Gipo написа:Всички хентай игрички, които съм виждал са: четеш текст като изоглавен, след което цъкаш някоя от 1. 2. 3. възможности и продължаваш, според това кое си цъкнал ебеш тая с розовата коса или онази с лилавата...

. Други има ли?
Това, което описваш са " сегашните " visual novel хентай игри, които ме дразнят и съм ги заплюл, един вид. Там - щеш, не щеш - ебеш.

Няма тръпка. Просто си четеш и си избираш коя да чукаш, както ти го обясни. Не харесвам такива хентай игри.

Олдскул хентайовете ( да се разбира от 90-те ) са друга история! Там можеш да не сполучиш, трябва мисъл, план, късмет, усърдие!

Не само, че можеш да не " забиеш " мацката, ами може и да те утрепят някъде по пътя, има фентъзи сюжени, сай фай, хоръри, какво ли не.

Има и РПГ елементи, кинти, точки на атрибути and stuff; А има и други типове хентай игри - баш РПГ-та; 1st/3rd person " action ", тип Vampire The Masquerade : Bloodlines, едва ли не.
--
Предполагам сте се досетили, че повечето от изброените хентай игри дето имам на компа са точно ДОС-овски, щото посмъртно нема ми се поберат по-големи игри на малкото хардче..