Ползвате ли очила?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Рико, България не ти влияе добре!
П.п. Ех.. мисля си за тази операция, ама пусто да остане, всичко си има минусите.. в най-лошия случай ще стана баш Тирезий.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
П.п. Ех.. мисля си за тази операция, ама пусто да остане, всичко си има минусите.. в най-лошия случай ще стана баш Тирезий.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Така си е определено... ЕБРЕ ДЕБРЕ И ЛОВЯЦ СЪМ И РИБАРЪ СЪММММММThe Chameleon написа:Рико, България не ти влияе добре!![]()
П.п. Ех.. мисля си за тази операция, ама пусто да остане, всичко си има минусите.. в най-лошия случай ще стана баш Тирезий.
Бтв носи си лещи пич, аз съм късо-глед и лещите не ги усещам изобщо се едно съм с нормални очи.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Много тъпа логика. С нея може въобще да не пишем във форума...NoName написа:Картонени, да ва еба ... понякога си загъвам от сламки.
А вие, ползвате ли гащи или ходите по шнорхил през лятото ?
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.