Какво щете за Коледа?
- Stalker-san
Sirius написа:купил съм подарък само за Нея
не очаквам нищо в замяна, както и от наще нищо не очаквам.
едвам събрах някой лев да се отсрамя, баси, в такава финансова криза никога не съм бил
Да, да, да всички знаем, че си Чичко Паричко. Не е нужно да го казваш в 60% от постовете си
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
sergeantrh0
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Брех, какво искам, хората искат неща дето всъщност не искат . О,О
Искам да е лято, да имам огромно количество бутилки със саке, да съм в един от онези планински, минерални извори и да имам 3 японки с мен! РАЙ ,, РАЙ РАЙ !
п.п. Нео, идвай, идваййй :Д в Шатърд Холс те чакаме :Д
п.пп.п За Коледа получих очаквания УОУ БАТЪЛЧЕСТ за 70 КИНТА ( РОФЛМАО ) и неочаквания МП3 плейър с 2 ГБ памет който така любвеобвилно ще заместия ДЪРТИЯ МИ БОКЛУК, МЕРСИ!
Искам да е лято, да имам огромно количество бутилки със саке, да съм в един от онези планински, минерални извори и да имам 3 японки с мен! РАЙ ,, РАЙ РАЙ !
п.пп.п За Коледа получих очаквания УОУ БАТЪЛЧЕСТ за 70 КИНТА ( РОФЛМАО ) и неочаквания МП3 плейър с 2 ГБ памет който така любвеобвилно ще заместия ДЪРТИЯ МИ БОКЛУК, МЕРСИ!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
sergeantrh0
На стария му свърши службата, а? Ама бачка ли си иначе :ДThe Chameleon написа:Брех, какво искам, хората искат неща дето всъщност не искат . О,О
Искам да е лято, да имам огромно количество бутилки със саке, да съм в един от онези планински, минерални извори и да имам 3 японки с мен! РАЙ ,, РАЙ РАЙ !![]()
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga