Аз съм човекът...!!!

Нещата от живота
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Vermic написа:Неравенство винаги ще има.Йерархията в училище е точно като йерархията на Орките.Свирепа борба за надмощие.

те ебем у заблуденио и тебе :О
в училище тези, които не участват в "борбата за надмощие", обикновено са много по-(раз)умни от тези, които го правят
а тези, които го правят просто са смешни (просто обърнете внимание - "свирепа борба за надмощие в училище")
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Да то принципно училищата не са и за да се видиш с приятелчета да пийнете бира и да убиете малко врема НО ...
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Бобър написа:Аз съм идиот?
Интересно как стигна до това заключение само от един прочетен мой пост.Както и да е не ми се спори.

Не му се връзвай.
Чист пиклю, който се прави на голям батко.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
SneakyDude
Обратна връзка:

Мнение от SneakyDude »

По-слабите винаги ще се стремят да симулират някакво предимущество. Подобно поведение е жалко и е неизменно знак за някакъв комплекс. (бахти колко философско излезе)
Та идеята ми беше, че който се оставя да бъде малтретиран сам си е виновен и едва ли една подобна кампания ще му помогне да си търси правата.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

АrchAngel написа:
Не му се връзвай.
Чист пиклю, който се прави на голям батко.

Леко ,че пусна лига от самозадоволство ...
Аватар
ass

Мнение от ass »

тука всички ли сте били малтретирани в училище ??? :shock:
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

ass написа:тука всички ли сте били малтретирани в училище ??? :shock:

Не, ама такъв гастрит ме мъчеше по онова време...
джумерки
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

ass написа:тука всички ли сте били малтретирани в училище ??? :shock:

Не никога.
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Pepino

Мнение от Pepino »

някой знае ли откъде се взимат такива сини гривнички?

пп- бобърът е ебаси пича!
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

[FFF]Flaming One написа:по темата...

Завчера пред мен и един мой приятел трима наркомани взеха телефона на едно момче... Дебнели ги от училище и чак на "попа" се осмелили и ги пресрещнали... Не знам кое училище, но ги следвали от него до къде... Патриарх Евтимий, "попа". На ъгъла с мимас му взеха телефона и избягаха... Да си направим този извод...

1) От кое да е училище в центъра на София до попа се стига за 20 минути грубо
2) За 20 минути по кои да е улици в центъра на софия в 19:30 вечерта няма един свестен, който да се осмели да ти помогне
3) Места с близост до заложни къщи са опасни
4) Момчето беше с приятелката си и още един приятел => ако излизаш някъде или се прибираш от училище, най-добре да си сам, за да можеш да се биеш спокойно
5) Телефона беше среден ценови клас => да се купуват само тухли стил Нокиа 1100
6) Не подценявайте ситуации, в които две момчета се гушкат - може "активното" да обира "пасивното"
7) Бийте си шута от България или се подгответе психически да научите малкия си дечко на пет години да стреля с воден пистолет, на шест - с газов, а на седем му подарете огнехвъргачка...

Я тука да взема да направя някои неща :lol:
Та поред на номерата както се казваше :lol:
1)Мда, прав си, с тия задръствания се върнахме назад с добрия стар кракомобил
2)Ми няма бе, ти кво очакваш, в България си :lol: . то ако не стане нещо по така за полиция-ЗАБРАВИ!
3)Ми то и самите заложни къщи са българска глупост. Я виж на запад къде ще видиш заложни къщи. За секънд хенд и ефтини глупости си има Ибей, ама България все пак.
4)Мхм, и да ти изкочат 3 горили и ти кат си сам-после оборот на Пирогов :lol:
5)Точно така, Нокиа 1100 рулз, държалива батерия, ударо и водоустойчив и можеш да си говориш спокойно
6)Тва не беше много по темата :lol:
7)Бийте си шута от България колкото се може по рано, другото само ще си дойде на мястото :) .

А относно кампанията-еми ако са кадърни тия които я правят може да има успех, демокрация дет се вика :)
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Публикувай отговор