Как да спечеля пари по интернет ?!

Нещата от живота
The.Rampage.Rado

Re: Как да спечеля пари по интернет ?!

Мнение от The.Rampage.Rado »

Еми, ако нямаш дебитна карта изкарваш си една в ПИБ (най-добри условия) ВизаЕлектрон и имаш вече ... струва 2-3 лева...
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

ъм, от ЦКБ картите са най-изгодни, с такава залагам из всеки сайт, който си искам, с нея се регнах в alertpay и paypal, без абсолютно никакви проблеми. Аа, и взех 3% годишна лихва :mrgreen:

@Дидо, не помня вече колко точно е било, но при всички положения ПОД 2 часа :)
:flipFinger:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Въпрос, в една статия (дадох й линка по-горе) от преди половин година пише, че можеш с paypal само да пращаш пари, но не и да теглиш, ако си получил в сметката си. Дали това е още така? Малко бягам от темата, но от доста време обмислям една такава стъпка.. тъкмо ми е паднало да питам :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The.Rampage.Rado

Вече сме абсолютно равноправни с всички страни в ПейПал и няма никакви ограничения...

Много ти е голема лихвата бе?! 3%, при 12 % годишна инфлация... яко си напред.. :mrgreen:
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

The.Rampage.Rado написа:Вече сме абсолютно равноправни с всички страни в ПейПал и няма никакви ограничения...

Много ти е голема лихвата бе?! 3%, при 12 % годишна инфлация... яко си напред.. :mrgreen:
е то аз ако разчитах на лихвата ... ^^ добре, че е бетингът и тея ptc сайтове, та шса преживява някак. Макар че всичко във валута и без левове никак не ме радва като положение.
The.Rampage.Rado

От банкомата в Новозеландски долари ли ги сецаш?! :D
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Никога в живота си не съм боравил с банкомат. Парите си ги държа в дебитната карта, да си кротуват, гадинките. Засега не ми трябват, а АКО ми дотрябват, значи много сериозно съм го закъсал ..
По някое време смятам да ги изтегля от каса в банката, а не от банкомат, че сега са се навъдили 1001 уонъбита да хакват АТМ-и, а от тях поне 10 ще го могат какт' си трее, и ще ме ошушкат :(
The.Rampage.Rado

Sirius написа:Никога в живота си не съм боравил с банкомат. Парите си ги държа в дебитната карта, да си кротуват, гадинките. Засега не ми трябват, а АКО ми дотрябват, значи много сериозно съм го закъсал ..
По някое време смятам да ги изтегля от каса в банката, а не от банкомат, че сега са се навъдили 1001 уонъбита да хакват АТМ-и, а от тях поне 10 ще го могат какт' си трее, и ще ме ошушкат :(
Ще те ошушкат... :mrgreen: Те за 100 лева ще рискуват да ги хванат...

Вижте ми втория ред от подписа и кажете какво мислите!
Публикувай отговор