Sentry написа:А, не, отначалото не написах "Помниш ли го онова нещо, което го беше писал като беше много пиян една нощ?", кой друг да е култовия. Нищо не се разбира от това и пак е по-завършено, деба.
Я го продължи това
Е трябва да се напия у нас за тая работа и да си ми като вдъхновение в чата
А безумието - елфа лежи на земята до леглото ми и се изправя, наистина съм гениален, дълбоко в себе си...
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Само ти можеш да спасиш света, Екс, направи го и се напий някоя вечер като съм свободен за чатене... а пък и нали ти разбираш от дървета...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
IceQueen написа:Хахахаха Пишете по-бързо отколкото аз чета и все пак:
Егати и лудия Елф ^^
Екс, нема такова нещо- треа се продължи ^^ Казвай кога да връзваме Сентри да те вдъхновява
На първо време не трябва да има никого у нас После трябва да ми е простотия, ама кога не ми е било ^^ После трябва да имам нет, разбира се и накрая Сентрито не бива да е зает... какво да ти кажа - условията са почти неповторими and i've barely scratched the surface!
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
пичове ако някой е от Русе ша ми каже ли отде да си зема "Разцеплението"
У Пингвините търсих, у двете(да 2:!:) Книжен Свят и нищо , а пък първите 3 ги има по 2 даже по 3 пъти
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.