокартата, абе стана си.Jay Kay написа: ХР или Виста сложи :Д
Andrey358Andrey358 написа:Тук идва най-интересният момент. Оказа се че това което имам не е оригинален диск с Windows Vista, а някакъв ъпдейтър с който мога да си кача версията на Вистата. Ето защо от магазина нямаше как да ми инсталират софтуер, та трябваше или да търся някой приятел или сам. Реших да се науча най-накрая и си изтеглих едно ХР от Замундата. Инсталирах го всичко ОК, после и драйверите за дъното и видеокартата, абе стана си.Jay Kay написа: ХР или Виста сложи :Д
Аз съм с Radeon HD3870 (версията на AsusTek,разбира се , ATI and Asus ROCKS) която поддържа DX10 ама съм с XP че и 32 БитовоJay Kay написа:За DX10 ти трябва Виста.
Иначе, перкай си Вистата и не му мисли (още повече щом ще е оригинална). На такава мощна машина (2 гиги, двуядрен) Вистата ще ти върви като по вода. С нищо не е по-лоша от ХР-то, стига да се пазиш добре от вируси (то и при ХР-то трябва де :Д). Друг щеше да е въпроса, ако примерно паметта ти беше 1 гб или процесора едноядрен. Но на такива чаркове Виста е най-добрият избор.
Сега Виста-хейтърите ще пишат, ма не ги слушай
Взех Segate защото много хора ми препоръчаха тази марка включително и тиdx4 написа: Andrey358
Kазах ти че ще се справиш със инсталацията на ХP
А за диска от любопитство да попитам Segate зе защото нямаха hitachi или реши да послушаш съвета ми за тая марка.