Добре ще говорим пак след най много 1 седмица.Кара Бен Немзи написа:Пич, статиите са ви тъпи и неграмотни.
Малко сайтче
Re: Малко сайтче

---------------------------------------------------------------------------------------------------

epic thread.
Админ, Сандро, модератори и тн, не я трийте!
Админ, Сандро, модератори и тн, не я трийте!
Кефи ме сайтът, компетентни сте, умни, имате добър правопис. Кефите ме.
Това ли искате да чуете?
Това ли искате да чуете?
Това на аватара не съм аз :/
НЕ не разбра ли взех си поука и до края на другата седмица ще гледам възможно най много грешки да редактирам и ще си помисля за дизайна на сайта.Kazim написа:Кефи ме сайтът, компетентни сте, умни, имате добър правопис. Кефите ме.
Това ли искате да чуете?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Би ли ми обяснил едно нещо? Имаш ли някакъв опит със сайтове в чужбина, че говориш такива неща? Все едно цял живот си правил нескопосани сайтове и хората навън са ти се радвали, а изведнъж се завръщаш в лошата и неразбрана България и всички ти се нахвърлят... и в чужбина щяха да ти серат в устата, както тука. Бъди сигурен.ReaLLy?! написа:поне в чужбина уважават хорското мнение, а тука всеки си знае неговото
ПС: пише се Oмръзна!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Евала за това ти намерение!ReaLLy?! написа: НЕ не разбра ли взех си поука и до края на другата седмица ще гледам възможно най много грешки да редактирам и ще си помисля за дизайна на сайта.
Аз спирам с писането в темата.
Това на аватара не съм аз :/
само последно искам да покажа на хората които не мислят че Д2 е RPG

Това, че някой друг твой колега олигофрен е направил същата грешка и в xtremetop100.com не значи, че си прав... ахах хдGenre : Action role-playing game (Hack and slash)
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Да си дам и аз компетентното мнение ;Д
Vampire The Masquerade : Bloodlines -> Action RPG
Diablo -> Hack'n'Slash.
Ps. Мерси, Сандро.
Vampire The Masquerade : Bloodlines -> Action RPG
Diablo -> Hack'n'Slash.
Ps. Мерси, Сандро.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
[/quote]Genre : Action role-playing game (Hack and slash)
РПГ е, но не с много РП
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
http://gamerbg.net/18
свали я от сайта, прочети я няколко пъти, помисли и го напиши отново - в този си вариант е по-безцено и от кандидат гимназиален бисер.
http://gamerbg.net/97
има много начини да стартираш гейм медия, калпавото преразказване на други такива, при което ти се губи и смисловата част не е един от тях!
http://gamerbg.net/104
Отново но конекшън, след като изчетох материала бях убеден че Демигод е кашон с китайски гъби - нямаше доказателства, че съм прав, но нищо не твърдеше и обратното.
http://gamerbg.net/40
но комент просто, поредния клонящ към култов кийборден абюз
http://gamerbg.net/85
преписването на менюъли... не, превеждането на такива, при слаби познания на езика на който са написани не привлича мацки - факт....
унд мени мени мор!
братлета, един съвет - кът зи форум тролинг енд го бак то зи дроуинг борд, капиш?
свали я от сайта, прочети я няколко пъти, помисли и го напиши отново - в този си вариант е по-безцено и от кандидат гимназиален бисер.
http://gamerbg.net/97
има много начини да стартираш гейм медия, калпавото преразказване на други такива, при което ти се губи и смисловата част не е един от тях!
http://gamerbg.net/104
Отново но конекшън, след като изчетох материала бях убеден че Демигод е кашон с китайски гъби - нямаше доказателства, че съм прав, но нищо не твърдеше и обратното.
http://gamerbg.net/40
но комент просто, поредния клонящ към култов кийборден абюз
http://gamerbg.net/85
преписването на менюъли... не, превеждането на такива, при слаби познания на езика на който са написани не привлича мацки - факт....
унд мени мени мор!
братлета, един съвет - кът зи форум тролинг енд го бак то зи дроуинг борд, капиш?
Хубаво е,че поне приятелите им посещават сайта.1.
iMollov, май 18, 2008 в 17:12 написа:
Браво! Много добра публикация.
2.
EvilMaster, май 18, 2008 в 19:51 написа:
@iMollov
Как иначе? Ако публикацията не е добра, няма работа на този сайт!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
ЛЕЛЕ..ЛЕЛЕ.ЛЕЛЕ.... ОМГ..нее ОМФГ!!!Kazim написа:Пичове, разсипахте ме от смех!Първият герой е Barbarian (варварин). Неговата способност е да влага цялата сила в ръцете си които са много мощни.
Warcraft III е най-добрата стратегия за времето си създадена от Blizzard. Първоначално играта е била само Warcraft III, но в последствие е създадена и Frozen Throne. В играта има 4 основни раси : Орки, Нощни Елфи, Немъртви(Undead) и Хора. Всяка раса си има определен вид сгради и мобове (чудовища). На хората постройките са изцяло от камъни, а мобовете са хора. На орките сградите са построени изцяло от дърво. а мобовети има са орки. На нощните елфи постройките са живи дървета които могат и да бият другите, мобовете им са елфи. И на последната раса неживите постройките са направени изяло от плат, а мобовете им са неживи. Както споменах по горе играта е на две версии
Warcraft III и Frozen Throne. Предимствата на Frozen Throne са че има нови карти нови магии и нови предмети. Warcraft III/ Frozen Throne може да се играе както без интернет така и в определени сървари.
просто незнам какво да кажа....остави дизайна на сайта,остави навигацията,остави правописните грешки.... , ама като чета оставам с впечатлението..,не убеден съм просто че хората пишещи статиите си нямат и понятие от гейминг,нито от геймърска терминология,нито от самите игри за които пишат,аве бива ли такъв резил,пък преди да напишете статия вземете и прочете статия за същата игра от някое списание или сайт за да видите как се пише,такава неграмотност по отношение на игрите не съм виждал никаде!Просто описания от тип "Разбираш ли ся копеле Oblivion е най-якото РПГ където се биеш с меч а може да използваш и магии,може да си купи къща от камък а може и от дърво и трябва да биеш лошите и тн..." просто не вървят.
Към автора на сайта,човек ако ти пишеш статиите ти препоръчван да не го праиш,занимавай се с нещо друго по сайта(дизайн,поддръжка,навигация)ако някой друг ги пише той просто се подиграва с геймърите и геймобщността,намери си хора който РАЗБИРАТ от гейминг,знаят какво и за какво пишат иначе сайта ще си остане на ниво "пародия".
Успех.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Абе и другият вариант не впечатлява много, много мацкитеSandro написа: преписването на менюъли... не, превеждането на такива, при слаби познания на езика на който са написани не привлича мацки - факт....
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Gοסgle [Bot]
Вие нищо не разбирате, сайта е пародия, кретенските текстове и правописните грешки са умишлени, за смях... нали?
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
А в предната тема някой ми опонираше, че не трябва да обезкуражавам момчетата...
Също така и автора твърдеше, че може да пише грамотно...
Всъщност, дори аз не подозирах, че ще бъде толкова зле...
Момчета, едно е в началото сайта ви да търпи критики, но съвсем друго е да бъде разкостен до последно от такива и да предизвиква смях.Точно добро начало ви трябва за да популяризирате сайта, а вие правите точно обратното.Подозирам какъв ще бъде финалният резултат...keep walking!
Също така и автора твърдеше, че може да пише грамотно...
Всъщност, дори аз не подозирах, че ще бъде толкова зле...
Момчета, едно е в началото сайта ви да търпи критики, но съвсем друго е да бъде разкостен до последно от такива и да предизвиква смях.Точно добро начало ви трябва за да популяризирате сайта, а вие правите точно обратното.Подозирам какъв ще бъде финалният резултат...keep walking!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Нямах време да зачета статйите, но сайта изглежда доста професионално направен, браво, пожелавам успех на хората заели се с това начинание!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
По отношение за дяблото. Hack'n'slash не е ли поджанр на RPG???
Онтопик: Пичове.... Нема думи с които да опиша колко съм се смял на текстовете. Ако се пак успея то ще звучи като силна хипербола ма карай... Сайта вече изглежда по добре ма текстовете, ОООО текстовете. Намери си друг който да ги пише, или поне прочети някоя статия от списание или сайт и я преразкажи. Много по добре ше изглежда така...
Онтопик: Пичове.... Нема думи с които да опиша колко съм се смял на текстовете. Ако се пак успея то ще звучи като силна хипербола ма карай... Сайта вече изглежда по добре ма текстовете, ОООО текстовете. Намери си друг който да ги пише, или поне прочети някоя статия от списание или сайт и я преразкажи. Много по добре ше изглежда така...