FIrst 80
Забележете ника
видехме го!И ние ще станем като него!
всъщност тоя не е първия един др. е ама го банаха
Мисля, че вече не е измежду живите.Vermic написа:Баси стигаш 80 левел и те баннват :Д това е смисъла на живота!!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Еми да и аз бих направил това :Д Ако стигна 80 левел и ме баннат ще си пръсна мозъка!The Chameleon написа:Мисля, че вече не е измежду живите.Vermic написа:Баси стигаш 80 левел и те баннват :Д това е смисъла на живота!!

Дам,един френд ми каза,че вече нямало да има реалмлист и почнеш ли веднъж на близард нема отърванеVermic написа:Хора дето ще играете на драгунчето :Д ИМАМ ПРОБЛЕМ!
Мислех да поиграя малко ама малкО!
НЯМАМ РЕАЛМЛИСТ!!!!ТРАГЕДИЯ!!
Ем пич прегледах всички папки нема брат ;дКирилицата написа:От 3.0 нагоре Реалмлиста е преместен в друга папка. Не мога да ти кажа къде, защото Скапе са още на 2.4
А верно бе благодаря ти!Sidhe написа:Realmlist-а ти е или в папка data\enUS\, или data\enEU\,
Мне човек повечето са ПвП защото все до някъде ти писва от рол.DukeNukem написа:Зарибихте ме, ей!
Утре като начинаещ ще се снабдя с оригиналния WoW и с TBC, а WoTLK ще почака малко докато ударя 70 левел.
Тръгвам в Role-Playing реалм - по-интересно(тъй като съм фен на игра с добра история и атмосфера), по-малко деца и по-спокойна игра.
Някой играе ли в Role-Playing реалм ?
Чак такива nerd-ове немаDukeNukem написа:Някой играе ли в Role-Playing реалм ?
Защо пък nerd-ове?Jorix написа:Чак такива nerd-ове нема
Retail = Официялния.Vermic написа:На пиратка ли бе?смисъл няма ;рХърф написа:Сега се чудя, дали да правя нов retail акаунт. Нещо не ми се започва от начало, tough.