FUCKIN METALLLICA

Нещата от живота
Аватар
slim_k

Re: FUCKIN METALLLICA

Мнение от slim_k »

Read-only да ми едеш куро ! :)

Wherever I may roam - тъпня ?!?!?!

Знаеш ли кво е да не си видял Металика ? Ако знаеше нямаше да се оплакваш че са си пълнили програмата с парчета, които не са по личния вкус на един от 50те хиляди на стадиона ...

ПС - "wherever..." е къде къде по добра песен за лайв от "four horseman"
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Chernobyl

Мнение от Chernobyl »

Wherever I may roam е много яка песен слушал съм я доста пъти ;о и не ми е омръзвала.Много съжелявам че не можях да отида на концерта.
НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!

Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

No написа:П.П. Някой по-горе се оплака, че не са изпълнили нищо от St. Anger. Да, верно, и по-добре че не изпяха...

Добре де не мога да разбера що всички го оплюват тоя албум. Според мен е най-добрия. Просто звучи някак си по-тежко, което определено ми харесва много. Иначе що се отнася до Wherever I may roam си е много яка песен, направо се разцепих на нея на концерта.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Ще го преглътнем, че ти харесва, но не казвай, че е най-добрия :|
джумерки
Аватар
DM.NIKI
В момента играе: В момента играя с виличка и чашка в рака :D

Мнение от DM.NIKI »

Еми винаги можем да кажем песни които са испели но важното е да сме се накефели на песните които ни харесват и са испяли така че въпреки че и аз исках няколко други песни като цяло останах исклучително много доволен и дори ако следващия път като доидат и ще испълняват песни само от новия албум пак ще отида и пак ще се кефа на MAX
Абе Metallica са просто SUPER :D
Back off, I'll take you on.
Sash

Мнение от Sash »

Мно як концер дано скоро да се върнат и дори и да свирят новия албум аз също ще отида на концерта :)
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

AAAAAAAAAA METALLICAAAAAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!

Копелета, пукнах си тикварата от кеф! Още нямам сили да ги слушам на "емпетройки" :Р И само си припявам на ум "Wherever I May Roam". И аз имам оплаквания към сетлиста... Нямаше Hit The Lights, Whiplash, The Four Horseman, Jump in the Fire, Metal Militia ... Ноооо, все пак не може всичко я :) Доволен и предоволен съм :)

П.П. Най-после ми се върна гласа след 5-дневно отсъствие след издевателствата над него на концерто...
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Хуу, радвам се, драго ми е че ви харесва парчето. Много е далеч от боза, но за мен си остава куц и флегмен Harvester Of Sorrow - мелодията е същата, само дето го няма тва дето прави Harvester да кърти тавана на концерта в Сеатъл.

Концерта го има на всичкия черен пазар формат flac. Свирят велико. А аз съм най-големия карък, братлета, че не чух нищо от тва дето на записа ми къса главите като на змея Тоше. Ама на инжинерите да им изсъхнат мъдите, отразяли са ни където викаме за Seek & Destroy. Щеше да е уникално.
Аватар
Сатаники Кънчев
В момента играе: Трепене с Лопата

Мнение от Сатаники Кънчев »

Нямаше Hit The Lights, Whiplash, The Four Horseman, Jump in the Fire, Metal Militia ...

И Phantom Lord!
Майка си еби
И себе си
ЕБИ

VIVA LA MUERTE
Публикувай отговор