GSM (Global System for Mobile Communication)
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: GSM (Global System for Mobile Communication)
Това му е цялата идея. Гъзареене. Смисъл, кой нормален ще даде над 6 000 лева ( май толкова бяха по-евтините?) за телефон от 2001 година. Ми онзи същият, който е дал 300 000 за кола, 2 000 за часовник и тн.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Sеbastian написа:Това му е цялата идея. Гъзареене. Смисъл, кой нормален ще даде над 6 000 лева ( май толкова бяха по-евтините?) за телефон от 2001 година. Ми онзи същият, който е дал 300 000 за кола, 2 000 за часовник и тн.
Ами да, този телефон си е бижу сам по себе си, латен или платинен, зависимост.Какво лошо има ако караш кола за 300 000 да имаш телефон за 6000, или 10 000, и часовник за още толкова? Все пак парите са за харчене

"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- angelvr911
Аз спечелих от Coca-Cola SE W610i
и сега съм с него.

-
- В момента играе: на бизнесчета
Ето го мойто

с 1 гб карта,акустики,флаш менюта и такива глупости

с 1 гб карта,акустики,флаш менюта и такива глупости

-
- Обратна връзка:
Аз май съм с най-скапания телефон кат гледам.

- Mad Hatter
- Обратна връзка:

Това е за момента. Иначе мечтата ми е

Само като го гледам душата ми се пълни.
За любителите и любопитните предлагам да видят това -> http://vbox7.com/play:906cb216

http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
iPhone буди противоречиви мнения в мен... единственото хубаво е тъчскрийна. Всичко друго отстъпва пред който и да е смарт на Нокия :/
Но признавам, че е адски интересна машинка и ако имах 900 излишни лева бих си взел
Но признавам, че е адски интересна машинка и ако имах 900 излишни лева бих си взел

И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Гледам, новите СЕ-та много масово са навлезли, не като преди 2-3-4 години.. Тогава много им се чупеха тези отвратителни ръчки. Сега как са? Здрави ли са?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Random Idiot написа:
perfect.
Същият.
Прави по-хубави снимки от N73 btw.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Има ли значение... така и така няма да тръгнете да правите фотография с апарати 

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel

Кофти анкета. Ами аз като ползвам и Qtek/HTC? Поне едно "Друго" да беше сложил...
Иначе:
Motorola MPx200 с Windows Mobile 6.0 и QTek S100 c Windows Mobile 2003

Иначе:
Motorola MPx200 с Windows Mobile 6.0 и QTek S100 c Windows Mobile 2003

Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Имам скромен Sony Ericsson K310. И се каня да го сменям та имам едно питане.Някой копувал ли си е телефон от он-лайн магазин. Гледам цените са по ниски ама де да знам. Знай ли са да не земат да пратят някой пиратски телефон
бех4увал 4е имало фал6ификат ама знам ли?
бех4увал 4е имало фал6ификат ама знам ли?
Knight will fall 2008
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Доста е старичък,ще се сменя скоро.

Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
bOtLik3 написа:iPhone буди противоречиви мнения в мен... единственото хубаво е тъчскрийна. Всичко друго отстъпва пред който и да е смарт на Нокия :/
Интересно ми е на каква обосновка казваш че отстъпва

A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Mad Hatter написа:Интересно ми е на каква обосновка казваш че отстъпва![]()
Защото съм готов да поспорим
Нека спорът започне

Първо, блутуута става само за слушалки, но не и за пращане на файлове. Единствения софтуер за него е от Apple и не е колкото за Симбиан. Изхода за слушалките е 2.5мм (но може да се намери преходник). Въвеждането на текст е леко "чапато" - една qwerty клавиатура би била чудесна. Не може да праща ЕМS. Камерата не записва видео и не може да редактира офис документи. И най-важното - няма 3G...
Ти си

С Нокиа 3120 съм. Взех я за 150 лв. преди 2 години и гази като ТАНК! Не е трепнала - Made in Germany. Изпускал съм го 3-4 пъти на цимент, в следствие на което само леки драскотини по панела, щото пластмасата и е бетон здрава. Телефон точно за работа и не мисля да го сменям скоро.

Нещо остроумно
Sturm написа:къв ханс бе...
-
- В момента играе: на бизнесчета
Pzy написа:Има ли значение... така и така няма да тръгнете да правите фотография с апарати
Офц , ама аз няя да тръгна да праа фотография с нищо .. демек перфектно си ми е , 3.2 за една виждаща се снимка отразяваща готин момент , а не невероятната красота на Пирин примерно

остарехме
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
1) Софтуер за MAC OX има почти всякакъв стига да знаеш как да си го качиш (мен главно ме кефи заради това)
-Съгласен обаче за блу-тута
2) Не знам колко не може да се намери обаче слушалките от на брат ми iPhона стават и за колонките ми и за преходника за w200i- gsm-4ето ми
-Съгласен за видеото.
3) "клавиатурата" на Iphone е почти, да не кажа точно, като една нормална клавиатура като на е61i Нокия
-съгласен за 3г
- Обаче и 16 гигабайта добре биха ми се отразили
- дизайна по-допада и не е толкова масивен
- никакви бутони и джойстици, които да се прецакват и да изискват чистене. Естествено с тъч-скрийна се изисвка повече внимание
- по отношение на батерията - 7 часа гледане на филми, 6 часа сърфиране в нета, 24 часа слушане на музика.
- има много приятни глезотийки за телефона, които го правят още по голяма играчка в свободното време.
Не зная дали са достатъчно основателни аргументи, но мене сигурно не ми трябва толкова 3г и блутут и видеокамерка, колкото всичко горе изброено
Лични предпочитания.
П.П - Iphone 2 всичките недъзи където искара за ифоунчето ги няма, ама все пак ще е по скъпарско
-Съгласен обаче за блу-тута
2) Не знам колко не може да се намери обаче слушалките от на брат ми iPhона стават и за колонките ми и за преходника за w200i- gsm-4ето ми
-Съгласен за видеото.
3) "клавиатурата" на Iphone е почти, да не кажа точно, като една нормална клавиатура като на е61i Нокия
-съгласен за 3г
- Обаче и 16 гигабайта добре биха ми се отразили

- дизайна по-допада и не е толкова масивен
- никакви бутони и джойстици, които да се прецакват и да изискват чистене. Естествено с тъч-скрийна се изисвка повече внимание

- по отношение на батерията - 7 часа гледане на филми, 6 часа сърфиране в нета, 24 часа слушане на музика.
- има много приятни глезотийки за телефона, които го правят още по голяма играчка в свободното време.
Не зная дали са достатъчно основателни аргументи, но мене сигурно не ми трябва толкова 3г и блутут и видеокамерка, колкото всичко горе изброено

П.П - Iphone 2 всичките недъзи където искара за ифоунчето ги няма, ама все пак ще е по скъпарско

A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
За дизайна сме на едно мнение, но за функциите, поне за мен, не става за единствен телефон.
ПС: Завъртането на екрана когато завъртиш телефона го има и Н95
ПС: Завъртането на екрана когато завъртиш телефона го има и Н95