Да.

Zeil написа:Всичкото е за Галинчо
Виж кво копеленце нещастно изобщо не стъпвай тук преди да се научиш да пишеш да те еба у гъза.Може да съм хлапе но поне съм завършил начално и средно образование и знам да пиша.Така че престани да пишеш като неандарталец.Просто се радвай че съм изтрил съобщението но много добре помня че беше написал нещо от сорта на това че акаунта ти е за да дразни хората.Така че релефе мазен пожелавам ти трамвай да ти влачи червата по Витошка
П.П поне си кажи ника щом си "стар потребител на форума"
Zeil написа:Всичкото е за Галинчо
Виж кво копеленце нещастно изобщо не стъпвай тук преди да се научиш да пишеш да те еба у гъза.Може да съм хлапе но поне съм завършил начално и средно образование и знам да пиша.Така че престани да пишеш като неандарталец.Просто се радвай че съм изтрил съобщението но много добре помня че беше написал нещо от сорта на това че акаунта ти е за да дразни хората.Така че релефе мазен пожелавам ти трамвай да ти влачи червата по Витошка
П.П поне си кажи ника щом си "стар потребител на форума"

Гиро мекицата написа:Признавам, форума няма да е същия ако не са подражателите на алминатора или псувните,
хейта или безмислените мнения във всеки втори пост.Просто няма да е същото,когато видиш тема от юзър като Чукопад
и не си кажеш на ум "Е сега почва хейта".Няма да бъде същия pc mania форум.
И мисля,че и админите разбират това,като почти никога не банват за неспазване на правилата.
Защото ако го правеха форума щеше да е почти пуст и безинтересен.
Между другото не знам защо написах това мнение,което май няма нищо общо с темата.
Дали е от желание да покажа,че мога да пиша пост по-дълъг от 1 ред
или пък за да видя реакцията на другите към самият пост.
А може би няма и да видя каквато и да е реакция към това мнение,
а то ще остане като един твърде дълъг и същевременно безмислен пост в морето от хейт,което бушува в темата
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Rensing написа:
Безбожие...
2D написа:Ти кога ще ми намериш 14 годишната фолк-тупалка, дето от изборите с я обещал???