2те се определят с 1 дума
гей. или много гей, ако искате 2
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Facebook
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
http://twitter.com/
Toва ми е интересното и забавно в момента
С оглед бъдещи регистрации на приятели, може дори да ми е полезно
Toва ми е интересното и забавно в момента
Come, my raven, it could be a lark.
Twitter е съвсем друга бира. Така нареченото микро-блогинг. Малко е различно като основна идея от MySpace/Facebook. Последните дори се опитаха да ги купят наскоро, но не се получи. Дори Mars Phoenix Lander си имаше страничка там със статус ъпдейти и резултати от мисията.
Имах MySpace - булшит. До голяма степен не виждам разлика спрямо sladur/flirtche/whatever. Единствено, че има интересни групи със странички там.
Имам Facebook - така намерих разни познати, които иначе не съм и предполагал, че ще открия. Но пък сега гледам статус ъпдейтите на (вече) бившата си приятелка
Имах MySpace - булшит. До голяма степен не виждам разлика спрямо sladur/flirtche/whatever. Единствено, че има интересни групи със странички там.
Имам Facebook - така намерих разни познати, които иначе не съм и предполагал, че ще открия. Но пък сега гледам статус ъпдейтите на (вече) бившата си приятелка
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!