---
Тряя се уговорим за час таз вечерното събиране.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Е как бе глупак!Кой победи Германия?А да верно най-важната битка и то от американците ако не беше тя нямаше да има победа :ДWintersun написа:Е добре Русия има оръжия
Не е ли по-добре всичките тези инвестиции да бяха отишли за технологичното и научно развитие на човечеството?
Но не , любимите ви руснаци предпочитат да правят оръжия
Все пак по-лесно е да рушиш отколкото да създаваш
От руснаците светът почти нищо добро не е видял

Wintersun написа:Да бе интересно кой победи Германия. Тя понеже Германия беше във война само с Русия ...
И бтв я виж сега кой е победителя - сравни живота в Германия и този в Русия
Ама така са руснаците - голо и босо но въоръжено :>
Wintersun написа:Какво правиш тук тогава ?

Да Вермик за разлика от теб, No, Ейнджъл Фейсо и други с които спорих в предишните теми поне има ясно изразени убеждения и не се страхува да ги отстои публично. Когато в края на предишния ни спор ви попитах какво е вашето виждане за развитието на България и...(виж темата) ти конкретно нищо не написа, така че от тази гледна точка макар и да не споделям схващанията на Вермик, той е по-достоен за уважение.Duke написа:Епик батъл между Андрей и Вермик! САЩ срещу Русия!!! Кой ще победи!!!
Наистина!?! Все е дно да кажеш, между запалка и огнехвъргачка няма разлика. Жалко ако наистина го вярваш.No написа:
Тоест, разлика няма.
Нямаше.Andrey358 написа:Аз понякога се замислям, ако бях станъл фешън, дали нямаше да е по-забавно
Да, бе така си е...Ледник написа: Нямаше.
Не знам дали покрай цялото това плюене по тях някой реално се е вглеждал в очите им. Или в очите на фитнес-маниачетата, дето имат за висша цел в живота си да добият бицепс с обема на дамаджана със сливовица.
=== В погледа на тия деца (защото макар да не искаме да го усещаме така, ние сме още деца) искрицата е отдавна изчезнала. ===
Да, има страсти и нагон, има мании за притежание (не мечти). Но радост от живота там няма. Те са Личности Угаснали.
И не са само те. По принцип такова деление на чалгари, метъли, фешъни и прочее е не само твърде глупашко, но и не ни служи тук. Все едно ако избираш момчета за футболен отбор, да ги пресяваш по критерия дали обичат пилешко.
Глупави са ми сравненията, щото не ме бива за писател, ама поне добиваш идея.
За да бъдеш като тези хора ти трябва да отрежеш крилете си, да стъпиш на земята и така да стесниш кръгозора си така неимоверно много, че всички тия Проблеми, дето кръжат около теб, да станат за тебе така невидими, както е невидима водата за рибата.
И направиш ли това, ограничиш ли светогледа си, ти автоматично губиш възможността да осъзнаваш що е Твоят Живот и какъв е неговият смисъл. Що е Щастието, що е Провидението, защо си тук ти. И не само че не можеш да го разбереш, ами дори не си задаваш тези въпроси.
От този момент нататък ти се превръщаш от субект в обект и се оставяш да бъдеш носен на вълните на случайността, докато някой гларус не закуси с тебе, а ти ще тънеш в неведение дори СЛЕД като вече е твърде късно.
...
В смисъл,
Нямаше.