Днеска си поиграх още малко с уиндоуса. Направо е оса За рамта няма никакви проблеми. Аз съм с 2GB и го виждам, че наистина ако реша да го натоваря с някоя игра, програма или др., рамта спада рязко. Ако го оставя без да го пипам, може да се качи до 700МБ и започва да ми ръчка харда. Явно си подрежда и индексира файловете. В момента този уиндоус ми се струва доста по бърз от ХР-то. Тия дни съм доста зает иначе си мислех да добавя в първия пост списък с програмите и игрите, които тръгват/не тръгват на този уин.
Новият таскбар ме накра да почна да ползвам докове и на линукса. В интерес на истината този път са взели най-доброто и от двата свята - taskbar и MaxOS X Dock-ът. Това с пинването на програми всъщност е доста удобно. QuickLaunch На стероиди.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Определно таскбара и тези 'докове' са страшно удобни. влюбих се в тях. На мойта щайга уина върви адски красиво и пъргаво. За сега не съм го пробвал с някви игри:( Но PS и Офиса се държат на 6. А не успях да подкарам ogm/mkv файлове, дори след качване на кодеци, но мисля, че е от плейера :Д
CD Keys за активиране на бетата. Иначе е с 30 дневен тестов период. Аз съм сигурен само за първия че работи. Иначе нямам проблеми с mkv файлове. От кодека ти е. Аз съм с k-lite mega codec.
Е аз пробвах без кодеци След тва си сложи пакета от ac3filter_1_46 ffdshow-rev1620_20071118_xxl MatroskaSplitter XviD.1.0.1.05062004 медиа плеър класик
Днеска бях свидетел на 1-2 бъга, но се оправиха от самосебе си @_@
Вградените кодеци вършат чудесна работа, за това, което отварят. Не мисля, че е удачно да се подменят с разни безумни кодек пакети. По-добре ръчно да се инсталират липсващите такива. MKV не е коде, а контейнер. В него може да има видео/аудио потоци, които ползват различни кодеци.
Подобно на всички останали Windows-и и този с времето започва да "корозира". Крашвания на explorer, които преди ги е нямало, баавен рестарт и т.н. Рядко е и не е сериозно, но е факт, че се случва. Факт е, че се случва доста по-ограничено и бавно от предни версии.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи