Училище!!!

Нещата от живота

Липсва ли ви?

Да
23
39%
Не
36
61%

Общо гласове: 59

Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Ама явно не влизаш в часовете, след като не знаеш какво означава " / "

Chamo, n00b такъв. Врътката, е че на всеки му липсва много или малко училището. Защо се заядохте за една дума и аз не разбирам. На мен пък ми е гадно, за тва че не виждам хора, които казват 2 думи на кръст примерно. А не може да си аутсайдер, ако ти искаш, ставаш само когато те изоставят другите.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Са па ми кажете некой аутсайдър , де ше излезе и ше каже "Аз съм аутсайдър "

рофл
смешно

По темата - нз , кеър ми е в момента точно.. но аз си държа връзка с некои хора от класеца , па друите ше ги виим :)
остарехме
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

God of Gods написа:Ама явно не влизаш в часовете, след като не знаеш какво означава " / "

Chamo, n00b такъв. Врътката, е че на всеки му липсва много или малко училището. Защо се заядохте за една дума и аз не разбирам. На мен пък ми е гадно, за тва че не виждам хора, които казват 2 думи на кръст примерно. А не може да си аутсайдер, ако ти искаш, ставаш само когато те изоставят другите.

Уф да те еба, колко проклети усмивки треа вкарам , за да разбереш , че не се задявам О>О

Епа щом другите треа ме изоставят за да стана аутсайдер, май не съм аутсайдер. ;р
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Darth Aheron написа:
Orange.LabeL написа:Е Багериста учи в СЕЛСКОСТОПАНСКИО :shock:
Не те е срам.

:D

Умри бе, навлек.

п.п. ТОВА вече е задявка :Д:Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Sashakiss®
Обратна връзка:

Мнение от Sashakiss® »

Липсва ми.Не много, но ми липсва.

Чудя се как ли ще реагира класа ми, като види, че вече не съм онази хилка

П.С.
Вероятно никак :D
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Романс написа:ъъъ, не ми липсва...

Ти къде учиш?

Колкото до аутсайдерството... Аз съм избрала да не общувам с тях, просто защото не намирам нищо общо между мен и група примати. Имам си протеже, то ходи след мен, колкото да не съм вълк - единак (както ме нарича класната, бтв ^^) и съм си окей. Още една година. О, ако ме приемат - тогава вече ще ми липсва през ваканциите. Дори да съм в най-дебилния клас, пак ще е по-добър от настоящия ми. Туй то.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Damage san

Мнение от Damage san »

И аз да си кажа не ми липсва особено. Ама поне кат съм на училище не проспивам половината ден...
Bagerista_Boy

Мнение от Bagerista_Boy »

Darth Aheron написа:
Orange.LabeL написа:Е Багериста учи в СЕЛСКОСТОПАНСКИО :shock:
Не те е срам.

:D

Aбе тоя Ахерон почна да се подмазва на Декс като видя, че той е по-висш от него :lol:

А иначе не съм в некво аграрно у-ще и може би това е причината да ми липсва - изродите които ги описвате (примати, маймуни, животни) ги няма, ма то сигурно щото съм пич и уча в най-доброто у-ще в България 8) - АКС
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Morphine написа:
Романс написа:ъъъ, не ми липсва...

Ти къде учиш?

Колкото до аутсайдерството... Аз съм избрала да не общувам с тях, просто защото не намирам нищо общо между мен и група примати. Имам си протеже, то ходи след мен, колкото да не съм вълк - единак (както ме нарича класната, бтв ^^) и съм си окей. Още една година. О, ако ме приемат - тогава вече ще ми липсва през ваканциите. Дори да съм в най-дебилния клас, пак ще е по-добър от настоящия ми. Туй то.

Петър Берон- 8 клас.
u?
.
Аватар
DirecteX

Мнение от DirecteX »

На мен ми липсва но малко може би защото от стария ми клас сме си група от много отдавна иначе в даскало си е ок имам 3-4 приателчета и всичко е добре стига да не обрьщам внимание на приматите :) то при тях по скоро е до семеиствата
Романс да се изолираш още от 8 клас е доста лошо :roll:
Grubby Fan !
Die Moon !
Fenrir

Мнение от Fenrir »

God of Gods написа:Давам всичко, че да съм пак там. Супер много ми липсва.

Бтв, забелязвате ли нещо? Тези, които го 'мразят' са само ученици/твърди аутсайдери. Тези, на които им липсва са от завършили нагоре. Да виждате врътката?

Еми "аутсайдери" сме,защото ако искаме да сме "сплотени и да се обичаме с класа си" и т.н.(фъшкии демек) трябва да се слеем със сивата маса,с простаците и снобарите(към,които ти,явно,принадлежиш).Трябва да се кефим н и да танцуваме на чалга и някакви шибани кючеци.
Туй като повечето хора от този форум не искат да са като теб,както каза Хамелеона,сами са избрали да бъдат "аутсайдери".
От класа ще ми липсват точно 3ма.Те не слушат метъл,но поне не слушат и чалга.С тях мога да проведа нормален разговор,който да не включва кога скъсали еди-коя-си и еди-кой-си или кога ще им идва менструацията(и такива неща си споделят в класа и то по време на час :shock: )
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

DirecteX написа:На мен ми липсва но малко може би защото от стария ми клас сме си група от много отдавна иначе в даскало си е ок имам 3-4 приателчета и всичко е добре стига да не обрьщам внимание на приматите :) то при тях по скоро е до семеиствата
Романс да се изолираш още от 8 клас е доста лошо :roll:

За каква изолация става въпрос?
.
Аватар
VincebusEruptum

Мнение от VincebusEruptum »

0.0 Аз таз година щи съм в ново даскало,нов клас,нови приятели и даскали ... Абе не ми се мисли
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

лол, поредното лапе, множите се като зайци. :roll:
天皇陛下万歳。。!
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Чак да ми липсва - то свърши преди един месец... И ще почне след един, не е ли отчайващ самия факт?
Но иначе добре си прекарвам на учиилще, само да ги нямаше оплетените материали по математика, както и някои по-злобни даскали :)
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Pеnnywise написа:От една страна ми липсва да редя всичките турци в даскало, но от друга ми писна да ме изключват от даскало, и да съм при директора през ден...Фъкин Шит

П.П.Абе aмини руло и Varggoth, защо не си отглеждате???

До преди 2 месеца имахме 8 женски растения с жена ми. Откраднаха ги до едно със саксиите.

По темата - процентът на хората от моя клас, на които държа, е излючително нищожен, съпоставен с общия брой на хората в от цялото училище, на които държа. По-скоро мога да кажа, че бих се кефил на това, че отново съм на даскало, заради хората от останалите класове от моя випуск и горния, а не заради моя собствен. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Абе аз си обичам класа и дори 2/3 ми липсват.. другата една трета е може би от избрали да бъдат аутсайдъри .. не стават от чиновете, говорят само за ученето, само учат ..

Но ми е трудно да понасям 40 минути бла-бла-бла ..

А по въпроса на Пени .. ем, няма как, нашите не са толкова тъпи да не разберат какво е това :D
Алминаторa10322

Мнение от Алминаторa10322 »

Varggoth написа:
Pеnnywise написа:От една страна ми липсва да редя всичките турци в даскало, но от друга ми писна да ме изключват от даскало, и да съм при директора през ден...Фъкин Шит

До преди 2 месеца имахме 8 женски растения с жена ми. Откраднаха ги до едно със саксиите.

По темата - процентът на хората от моя клас, на които държа, е излючително нищожен, съпоставен с общия брой на хората в от цялото училище, на които държа. По-скоро мога да кажа, че бих се кефил на това, че отново съм на даскало, заради хората от останалите класове от моя випуск и горния, а не заради моя собствен. ;р

Варгот,защо всеки твой пост завършва с китайско плезене ( ;р ) ?
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Алминаторa написа:
Varggoth написа:

Варгот,защо всеки твой пост завършва с китайско плезене ( ;р ) ?

Нещо като запазена марка за постовете ми с позитивно звучене, тъй като съм изключил емотиконите. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Varggoth написа:Нещо като запазена марка за постовете ми с позитивно звучене, тъй като съм изключил емотиконите. ;р

so fuckin' trVe :blush:

Училището ми беше прекрасно, но хората там - не. С три изключения, които напуснаха до 11. клас. Въпреки всичко, не съжалявам толкова за него. Вече е затворена страница от живота, гледаме напред - към студентския живот. Страшното мина, идва още по-страшното ^^
Това да си отличен студент ми се вижда едно от изтънчените мъчения на Инквизицията ( о/ ). Аз като разправях на колегите, че тея пет години ще бъдат само учене и фитнес, те не вярват :Р
:flipFinger:
Публикувай отговор