Това ще зарадва феновете - нов KOTOR: http://www.gamespot.com/news/show_blog_ ... d=26213172
Слуховете за Mass Effect за РС от преди седмица са верни, така че вероятно и това ще се окаже вярно.
Star Wars The Force Unleashed - АЛИЛУЯ!! Сагата продължава!!
Re: Star Wars The Force Unleashed - АЛИЛУЯ!! Сагата продължава!!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
КОТОР 3 ?
УРА!!!
УРА!!!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
За Clone Wars 3D се знае отдавна, дори трейлър витаеше из ютуб по едно време, секунда да видя дали още е там . . .
http://www.starwars.com/video/view/000478.html
Заповядайте ;-р Освен това ще има и филм (отново анимационен и триизмерен) със собствена история. Ще излезе на 15 август, а сериите ще почнат през есента ;- )
Btw, Force Unleashed започва да намирисва на plot-raping, подобно на Forces of Corruption. К'ъв е тоя ученик, който собственоръчно ще свали цял Звезден разрушител само със Силата?!?
http://www.starwars.com/video/view/000478.html
Заповядайте ;-р Освен това ще има и филм (отново анимационен и триизмерен) със собствена история. Ще излезе на 15 август, а сериите ще почнат през есента ;- )
Btw, Force Unleashed започва да намирисва на plot-raping, подобно на Forces of Corruption. К'ъв е тоя ученик, който собственоръчно ще свали цял Звезден разрушител само със Силата?!?
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Дади написа:Btw, Force Unleashed започва да намирисва на plot-raping, подобно на Forces of Corruption. К'ъв е тоя ученик, който собственоръчно ще свали цял Звезден разрушител само със Силата?!?
Това е едно на ръка. Ами правилото на Darth Bane? Какъв е тоя ученик въобще?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Хей, казах ви да не очаквате много от играта, особено от сюжета.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
В сайта беше написано, че това щели да бъдат официалните и действителни събития между Епизод 3 и 4.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Мдам... в едно интервю един от разработчиците каза следното: "Лукас ни каза да си развихрим въображението.", което автоматично значи, че човекът няма пръст в историята. Иначе гениалността на идиотизма на писателят им може да се види тук: http://www.gametrailers.com/player/20284.html
Мислили са за история за обезумяло Ууки, което се присъединява към бунта?
Мислили са за история за обезумяло Ууки, което се присъединява към бунта?
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Eyedea & Abilities написа:Това е едно на ръка. Ами правилото на Darth Bane? Какъв е тоя ученик въобще?
IMО нещо от рода на Мара Джейд или Blackhole, ама на Вейдър
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
От това което виждам за момента геймплея ще бъде забавен, размятане на врази на вси посоки и тинтири минтири гаври с тях чрез Силата... I like. Нищо ново но пък ще да е забавно.
История - нищо особено, след игри като Котор трудно ще могат да вдигнат летвата по нагоре (говоря за SW игрите не за игрите като цяло, естествено че има и други игри с много добра история).
Ако се появи възможност да я разцъкам бих, може и пък да ни изненадат с нещо.
Едно нещо ми направи впечатление обаче - пича сваля чрез Силата Star Destroyer 0.о Бих приел да свали по този начин изтребител но Star Destroyer...дори и във вселената на Star Wars това ми се струва far-fetched.
История - нищо особено, след игри като Котор трудно ще могат да вдигнат летвата по нагоре (говоря за SW игрите не за игрите като цяло, естествено че има и други игри с много добра история).
Ако се появи възможност да я разцъкам бих, може и пък да ни изненадат с нещо.
Едно нещо ми направи впечатление обаче - пича сваля чрез Силата Star Destroyer 0.о Бих приел да свали по този начин изтребител но Star Destroyer...дори и във вселената на Star Wars това ми се струва far-fetched.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.