Ч.Р.Д., Ледник!
- Ледник фир Болг
- Friendly Devil
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Честито рожден ден, Лорде! (малко на патерица, ама тоз УоУ
)
Какво да ти пожелая.. само хубави неща и само от сърце! Те доста подаръци ти натрупаха съформците , та какво остана за мен?! Гледай напред и следвай неотлъчно и докрай целите и желанията си, защото си в своето право! Но не забравяй миналото и си спомняй за благите моменти и приятели.
Нека твои мечти рано или късно се сбъднат! Ще пия 1 чаша червено вино в твоя чест.
ЕДИТ : Екс, нещо Джако ли намеси?

Какво да ти пожелая.. само хубави неща и само от сърце! Те доста подаръци ти натрупаха съформците , та какво остана за мен?! Гледай напред и следвай неотлъчно и докрай целите и желанията си, защото си в своето право! Но не забравяй миналото и си спомняй за благите моменти и приятели.
Нека твои мечти рано или късно се сбъднат! Ще пия 1 чаша червено вино в твоя чест.
ЕДИТ : Екс, нещо Джако ли намеси?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Ледник фир Болг
Благодаря на всички, които писаха в тази тема. Оригиналните коментари особено ми вдигнаха настронието. Дюк ми дължи душата си, ако не си спомня.
Екса, Самочет, Кайзера, Дидо, Актив, Фирзен, Душеловеца и Душеубиеца, Хамелеона, Кодер - всички накуп чупите всички метафизични закони, като доказвате че в един единствен форум може да има толкова свръх-хора. Обичам ви и заради вас съм тук.
Специален поздрав и за адаша, който направи темата и който напоследък говори твърде странно, но аз го отдавам на хормоните, не на назряващ хомосексуализъм с примеси на шизофрения (а Съдията, Съдията...!).
Наистина ви благодаря, момци.
Бях решил да се депресирам яко и да пиша нещо мрачно, но заради пичове като вас (и заради поканената компания) си вдигнах настроението страшно, та отложих писането за по-мрачни дни. Обичам ви, наистина. Подчертайте това.
Прочее, вече съм пълнолетен. Нямам повече извинения. Родината ме чака. Бягайте да учите в Лисабон, и като ви оправя постелята, искам да се върнете пак тук, за да ползвате създадените блага наготово. Защото след като ме застрелят пред някой театър, трябва все някой да изтръгне кормилото на държавата из вкочанените ми пръсти, нали?
А сега трябва да прибирам пръстта от натрошени саксии.
Моля да ме извините и бъдете все така мои кучки.
Лека нощ!
Екса, Самочет, Кайзера, Дидо, Актив, Фирзен, Душеловеца и Душеубиеца, Хамелеона, Кодер - всички накуп чупите всички метафизични закони, като доказвате че в един единствен форум може да има толкова свръх-хора. Обичам ви и заради вас съм тук.
Специален поздрав и за адаша, който направи темата и който напоследък говори твърде странно, но аз го отдавам на хормоните, не на назряващ хомосексуализъм с примеси на шизофрения (а Съдията, Съдията...!).
Наистина ви благодаря, момци.
Прочее, вече съм пълнолетен. Нямам повече извинения. Родината ме чака. Бягайте да учите в Лисабон, и като ви оправя постелята, искам да се върнете пак тук, за да ползвате създадените блага наготово. Защото след като ме застрелят пред някой театър, трябва все някой да изтръгне кормилото на държавата из вкочанените ми пръсти, нали?
А сега трябва да прибирам пръстта от натрошени саксии.
Лека нощ!
Наистина не знам какво да напиша тук.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Махни ги Омега, Сириус и Деник,
Фирзен, Хамелеона, Вермик,
искам само Зубро
да наричам "моя курво"!
'Ба ли му майката, идеята поне не беше лоша!
Зубро, честит ти рожден ден (на патерица)! 'Си жив, здрав, все така ентелегентен, все така пич, все така магнит както за жени, така и за мъже! (
)
Фирзен, Хамелеона, Вермик,
искам само Зубро
да наричам "моя курво"!
'Ба ли му майката, идеята поне не беше лоша!
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Гледам, че получи доста хубави пожелания от всички, но пропуснаха една твоя страст - хубавата литература, така че от мен ще получиш пожелание за успехи в творчеството и някой ден след много лета децата да четат твоите произведение в учебниците си по литература

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
ЧРД,да си жив и здрав,Ледник,и дано да отидеш на власт у България!Те такива ако ни бяха политиците,щяхме да сме добре!
И бтв,защо си изостави стария акаунт,точно преди да напишеш 6000-ния си пост?И защо почна нов акаунт,а не продължи със стария и утвърдения?
И бтв,защо си изостави стария акаунт,точно преди да напишеш 6000-ния си пост?И защо почна нов акаунт,а не продължи със стария и утвърдения?
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
Lord of the dreams написа:ЧРД,да си жив и здрав,Ледник,и дано да отидеш на власт у България!Те такива ако ни бяха политиците,щяхме да сме добре!![]()
още ли дишаш бе..
- † iMMortality †
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Lord of the dreams написа:
Чака ме да наближа 6к и да ги направи преди мен, знам го, мръсника!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Ледник фир Болг
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
E, макя му...
ЧРД на патерици. Продължавай да си все така буден и да вярваш в по-доброто утре. Здраве и щастие също ти пожелавам. Сметка в швейцаркса банка, пък другото само ще си дойде.
О... и успех с китарата
Требе да посвирим некой път заедно 
ЧРД на патерици. Продължавай да си все така буден и да вярваш в по-доброто утре. Здраве и щастие също ти пожелавам. Сметка в швейцаркса банка, пък другото само ще си дойде.
О... и успех с китарата
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.