60 начина да вбесиш метъл

Нещата от живота

Метъл ли си?

Black metal sucks
21
70%
МетАлите на сапун
4
13%
Поп-фолк rlzz
5
17%

Общо гласове: 30

Аватар
Кain
В момента играе: Crashday(multiplayer)

Re: 60 начина да вбесиш метъл

Мнение от Кain »

Това е една много Ентелигента тема.Жалко че админа сигурно е пиян

СамоПишаА не Мисля
"There is no path as wicked as that of the righteous"
Аватар
Сатаники Кънчев
В момента играе: Трепене с Лопата

Мнение от Сатаники Кънчев »

баси педерасо
еби си майката бе, тъпак
Майка си еби
И себе си
ЕБИ

VIVA LA MUERTE
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Изображение
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Аватар
Сатаники Кънчев

От: Aheron
Изпратено на: 14 Юли 2007 10:19
До: Saatan

Съобщение:
Аххх ти копеле нещасно да та еба в Цензурата металска си наври пишлето в на дявола в гъза.

aheron=реконект :D
Майка си еби
И себе си
ЕБИ

VIVA LA MUERTE
Fenrir

Мнение от Fenrir »

The Chameleon написа:Кой ще носи децата на човека??? Малки човечета ще плъзнат по Земята! :Д

П.п. Ако има малка сестричка викайте и мен! :lol: // човек, прави си по-бързо дъщеря, искам да пробвам кръвта ти :Д :ДДДД
You sick son of a..... :lol:

Нищо чудно, че децата те обичат. ^_^
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Честити 2к поста! :D

П.п. Кои деца ме обичат? оО :Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

The Chameleon написа:Честити 2к поста! :D

Колкото и детски да са им пишките, ти би трябвало поне малко да усетиш как ти влизат у гъзо... явно си свикнал :oops:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Loopmaster написа:
The Chameleon написа:Честити 2к поста! :D

Колкото и детски да са им пишките, ти би трябвало поне малко да усетиш как ти влизат у гъзо... явно си свикнал :oops:
Трай там, мнение на амеби не сме искали. :D

Хами...как бе.....сигурен съм, че си посетил едно 10-15 детски градини. :gracho:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
реконект

Мнение от реконект »

Saatan написа:От: Aheron
Изпратено на: 14 Юли 2007 10:19
До: Saatan

Съобщение:
Аххх ти копеле нещасно да та еба в Цензурата металска си наври пишлето в на дявола в гъза.

aheron=реконект :D
Мри бе куче.
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Баси хейта!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Fenrir написа: Трай там, мнение на амеби не сме искали. :D
Хами...как бе.....сигурен съм, че си посетил едно 10-15 детски градини. :gracho:
Да ти еба мамата :stooped:
Бла Бла Бла!

Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

ЕЛА МЕ ВБЕСИ БЕ, БОМБЕ
джумерки
kele643

Мнение от kele643 »

Абе саатанке, да ти чукам клитора докато ти изскочат очите бе мазен дришльо!!! Вземи от лайната на малката, сополива и дрислива сестра и ги замрази във фризера, за да можеш да си ебеш простата мамичка бе!!! Саатан, много ли си як, а? Щи откъсна лявата ръка, за да те пребия и после щи я завра отзад бе гей мръсен недоебан!!! Нема да хейтиш реконектъ, щото щи пратя бомба да те убие бе!!! Ходи да хейтиш на баща си косматия и осраз анал, бе духач анален!!! Заради теб ще си купя куче бе мухльо!!! Ще го накарам да ти разпори анала с хуй бе (щото ме е гнус от тебе) и после да ти изяде тъпите уши!!! Ще ти откъсна после десния крак за да ти го навра в устата и да се задавиш бе!!! УМРИ, ПУКНИ, ПЛАЗМОДИЙ, ЧЕРВЕЙ, ЛИЧИНКА, НИЩОЖЕСТВО!!! МРАЗЯ ТЕ!!! УМРИИИИИ!!!
Torsofuck - Raped by Elephants: http://www.youtube.com/watch?v=JblFx1aXpeU
Anal Cunt - Hitler was a Sensitivie Man: http://www.youtube.com/watch?v=j44jb8hPWu8&NR=1
Nyon - Das ist Sparta: http://www.youtube.com/watch?v=1RAsil7l ... re=related
Аватар
реконект

Мнение от реконект »

kele643 написа:Абе саатанке, да ти чукам клитора докато ти изскочат очите бе мазен дришльо!!! Вземи от лайната на малката, сополива и дрислива сестра и ги замрази във фризера, за да можеш да си ебеш простата мамичка бе!!! Саатан, много ли си як, а? Щи откъсна лявата ръка, за да те пребия и после щи я завра отзад бе гей мръсен недоебан!!! Нема да хейтиш реконектъ, щото щи пратя бомба да те убие бе!!! Ходи да хейтиш на баща си косматия и осраз анал, бе духач анален!!! Заради теб ще си купя куче бе мухльо!!! Ще го накарам да ти разпори анала с хуй бе (щото ме е гнус от тебе) и после да ти изяде тъпите уши!!! Ще ти откъсна после десния крак за да ти го навра в устата и да се задавиш бе!!! УМРИ, ПУКНИ, ПЛАЗМОДИЙ, ЧЕРВЕЙ, ЛИЧИНКА, НИЩОЖЕСТВО!!! МРАЗЯ ТЕ!!! УМРИИИИИ!!!
Подкрепям :D
Аватар
Сатаники Кънчев

kele643 написа:Абе саатанке, да ти чукам клитора докато ти изскочат очите бе мазен дришльо!!! Вземи от лайната на малката, сополива и дрислива сестра и ги замрази във фризера, за да можеш да си ебеш простата мамичка бе!!! Саатан, много ли си як, а? Щи откъсна лявата ръка, за да те пребия и после щи я завра отзад бе гей мръсен недоебан!!! Нема да хейтиш реконектъ, щото щи пратя бомба да те убие бе!!! Ходи да хейтиш на баща си косматия и осраз анал, бе духач анален!!! Заради теб ще си купя куче бе мухльо!!! Ще го накарам да ти разпори анала с хуй бе (щото ме е гнус от тебе) и после да ти изяде тъпите уши!!! Ще ти откъсна после десния крак за да ти го навра в устата и да се задавиш бе!!! УМРИ, ПУКНИ, ПЛАЗМОДИЙ, ЧЕРВЕЙ, ЛИЧИНКА, НИЩОЖЕСТВО!!! МРАЗЯ ТЕ!!! УМРИИИИИ!!!
полека, ще счупиш интернета
Майка си еби
И себе си
ЕБИ

VIVA LA MUERTE
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Той ще счупи интернета, но ти дали ще успееш да измиеш спермата от лицето ти :lol:
Бла Бла Бла!

kele643

Мнение от kele643 »

Saatan написа:
полека, ще счупиш интернета
Интернета нема да го счупя, защото той не може да се счупи бе, невежа!!! Ама на сестра ти ще й счупя Цензурата с чук бе!!! Ще й намлатя тъпата Цензура пред погледа ти бе!!! Анал недоразвит! Ако си много навит ще дойда някога и ще ти счупя всичките крака... До един... А мога и тъпите ръце да ти почупя ако си извадиш от тъпия гъс!!! И на майка ти ще й потроша ребрата бе!!! Ще я подхвана с брадвата бе!!! Лайнар грозен, въшлив... Да те изядат срамните въшки на баща ти дано!!!
Anal Cunt - Hitler was a Sensitivie Man: http://www.youtube.com/watch?v=j44jb8hPWu8&NR=1
Аватар
реконект

Мнение от реконект »

Тоя пич ме кефи :lol:
kele643

Мнение от kele643 »

рекънектъ написа:Тоя пич ме кефи :lol:
Чувството е взаимно :lol:
Заключено