Честит Празник, Педали!

Нещата от живота

Гей?

Аз съм Гей
12
9%
Аз също
5
4%
Ти си Гей
18
14%
Той е Гей
5
4%
Тя е Гей
6
5%
То е Гей
4
3%
Ние сме Гей
8
6%
Вие сте Гей
14
11%
Те са Гей
11
8%
Всички са Гей!
27
21%
Дилдо е Гей
20
15%

Общо гласове: 130

Der Meister
Обратна връзка:

Re: Честит Празник, Педали!

Мнение от Der Meister »

Van Zan написа:Аз не мога да разбера как можаха педалите да "обладаят" буквално един светъл празник като петльов ден. Еми шанс.
Бе не съм сигурен, но според мен не педалите са го измислили тоя "празник". В смисъл не съм чувал да го празнуват сериозно. По-скоро някой не педал го е измислил за ебавка.

Иначе да питам, че ми е много интересно т'ва само в България ли е разпространено да е ден на педалите?
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Това е международен ден на хомосексуалистите и не е ебавка, а си е много официален празник. В България е ташак, защото тука няма хомосексуалисти, а само педали.

ШПЩ!
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Не е ли 1ви февруари Имболг ?
Това е международен ден на хомосексуалистите и не е ебавка, а си е много официален празник.
е оная тъпа крава от педалската организация кво разправяше че нямало такова нещо ? ( оная, дето Светльо Витков я разцепи по ТВ преди време, а тя успяваше само да отговаря "о, каква простотия, о каква селяния" :lol: )
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
h3artstone
Обратна връзка:

Мнение от h3artstone »

Само не разбирам каква е таз мания да се обсъждат причините хората да са обратни :lol: :lol: :lol: Лекарство за себе си ли търсите :lol:
Както и да е, дори и аз не се сдържах да не пусна няколко шегички вчера, ама пък поне на наистина изпедеращени хора. Иначе познавам двойка (сега тук става сложно) омъжени/женени гейове, не в България, Испания, ама хората са си хора. Нищо им нямаше. Само дето вместо Максим Рой (канадка), един от тях харесваше Том Круз :lol: Ама мене не ме бърка с кой си лягат в леглото, тъй че - бог да ги благослови, щом имат силата да издържат на този ... "Mad World", пз Гипо с таз песен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Duke написа:Честито! Поздравът от мен: http://www.youtube.com/watch?v=EAf0_UftBNI
:)
Охооо... усещаш ги май ти нещата. :)

Ето и от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=fMkEt8WjLxI
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Guesttt

Мнение от Guesttt »

indeedhewas написа:Това е международен ден на хомосексуалистите и не е ебавка, а си е много официален празник. В България е ташак, защото тука няма хомосексуалисти, а само педали.

ШПЩ!
...
Празникът, който се пада на 2-ри февруари, всъщност се нарича "Петльов ден" и е породен преди много луни, когато още турците са имали монопол над нашите земи. Легендата е, че на този ден турските войници е трябвало да събират "кръвен данък", но дедите ни са разбрали, и специално за този ден всички(или поне повечето) момчета са били преоблечени като момичета, за да не бъдат отделени от семействата им и потурчени.
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Guesttt написа:...
Празникът, който се пада на 2-ри февруари, всъщност се нарича "Петльов ден" и е породен преди много луни, когато още турците са имали монопол над нашите земи. Легендата е, че на този ден турските войници е трябвало да събират "кръвен данък", но дедите ни са разбрали, и специално за този ден всички(или поне повечето) момчета са били преоблечени като момичета, за да не бъдат отделени от семействата им и потурчени.
Празника е мноооооооого по-млад от това, което ти казваш, а и едва ли в Франция, Италия, САЩ и други небългарски държави празнуват легеда за кръвен данък.

За Петльов ден ми е известно, както и на повечето хора. Не е някакво ъндърграунд събитие :)
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Тая легенда за петльов ден ми е било много интересно винаги, как е минал номера с момичетата? Всички турски главорези са били мега тъпи и не са забелязали че няма нито едно мъжко, а женските са се увеличили около двойно?! Дори те не са толкова тъпи, ама като за легенда става. :roll:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Back_Door_Man

Мнение от Back_Door_Man »

2D' написа:Тая легенда за петльов ден ми е било много интересно винаги, как е минал номера с момичетата? Всички турски главорези са били мега тъпи и не са забелязали че няма нито едно мъжко, а женските са се увеличили около двойно?! Дори те не са толкова тъпи, ама като за легенда става. :roll:
Никаде не се споменава че номера е минал се пак :)
Публикувай отговор