Проблеми с агресията
Re: Проблеми с агресията
да ама за жалост е реална историята а иначе няма смисал да се срещам с никои има си зали за тази цел пък ти ако искаш да ми помогнеш по друг начин не мерси още нсъм станал геи
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Back_Door_Man
iddqd написа:аз тренирам постоянно тичам в парка, блъскам за сила щанги имам, тренирам кик бокс, кен джутцо, танци разни сичката си енергия постоянно израходвам и днеска тичах в парка с една приятелка след това ходих на кик бокс там 2 3 час блъсках и се прибрах и се скарах с брат ми и тои много ме издразни и ми налетя на бои и го ударих и му се сшепи кожата на главата и там мн капиляри има и сичко в кръв и баси спека маиками идва уааа ужас в пирогов да го лепят можеби от тренировките съм изтрещял или от коза или от многото игри и филми с насилие
е да де аз броя ама тои продължава да ме провокира и кво да направа се повече ме изнервя пък е слаб не е тренирал и се прави на мъж вика ми мога да те пребия ама несъм тъп като теб да удрям брат си и аз ууу земи земи и ми налете ритна ме в атшаците и после съм го ударил мн силно в главата без да разбера
Ти се ебааш , ХА....пофи по яка ганджа , пофи повече,яж LSD.
е аз другите неща съм ги спрял преди години съм зимал са наи мн халюциногени гъби да ям иначе историята не е ебавка наистина така стана затова написах темата да разбера кво мислят хората за такива неща
То няма проблем пиши но да ти кажа честно първо тук сме в друга насока ориентирани нали сме геймъри второ тука се заяждаме и обикновено се присмиваме един на друг затова мисля че тийн проблема биха ти дали по мое мнение по компетентен отговор защото там се имат за много компетентни.
мен неми трябва компетентно мнение просто да вида как реагира масовката
е що да му чупа стъклото и да чакам да ме биа като мог да му резна 1 паве в главата и до там пък аз не казвма че секи ден агресирам 2 месеца са малко аз искам изобщо ама то като те дразни някои и като е по слаб и неси знае мястото така става според мен всеки трябва да се държи според възможностите си а не да ги надхвърля с държание и думи. пък агресията идва от т акива като теб дето нито са тренирали нито нищо ще ми кажеш мухлю ще ти бия 2 шамара ти или ще се сгърчиш и ще си тръгнеш или ще скочиш и ще паднеш и после аз съм виновен че съм по силен ли ? незнам
аз ти казвам че на улицата бих ти бил шамари а не в чата пък иначе големия мъж в теб маи се пробоуди
и са кро големия мъж ли си иго голямат Цензура чат тарикатП.П. И.. всъщност съм тренирал. Години. Шамари ще ми бие, анемичен пръдлъо
А аз си мислех,че всичко ще се размине с 2 поста хейт.както беше казал Вермик,май: Foooooooooooooooooool!(Аку, от самурай Джак, стайл).
Iddqd,баце не знам от какво семейство си,че да удряш брат си до кръв.
Iddqd,баце не знам от какво семейство си,че да удряш брат си до кръв.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Fenrir написа:както беше казал Вермик,май: Foooooooooooooooooool!(Аку, от самурай Джак, стайл).
No, it was me, Moojoo Jojo!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ем.....де да ви знам.То ти пишеш от +1к акаунта. 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Хехехе спомени спомени ...iddqd лъже та се разпаря и провокира с теми/постове ...а масовката-оФцете бле-е-е-е-е-еят и му вярват 
Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
Просто темата е отявлен ташак с всеки в този форум.
Сериозно аз много се съмнявам, че iddqd взема нещо насериозно, пък и ми е ясен от край време. Мога да му извадя и мнения за справка, с пунктуация.
Но ме мързи.
Сериозно аз много се съмнявам, че iddqd взема нещо насериозно, пък и ми е ясен от край време. Мога да му извадя и мнения за справка, с пунктуация.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
За някои ташак, за други сеир. :mrgreen:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Това е защото iddqd се мисли за

А те много бият

А те много бият
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Казано е от време оно
Жени и вино, вино и жени!
Решението на всяка болежка
Жени и вино, вино и жени!
Решението на всяка болежка
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
мене берсерките неме кефат аз сега съм дарк елдар а това на автара ми е терминатор
ама като става дума за берсерки иа вижте тоя ааа кво мислите за него?
http://www.hfg-karlsruhe.de/~mfritsch/w ... neecam.mov
ама като става дума за берсерки иа вижте тоя ааа кво мислите за него?
http://www.hfg-karlsruhe.de/~mfritsch/w ... neecam.mov
Ми кво да мислиме за него ...че е комплексар тъпак и нещастник накуп.
То си личеше се е позьор а такива позьори обикновенно избиват разни комплекси.Тоя стремеж да си център на внимание е точно вследствие от комплексарщина.
То си личеше се е позьор а такива позьори обикновенно избиват разни комплекси.Тоя стремеж да си център на внимание е точно вследствие от комплексарщина.
Through the mist I see the face
Мен па супер много ме кефи ахахахах