Family Guy vs. South Park
Re: Family Guy vs. South Park
Ми естествено бе Деник (нали си ти това, не мога да ви следя сичките промени в никовете) ... Тва вашето са пълни глупости. Тук не става въпрос за лично мнение, а за факти. Хипер идиотско е да си има ясни факти по-въпроса и някой да седи и да го повтаря като латерна. Никой човек който е гледал малко повече серии на ФГ няма да седне да твърди подобно нещо. Като се запознаеш малко повече със самата им концепция, и като цяло с личноста на Сет Макфарлейн, ще видиш за какво говоря. (не че ще тръгнеш да го правиш)
За дрисльото преди теб - не ме разбра, пикня такава. Нямам нищо против Симпсънс. За разлика от повечето хора в тоя форум, които градят целия си живот върху двуполюсни модели, аз мога да се наслаждавам и на два антипода без проблеми. (да не говорим че Симпсънс и ФГ са далеч от понятието антиподи, но идиотщината в инет пространството стигна до измерения, където станаха такива)
Споменахте по-нагоре American Dad - не е по велико от Фемили Гай, но е доста добро. (АБЕ ТОЯ СЕТ МАКФАРЛЕЙН ЗА ВТОРИ ПЪТ Е КОПИРАЛ СИМПСЪН, И В ТВА АМЕРИКЪН ДЕД СЪЩО СТАВА ВЪПРОС ЗА СЕМЕЙСТВО С МОМИЧЕ И МОМЧЕ ... ТОЯ НЯМА СПИРКА !)
За дрисльото преди теб - не ме разбра, пикня такава. Нямам нищо против Симпсънс. За разлика от повечето хора в тоя форум, които градят целия си живот върху двуполюсни модели, аз мога да се наслаждавам и на два антипода без проблеми. (да не говорим че Симпсънс и ФГ са далеч от понятието антиподи, но идиотщината в инет пространството стигна до измерения, където станаха такива)
Споменахте по-нагоре American Dad - не е по велико от Фемили Гай, но е доста добро. (АБЕ ТОЯ СЕТ МАКФАРЛЕЙН ЗА ВТОРИ ПЪТ Е КОПИРАЛ СИМПСЪН, И В ТВА АМЕРИКЪН ДЕД СЪЩО СТАВА ВЪПРОС ЗА СЕМЕЙСТВО С МОМИЧЕ И МОМЧЕ ... ТОЯ НЯМА СПИРКА !)
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Ще използвам темата да питам - след като свърши S06EP10 на Family Guy, се изписа The End.Това обикновено се изписва на сериали като приключат.Нали FG не е приключил а е просто ей-така?
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Човек, не чети през пост.. вермик по-горе написа :Squiz написа: Аз пък не мисля, че когато правиш нещо много по-добре от предната версия е плагиаство...
А American Dad е много яко...но не колкото FG
" ФГ е детски плагиат за разлика от прекалено сериозния и силен на думи СП ;р "
Изказах се иронично относно " фг = плагиат " , щото не е.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Как ще е приключил ? Сложиха го като край на лигавата песен за щата Масачусетц .... На кой сериал са сложили накрая The End като е приключил ?Squiz написа:Ще използвам темата да питам - след като свърши S06EP10 на Family Guy, се изписа The End.Това обикновено се изписва на сериали като приключат.Нали FG не е приключил а е просто ей-така?
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Като малък следях Вдовицата в Бяло и там на края сложиха The Endslim_k написа:На кой сериал са сложили накрая The End като е приключил ?
Все агенти сме!
Все агенти сме!
E той, Вдовицата, не беше ли латиносериал?! 
Това на аватара не съм аз :/
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
А мацката дето я играеше колко яка да беше.Kazim написа:E той, Вдовицата, не беше ли латиносериал?!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
гледам саут парк,фемили гай не съм гледал
дайте ми линк да гледам нЕкой епизод с идеята да ме зарибите
да видим...
да видим...
South Park e мн по-добро
Не отлагай днешната работа за утре, като можеш да я отложиш за другиден!
За да преуспяваш в живота трябва да си инат!
www.seir.bg
За да преуспяваш в живота трябва да си инат!
www.seir.bg
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
slim_k
Няма смисъл да започваме разпра за СП вс ФГ вс ТС.Смисълът ще си остава такъв какъвто е в началото.Не мисля че има голям ефект да обесняваш всичко това защото някой го прочитат или го подминават но мнението им не се мени.Нямам нищо против ФГ но нека него превръщаме в спор
Темата си е тема просто трябва да изказваме мнение и е длъжно да не обижида някой това мнение.Като цяло не се нерви на глупости.
Няма смисъл да започваме разпра за СП вс ФГ вс ТС.Смисълът ще си остава такъв какъвто е в началото.Не мисля че има голям ефект да обесняваш всичко това защото някой го прочитат или го подминават но мнението им не се мени.Нямам нищо против ФГ но нека него превръщаме в спор
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Мани, мани. Страшна беше. Ей сега ще я издиря... в интернет.The Chameleon написа:
А мацката дето я играеше колко яка да беше.
Това на аватара не съм аз :/
Vermic, аз не искам да убеждавам никой че ФГ>СП - всичко е въпрос на вкус. Издразних се на поредната тирада за това как ФГ копирали Симпсън ... Нищо против нямам нито СП, нито Дъ Симпсънс. Гледам и трите сериала с удоволствие ...
JazzJack написа:гледам саут парк,фемили гай не съм гледал
да видим...
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Джаз, на тъп ли се правиш?
http://vbox7.com/search/?vbox_q=family+guy
Все едно не може да пуснеш един сърч...
Епизодите са тея дето са към 20мин
http://vbox7.com/search/?vbox_q=family+guy
Все едно не може да пуснеш един сърч...
Епизодите са тея дето са към 20мин
Все агенти сме!
Все агенти сме!
глей ся,случва се по нЕкой тъп епизод,аз зат'ва питам...
да ми дадете нещо изпитано
как да е,ще си харесам нещо рандъм
да ми дадете нещо изпитано
как да е,ще си харесам нещо рандъм
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Виж сега, доста е относително, щото един приятел като тръгна да ме пали по FG и първите 2-3 епизода виках "мани я тая тъпотия не мога да я гледам" ама веднъж отидохме в нас, той почна да ми ги пуска, и откакто свикнах с хумора докато не изгледах всички сезони и епизоди не мирясах...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
joke
- В момента играе: StarCraft
Family guy RLZ kopele !!!

-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка: