Arcatraz написа:Малко остана...скоро ще имам достатачно голям анал, през който да ме минат никсъна реконекта муки и да дарк лорд алминатор(алминатора мож да е дарк лорд ама аз съм с по голям анус от него)
Какво разбирате под <рандом термин>?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Mутант, имаш 4 топки ли бе?Дръвник написа:Който от своя страна не е нищо в сравнение с моите "TWIN BALLS OF AZZINOTH" И "DICK OF A THOUSEND TRUTHS".Какво а,арки,умре ли от страх?Arcatraz написа:МОГЪЩИЯ МИ КУР НА ВЕчНОСТТА:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Дръвник
- Обратна връзка:
Две,ама са еднакви и затова twin balls.The Chameleon написа:Mутант, имаш 4 топки ли бе?Дръвник написа:Който от своя страна не е нищо в сравнение с моите "TWIN BALLS OF AZZINOTH" И "DICK OF A THOUSEND TRUTHS".Какво а,арки,умре ли от страх?Arcatraz написа:МОГЪЩИЯ МИ КУР НА ВЕчНОСТТА:
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Tempest of ChaosДръвник написа:Който от своя страна не е нищо в сравнение с моите "TWIN BALLS OF AZZINOTH" И "DICK OF A THOUSEND TRUTHS".Какво а,арки,умре ли от страх?Arcatraz написа:МОГЪЩИЯ МИ КУР НА ВЕчНОСТТА:
Binds when picked up
Unique
Main Hand Sword
16 - 131 Damage Speed 1.80
(41.0 damage per second)
+30 Stamina
+22 Intellect
Durability 105 / 105
Requires Level 70
Equip: Improves spell hit rating by 17 (1.3%).
Equip: Improves spell critical strike rating by 24 (1.1%).
Equip: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 259.
Item Level 151
Vendor value: 14 Gold 99 Silver 31 Copper
Source: Drop
Аз пък имам това. И меча на хилядата истини не е със същите статсове като в саут парк така че спокойно.
тежки нокаути
АХАХХХАХХАХАХArcatraz написа:Tempest of ChaosДръвник написа:Който от своя страна не е нищо в сравнение с моите "TWIN BALLS OF AZZINOTH" И "DICK OF A THOUSEND TRUTHS".Какво а,арки,умре ли от страх?Arcatraz написа:МОГЪЩИЯ МИ КУР НА ВЕчНОСТТА:
Binds when picked up
Unique
Main Hand Sword
(41.0 damage per second)
+30 Stamina
+22 Intellect
Durability 105 / 105
Requires Level 70
Equip: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 259.
Item Level 151
Аз пък имам това. И меча на хилядата истини не е със същите статсове като в саут парк така че спокойно.
Това е за какъв герой?Щото бате,ще ме извиниш ама на 70 лвл да си с това...
Никъде не казах че съм с тоя меч гея ми е 37 левъл педераст в дуумхамър но в момента ми играе. И ти откога стана УоУ разбирач?>Blue написа:АХАХХХАХХАХАХArcatraz написа:Tempest of ChaosДръвник написа: Който от своя страна не е нищо в сравнение с моите "TWIN BALLS OF AZZINOTH" И "DICK OF A THOUSEND TRUTHS".Какво а,арки,умре ли от страх?
Binds when picked up
Unique
Main Hand Sword
(41.0 damage per second)
+30 Stamina
+22 Intellect
Durability 105 / 105
Requires Level 70
Item Level 151
тежки нокаути
Знам това онова...Arcatraz написа:Никъде не казах че съм с тоя меч героя ми е 37 левъл паладин в дуумхамър но в момента не играя. И ти откога стана УоУ разбирач?>Blue написа:АХАХХХАХХАХАХArcatraz написа: Tempest of Chaos
Binds when picked up
Unique
Main Hand Sword
(41.0 damage per second)
+30 Stamina
+22 Intellect
Durability 105 / 105
Requires Level 70
Item Level 151
- martinkfreеman
- martinkfreеman
[/b]