Вижте природата!
Re: Вижте природата!
Kamelot, ясна ми е гъбката.
Ама не можеш да отречеш, че природата има уникалната способност с времето да се възобновявя.
Пък имайки предвид сегашното световно положение, едва ли някой ще се зариби пак на гъбката..
По скоро друга е заплахата за Майката Природа.
Ама не можеш да отречеш, че природата има уникалната способност с времето да се възобновявя.
Пък имайки предвид сегашното световно положение, едва ли някой ще се зариби пак на гъбката..
По скоро друга е заплахата за Майката Природа.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Говориш абсолютно пълни простотии. Да се беше поинтересувал кои са най-древните божества, преди да говориш безсмислици.Vermic написа:
ТОВА Е БОГЪТ!!!
Иначе богове да искаш.За мене единственните истински божества са Египестките и Келските.Най стари и най истински.Все пак Християнството е откраднало доста от тях.
Нека не превръщаме темата в "БОГ ТОВА СЪМ АЗ".
А това, което си казал за Улянов пък още по-малко ще го коментирам. След като успя да кажеш такава идиотщина, значи на практика не си проумял и основните положения в тая идеология, камо ли цялостно да си я проумял.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Валентине бих искал да кажеш тогава кое е най старото божество -.-
Също така за останалия ти пост:
Голяма веселба!
Също така за останалия ти пост:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Да си чувал за Шумер или пък за Акад?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Ние сега го учим... ^^
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Varggoth написа:Да си чувал за Шумер или пък за Акад?
Мне даже си нямам и представа за тях.Ако кажеш че имат история от преди 200 века ги признавам!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Еми при все, че те са първата цивилизация в чистия смисъл на думата - можеш да ги признаеш.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
ААХАХАХ, Вермик! За какви древни божества си говорим тук, като не си чувал за Шумер и Акад? :О И да не знаеш за божествата, пак от обща култура все трябва да знаеш кои са първите цивилизации...
-
Vermic
- Обратна връзка:
Шумерите съм ги чувал -.- Акад не.Не знам нищо за тези цивилизаций защото не съм се интересувал за тях.рофл.Sinistra написа:ААХАХАХ, Вермик! За какви древни божества си говорим тук, като не си чувал за Шумер и Акад? :О И да не знаеш за божествата, пак от обща култура все трябва да знаеш кои са първите цивилизации...
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Най-малкото, учил си ги в седми клас. :/ Не си ли чел "Страховитото в историята"... или каквото и да е образователно четиво? :/ Само ми кажи, кои са ти древните египетски и келтски божества?
-
Vermic
- Обратна връзка:
Sinistra написа:Най-малкото, учил си ги в седми клас. :/ Не си ли чел "Страховитото в историята"... или каквото и да е образователно четиво? :/ Само ми кажи, кои са ти древните египетски и келтски божества?
Първо не съм ги учил нямаше ги в учебника.Египетската история както и митология и разбирасе боговете който са на добрата възраст от 40 века.За разлика от Скандинавските които са по "млади" от египестките те са на 23 века.
И подяволите това е Русе :Д не е София тук приемат учебници по който да се учи се приемат на нивото на това какво ще спечели учителя(брюшвети и тей подобни(Още се сещам в 5 клас по Биология ненормалната ни даскалка Минкова имахме час и имаше представители на едно издателство който се уговоряха с нея и тя викаше "учебниците са хубави ама това на мен не ми е достатъчно" тогава си нямах и на представа за какво става въпрос и всичките даскали бяха еднакво дебилни в сегашното "елитно" училище Иван Вазов :Д)
Ако имам някакво време ще се образовам в тази насока (;
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Айде по-добре си замълчи бе, ебати дебила... Всички сме учили по тоя учебник. Друг е въпросът, че явно менталния ти капацитет не позволява запомнянето на толкова обширна информация или не си счел за необходимо да се образоваш в тази област. По-странното тук е, че все пак говорим за първата цивилизация някога и, ти ако за нея не си спомняш, че си учил, то какво остава за нещо друго.Vermic написа:Първо не съм ги учил нямаше ги в учебника.Египетската история както и митология и разбирасе боговете който са на добрата възраст от 40 века.За разлика от Скандинавските които са по "млади" от египестките те са на 23 века.
И подяволите това е Русе :Д не е София тук приемат учебници по който да се учи се приемат на нивото на това какво ще спечели учителя(брюшвети и тей подобни(Още се сещам в 5 клас по Биология ненормалната ни даскалка Минкова имахме час и имаше представители на едно издателство който се уговоряха с нея и тя викаше "учебниците са хубави ама това на мен не ми е достатъчно" тогава си нямах и на представа за какво става въпрос и всичките даскали бяха еднакво дебилни в сегашното "елитно" училище Иван Вазов :Д)
Ако имам някакво време ще се образовам в тази насока (;
Шумерската култура е на около 100 века, а египетската на около 60, не 40.
А за скандинавската (и покрай нея славянската култура) - вземи прочети малко за произхода на арийските народи, преди да импровизираш така безугледно. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Ахаха, аз да не би да съм от София? Уча в най-мизерното (питай Ямайския билкар и Човек, ако не ми вярваш) кварталнп училище в Перник. Работата е дали ти си сметнал за нужно да го запомниш... И наистина, прочети малко, пък после разправяй... И пак не ми отговори на въпроса - какво знаеш за египетските и келтските богове и какво ти е харесало толкова в тях?
Ти ако не следваш княза след всеки пост и не му припяваш, не може нали?Sinistra написа:...
Иначе Вермик, наистина се излагаш. Глупаво е когато се впускаш в спор в който си абсолютно незапознат по въпроса. Просто съвет...
Дано природата да стане второстепенен фактор в бъдещото. Все ми се иска да вярвам че ще измислим някакъв начин да я контролираме.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Дано това никога не се случи.Blue написа:Дано природата да стане второстепенен фактор в бъдещото. Все ми се иска да вярвам че ще измислим някакъв начин да я контролираме.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Ауе темата е за природата 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Много яко животинче....

ПП
Ако природата стане второстепенен фактор, човека на кое ли място се нарежда...?

ПП
Ако природата стане второстепенен фактор, човека на кое ли място се нарежда...?
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Трябва да се разгледа проблема дали човек е равен на природа. Дали може да я надскочи, ако да какво става. Ако не, защо? Хлъзгаво положение.

<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Ало, госпожице от 9в клас, не се прави на много умна, съмнявам се, че имаш и половината обща култура, която имат повечето от членовете на форума, като изключим готик музика, митологии, вещерство и други въздухарски области, в които, явно, си виден спец. Най-малкото, щото прекалено малко време си на тази земя, за да я придобиеш.Sinistra написа:Най-малкото, учил си ги в седми клас. :/ Не си ли чел "Страховитото в историята"... или каквото и да е образователно четиво? :/ Само ми кажи, кои са ти древните египетски и келтски божества?
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
В интерес на истината съм госпожица 7ми клас. Освен това, изобщо не претендирам за висока обща култура, но той говори за нещо, от което е явно, че не разбира. Какви древни божества, като не знае какво са Шумер и Акад?