Конкурс с награди!

Нещата от живота
Аватар
Kompoth

Re: Конкурс с награди!

Мнение от Kompoth »

Всеки, който е идвал у нас, АБСОЛЮТНО ВСЕКИ, питаше "Абе, майка му стара, Вермик наистина ли е толкова тъп ??" :D :lol:
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Zarathustra написа:Ти да не би да се имаш за много страшен и респектиращ бе, дрисъче неадекватно? Какво те кара да си мислиш, че на живо не си толкова жалък, колкото във форума? :lol:

Според мен е прекалил със слушането на Млековар и се мисли за mighty viking, яхнал мотор и развяващ брадва.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Nocturno написа:Всеки, който е идвал у нас, АБСОЛЮТНО ВСЕКИ, питаше "Абе, майка му стара, Вермик наистина ли е толкова тъп ??" :D :lol:

Отговора:ДА!

И Вал надявам се на следващата ни среща да имаш смелоста :Д и най-накрая да си признаеш че от всичко на света най-много обичаш да ми го ядеш.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Zarathustra написа: Апфахаха... Така е, велика смелост си се изисква, от мен да знаеш... :lol:

Ти да не би да се имаш за много страшен и респектиращ бе, дрисъче неадекватно? Какво те кара да си мислиш, че на живо не си толкова жалък, колкото във форума? :lol:
Не се ебавай с него! Той...той има камуфлажни панталони! И не ги сменя. И не ги пере. Но пък са камуфлажни. Хората би трябвало да се плашат от тях...нали? Поне така ми се струва. Или...не ми се струва. На него му се струва.
Д'еба, обърках се. :lol:

Тази смрадлива фекална маса остана без алтернативи за отговор, поради бедния си речник, у форума, та се опитва да се успокои, въобразявайки си, че има способността да бие някого.
Най-много пак да се пошляпаш по задника публично, Вермикчо. Тъй че направо си се върни в родната септична яма, по-известна като "на майка ти Цензурата", без да се правиш излишно на мъж. А ако толкова държиш, заповядай пред мен, всичко което поискаш ще ти кажа. Все пак, нали духам на княза, и следователно съм по-нисш от него? Може би съм по-лесен да ме ощипеш по ръчичката и да решиш, че ме биеш. Може би... :lol:
Умрем си от кеф от такива "биячи"!

Жал ми става за теб. И наистина ми иде да те посъветвам да спреш да се излагаш така. Но пък после се замислям, че това си правил цял живот. Това е предназначението ти на този свят! Чувствай се пълноценен, изпълнявайки го. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Nocturno написа:Всеки, който е идвал у нас, АБСОЛЮТНО ВСЕКИ, питаше "Абе, майка му стара, Вермик наистина ли е толкова тъп ??" :D :lol:
мога да потвърдя!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Бе така или иначе сме седнали да храним тва келеме ...

Вермик, моля ти се спри да псевдооригиналничиш с комунистическата идеология и лозунги. Адски много ме дразни тва мааму стара, не знам дали съм единствен. Не се пиша комунист, отдавна ми е омръзнало да си хабя думите да защитавам Карл Маркс в РС Мания, ама ти си дотолкова незабавен че ми се драйфа ... Между другото - ако те видя на живо ще ти строша носа ... Нямам никаква по-сериозна причина да го правя, просто много много ми се ще. Да, дотолкова си антипатичен.

И между другото (тва май съм ти го казвал) - спаменето и лигнята по форуми е идеалния трансперант през който се вижда как нямаш никакъв социален живот ... Като си представя само какъв гийк си всъщност много смешно ми става. И малко жал всъщност ... Бе май не си заслужава да ти троша носа, ше ми стане гадно после.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Ето дойде и моето време.

След като успях да натрупам негативите ви аз съм готов.

Ще превърна обикновенните ви дни в празници!

Крайно време е все пак.

Както и да е да пристъпя към следващата стъпка е нещо елементарно и ще ми помогне доста с това че ще имам много време от което се нуждая и че отново тезите ми са доказани както беше целта на моето препитаване тук.

Е празника ви дойде!

Аз се оттеглям от тук.

Празнуваите и ликувайте!

Аз ви лишавам от моята личност!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Vermic написа:Ето дойде и моето време.

След като успях да натрупам негативите ви аз съм готов.

Ще превърна обикновенните ви дни в празници!

Крайно време е все пак.

Както и да е да пристъпя към следващата стъпка е нещо елементарно и ще ми помогне доста с това че ще имам много време от което се нуждая и че отново тезите ми са доказани както беше целта на моето препитаване тук.

Е празника ви дойде!

Аз се оттеглям от тук.

Празнуваите и ликувайте!

Аз ви лишавам от моята личност!
Изображение
човeк
В момента играе: Heroin Hero

Мнение от човeк »

No :crazy:
Изображение
Публикувай отговор