12 футболисти правят оргия с малолетна

Нещата от живота
Аватар
Нефертити
Обратна връзка:

Мнение от Нефертити »

Гипо написа:Днес ходих до училището, за да взема едни покани, щели да правят концерт в зала 1 на НДК по случай 25та годишнина от създаването на у-щето. Та и нашия випуск е поканен, нищо, че завършихме доста отдавна... много се отплеснах. Исках да кажа, че видях дванайсетокласничките... ммммм :nuts: :hump: :blush: :hugg:.
Днес мой приятел(и връстник) се е заговорил с някакво момиче на спирката... получил се разговора... взел и телефона... на края тя казала, че закъснява за у-ще. Той изключително учуден от това, че тя е ученичка(изглеждала по-голяма) я попитал в кой клас е. 10 клас, отговорила тя :roll:. След което около 1 час той ми споделяше душевните си терзания:"да и звънна ли?!? оф не, тя е 10 клас... оф, ама изглежда много по-голяма... оф, ама не е... оф, ама и говореше като доста по-голяма... оф..." :lol:.

Това, което всъщност исках да кажа е:
Неф, много добре знаеш, че възрастта не винаги е критерий. Ти самата ми изглеждаш по-голяма, отколкото си. Но конкретната 15 годишна от статията е била абсолютна шаврантия, скочубра... спор няма :lol:.
Уе уе.. аз изглеждам по-голяма, защото на акъл съм пораснала не на кекс.. :wink: И да прав си, възрастта не е критерии.. Просто е шокиращо :shock:
Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow..
It's watever when you don't know yourself!
MyDeviantArt
Аватар
meth
В момента играе: aoe3

Мнение от meth »

Вие за gangbang не сте ли чували :)
respect the unexpected
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Буккаке > Гангбанг :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

The Chameleon написа:Буккаке > Гангбанг :D
True. Bukkake and then gukon. niiicee...
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

meth написа:Вие за gangbang не сте ли чували :)
Не,я обесни?
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Gangbang - Групово Ебанье :wink:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Публикувай отговор