и Кокоша глава не са метъл, а пънк.
Български Метъл?
Re: Български Метъл?
некви от курса ми .. принципно мислех да направя някой коментар, ама единственото, което ми хрумва, е емотиконка, нещо средно между
и
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Това разяснение за мен ли беше?Ако е за мен:Знам че са пикня Кокоша глава който само крадът песни и нищо друго.Чалгата на пънка.Sirius написа:и Кокоша глава не са метъл, а пънк.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Историята мълчи от къде го измисли това...
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Всъщност, единствената песен, която те са "откраднали" ( нарича се кавър, вермик), е all cops are bastards на the 4 skins - неособено известна у нас брит ой група от началото на 80-те. И всъщност кавърът им е доста добър, сравнен с оригинала ^^
вермик, Диста е прав, ходи чети историята на бкп. Въобще, ходи чети нещо, че като видя твой пост се ужасявам. И не се шегувам.
вермик, Диста е прав, ходи чети историята на бкп. Въобще, ходи чети нещо, че като видя твой пост се ужасявам. И не се шегувам.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
После Вермик се обесил. оО Що не млъкнеш веднъж за винаги, а...Vermic написа:JesterHeaD написа:Кокоша Глава разбиватиначе препоръчвам Кълн,Пропаганда и Gabana
Нито едно от всичкитеНе ни препоръчвай лайна!Има доста по хубави работи от горните ;р
Горещо "за" по въпроса с Кълн и Габана. Като ще е метъл, да речем... Dan Koloff, примерно... И пернишката хардкор гордост Twist... ;p
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Принцесата-войн написа:После Вермик се обесил. оО Що не млъкнеш веднъж за винаги, а...
Точно за това съм в този форум
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There