Поливача написа:E nomine patris et filii et spiritus sancti
Наркотици
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Може би наистина ти е учудващо..Money™ написа: Малко ми е трудно да повярвам,че никога не си си дръпвал.Поне веднъж.
Аз просто не искам. Не виждам полза и смисъл. Да пуша , за да съм гъзар? ХА! Хората си дават парите , за да се САМОУБИВАТ, бавно но сигурно. Не мерси. В крайна сметка колкото и да ми изглежда глупаво, и на други хора им изглеждат някои неща , които аз правя/мисля за глупави. Въпрос на избор е, всеки има право да прави каквото си иска със Своя живот, нека не се месим в животите на другите. ( от добра умисъл, да ви сера на добрите умисли. )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Като е станало въпрос - Какво може/може ли да ти стане нещо от тревата на сърцето? В смисъл ускорява ти се биенето на сърцето само или?
ПС. Да се има на предвид че пуша и цигари (в смисъл ако ефекта се удвоява ако пушиш и цигари).
А по темата пушил съм няколко пъти трева и това е. Иначе си пуша нормални цигари и пия бира от време на време.
ПС. Да се има на предвид че пуша и цигари (в смисъл ако ефекта се удвоява ако пушиш и цигари).
А по темата пушил съм няколко пъти трева и това е. Иначе си пуша нормални цигари и пия бира от време на време.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Вермик не съм съгласен с теб братовчед ми беше херца бог да го прости почина миналата година на 25 години всичко може да е вредно за здравето храна вода и секви тем подобни всеки човек е зависим,има 2 вида зависимост:вродени и придобити лично за мене не мога да кажа че съм зависим към тревата знам че ми увррежда дробовете,но по добре от цигарите понякога се стига да пуша през цялата седмица да се размазвам сега не съм пушил от 2 седмици и не усещам нещо да ми липсва
.Хора пазете се от синтетиката ебава майката на всичко и всеки който е почнал с нея 
рико май нищо такова няма ма не съм сигурен виж от амфети може да ти стане такова нещо
2 Едит:ами компютърната зависимост тва е наркотик също откъдето и да го погледнеш аз до преди 2 години бях зависим 100% съм сигурен щото нямаше и ден в който да не пипна компа
и стоях доста време пред него...
рико май нищо такова няма ма не съм сигурен виж от амфети може да ти стане такова нещо
2 Едит:ами компютърната зависимост тва е наркотик също откъдето и да го погледнеш аз до преди 2 години бях зависим 100% съм сигурен щото нямаше и ден в който да не пипна компа
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
А аз и то повече след като четох една статия в един вестник че в дюнера на жена имало 7 вида спермаLeach написа:От почти година не съм ял дюнер...Pantomime написа:You poor boy!Sashakiss® написа:От два месеца не съм ял дюнер....
Бързо отивай да поправиш грешката...
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Duuuuude...7 вида? Значи вътре са се източили 7 (седем) човека? фтвJamaican Herbman написа:А аз и то повече след като четох една статия в един вестник че в дюнера на жена имало 7 вида спермаLeach написа:От почти година не съм ял дюнер...Pantomime написа:You poor boy!
Бързо отивай да поправиш грешката...(тва за соса) поне така открили ХЕИ (нз май така се пише)
ДаLeach написа:Duuuuude...7 вида? Значи вътре са се източили 7 (седем) човека? фтвJamaican Herbman написа:А аз и то повече след като четох една статия в един вестник че в дюнера на жена имало 7 вида спермаLeach написа: От почти година не съм ял дюнер...(тва за соса) поне така открили ХЕИ (нз май така се пише)
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- CodzEnd
- Обратна връзка:
Виш ся пич - аз нито се смятам за наркоман , нито се обличам така , нито съм с такова мислене - само когато се съберем много познати приятели и за да си напраим купона ни е нужне нещо повече от алкохол и цигари (сещате се за какво говоря...) Та мисълта ми е че наркоманите са с много по пропаднало мислене и някой наистина пристрастен наркоман не би си отнемал времето на компютъра да пише такива теми , защото за толкова време би се вкарал в жесток филм от нещо по тежко ... Иначе не съм пристрастен , само на някой наистина сериозен повод бих си дръпнал едно масурче , или да дръпна прахче през носа ... Та говоря че не правя това всеки ден , ако така си си помислил ... !Гипо написа:И друг път съм го казвал - скапани наркомани...
Конкретно към автора - явно си навлязъл вече в етапа на необратимо затъпяване щом си написал това в поста си. Изглежда случката на дървото е наистина запомнящ се момент в живота ти. Съжалявам те.