Пробвай с нещо по ново не си оригинален ;ДЕйнджъл Фейсо написа:ба ли го, има ли?
Чалгата е невероятен стил!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: Чалгата е невероятен стил!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Кой, мамка му, си ти? И да рапирам? Та аз правилно не мога да говоря, камоли рап да правя... Въпреки, че може да е в плюс де...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Аз съм един див балкански субект!И фактът че не ме знаеш кой съм трябва да те притеснява защото всеки един момент можеш да бъдеш нападнат!ochko написа:Кой, мамка му, си ти? И да рапирам? Та аз правилно не мога да говоря, камоли рап да правя... Въпреки, че може да е в плюс де...
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
+1Vermic написа:АААА!ОЧКО!Искам да те чуя как рапираш!ochko написа:Чалгата ще пребъде и е факт че се развива, макар и бавно. Няма ги вече в клиповете червените кръгове, които се въртят зад Милко до като си излива изкуството и показва танци на дърт коцкар. По-професионално е направено.
Чалгата е интересна работа. Тя е дишащ организъм, който прогресира с плашеща скорост. Мисля си, че вече я познавам от по-друг ъгъл, след като имам съученички с доста странни музикални разбирания - имаме си една, която слуша бг рап, хип-хоп + чалга, друга, която слуша пънк рок и чалга и трета, която твърди, че слуша готик и чалга. Дали няма да формират по някой нов стил?...
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.